Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
Nikoho. Ty máš ráda jen samu sebe
no zkusilajsem, jestli se třeba něco nezměnilo. A nic, vše při starém.
@Krasavicaa píše:
Já na to myslím furt![]()
![]()
![]()
Zvlášť když jsem 14dní mimo republiku
![]()
![]()
![]()
To jsem horší jak chlap
jsi nemocná? ![]()
@Krasavicaa píše:
Já na to myslím furt![]()
![]()
![]()
Zvlášť když jsem 14dní mimo republiku
![]()
![]()
![]()
To jsem horší jak chlap
Než ten můj určitě ne ![]()
@CokeLady a proc si otevrela rok stare tema ted ty? Zas to dojde k hadce, jako 95%diskuzi tady..
Já tady zase tak dlouho na emiminu nefiguruju, ale také jsem si pročítala staré diskuze a bylo to o něčem úplně jiném a je mi trochu líto, že jsem poznala emimino až v dnešní době, kdy každý umí jen rýpat, nevyjadřovat se k tématu a celkově ty diskuze končí většinou úplně stupidně díky některým znuděným dámám zde. Ale všechno je to jenom o lidech a můžeme to změnit ![]()
@CokeLady, máš pravdu. Já jsem tady 9 let a bylo tu jiné ovzduší. Čím dál víc se pořád dokola objevují jedny a ty samé nicky, které se vecpou do každé diskuze a „radí“.
Byly tu hlavně takové ty šikovné diskuze, kde se radilo, co a jak vyrobit, udělat, vylepšit,…
Poslední dobou je to tu jak na divokém západě. Čím drsnější komentář a kontroverznější téma, tím větší „popularita“ té určité uživatelky.
Ale jestli je to jinde stejné, to nevím, chodím jen tady, tož nemůžu porovnat.
Takže jen můj postřeh odtud.
Ale víš co? Svým způsobem je mi to už putna. Na net mám poslední dobou opravdu tak málo času, že je mi to osobně fakt jedno.
Tak nějak jsem radši zavřená někde s knihou. Tady si poslední dobou spíš čtu, sem tam se zapojím a většinou ale vycouvám z diskuzí, kde to nabere onen posměšný směr a chat.
vše se vyvíjí, doba je agresivní. Na ulici potkáváš stejné lidi jako tady.
@PetaP píše:
@CokeLady a proc si otevrela rok stare tema ted ty? Zas to dojde k hadce, jako 95%diskuzi tady..
nedojde ![]()
je to běžný vývoj, na tom nic nezměníš, je to škoda. Chodím sem málo, pořád jen hádky o blbostech, duplicitní diskuze, které jsou o ničem.
@CokeLady Tak před deseti lety byl internet jinde, nebylo tolik uživatelů. Dneska je to jedna z nejčastějších forem komunikace a tak to tak vypadá. ![]()
Hlavně nebyl dostupný net v mobilu, dnes ho má každý. Místo reálné komunikace, lidé koukají do mobilu a tupě se usmívají, reálný život je mnohým vzdálený.
Nějak nechápu, proč byla obnovena zrovna tato diskuse, když aktuálně řešené téma nemá s půvoním nac společného ![]()
Mas pravdu ve starsich diskuzich se clovek neco dozvi. V novych se casto ken rype. Nektere mi prijde ze tu vylozene cekaj az se nekdo zepta na prispevek na bydleni aby mi mohli nasledne vynadat proc ze nema bokem. Atd…