Kojené dítě a čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
3.2.13 21:28

@Peťa77 No nevím. Já si třeba nikdy „přední“ a „zadní“ mlíko nepoznala. A pokud starší lidi myslí, že se má u kojení dávat pití, tak to možná mají z nějaký rozumný zkušenosti.

Ale hlavně: pokud to chce mimino, že se něčeho dožaduje, a prso to není, zatímco čaj ho uspokojí, tak bych si myslela, že žádný „vědecký“ argumenty nejsou potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.2.13 21:29

Nedavam caj ani vodu, ukojit se to da i v lete. Co davas svemu diteti je tva vec a vic nevim, co k tomu psat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
3.2.13 21:39

@karolina_a_betuska tak ono se to všechno řeší kvůli kojení…flaška, dudlík, UM, čaj všechno prý způsobuje konec kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.2.13 21:54

Holky děkuji za nazor, ja sejen prostě bojim abych mu neubližila, ale ma vyloženě žizen, tak zase h nechci trapit žizni. mam doma jedno ditě a druhe mi zemřelo u porod a takže syn je vytouženy, tak se všeho bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
3.2.13 21:56

Dělej vše co ti radí tvá intuice…co si tvé dítě vyžádá…pokud by pít nechtěl nepil by.
:hug: všechno bude a je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.2.13 22:06

Děkuji, šileně se o něbojim, jako každa maminka, ale u prvni dcerky takový strach nebyl, je to tim že mi moc chybi moje druhorozena, už by měla přez rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
3.2.13 22:12

@Nicolečka nedivím se ti..tuhle bolest v rodině taky máme… :hug:
Já myslím, že se to ustálí, neboj :hug: Věř více své intuici…všechno bude dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.2.13 22:15

Tak asi mě chapeš, někdy si řikam, proč doktoři zachranili mě, žeprvni dcera mohla mit sestřičku, ale pak si zase řekknu kdyby byla sestřička, nebyl byl zde syn, chapeš jak to mylsim, je to hrozne navštěvovat ditě na hřbitově :-( hrozně m chybi a o děti se těd hrozně bojim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
3.2.13 22:21

@Nicolečka je to strašný!!!Zkus tak nemyslet…mysli především na své děti, které máš a andílka si uchovávej uvnitř. Raduj se z nich jací jsou a jaké dělají pokroky, tvé děti tě potřebují, jsi pro ně důležitá..Ony mámu potřebují, potřebují celou rodinu…nemysli na to co by kdyby…je to těžký vím, ale jde to
Vím jak to myslíš a vím, že to je těžký…člověk se to musí trochu naučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
3.2.13 22:27

Plně kojené douměsíční dítě nepotřebuje čaj (což nedokázali absolutně pochopit moje ani manželova mamka :) ). Vím, že se někdy dává v extrémních hicech (což teď není, že…). Já dávala heřmánkový na léčbu rýmy v 5.měsíci po poradě s doktorkou, jinak nic takového neměla do půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
3.2.13 22:29

Ale pokud pije po kojení, tak si myslím, že mu to určitě nemůže ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.2.13 22:30

Už přez rok hraji vždy hru, že rano vstanu a pokračuji život, dalši mimčo jsme si moc přali a když jsme se dozvěděli že budeme mit kluka, pareček, tak jsme byli štastni, myslela jsem že ta bolest bude menši, vživotě nebude syn nahradou za naši maličkou to nikdy, nicnam ji nenahradi, ale ta bolest je větši a větši, nikdy nebudeme kompletni rodina, nikdya pravě že navštěvuji dcerku na hřbitově bojim se tak o děti, proto řešim i takovou hloupouotazku kolik toho vypije, protože se mu ted bojim dat napit, abych mu neubižila skrz ledviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
3.2.13 22:32

@Nicolečka caj by som nedavala, nebojis sa ze si odburas kojenie? Vela deti ked sa naucia na flasku prso odmieta, pretoze flaska tece rychlejsie…sama vravis ze ti niekedy odmieta prso. Ja by som v zaujme kojenia urco caj nedavala… i by som sa bala davat take davky caju (ci fenykloveho ci ineho) pravidelne tak malinkemu miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.2.13 22:36

To mu je jedno, prvni tydny jsme dokrmovaly a bez problemu, naštěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
3.2.13 22:37

Myslim ze priroda to naozaj zariadila tak, ze 2mesacne mimco caj nepotrebuje! Kde by mu ho nasi prapredkovia varili? :-D Ja by som povedala, ze kojenim a necajovanim, naopak nabizenim prsa zakazdym ked chce, nic nepokazis. Jo a nasi rodicia, to bola generacia sama o sebe, cumel do medu, pripadne do vina, po 6-nedeli sunar a nazdar bazar, hlavne neukazovat ako ho mame radi, lebo to je slabost predsa a hlavne nenosit a nemuchlovat, aby si na to nezvykol…v 4m do choditka a tak podobne… Tak neviem, nakolko by som verila ich nazoru na caj miminu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí