Kojenec a vedra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1570
11.5.12 22:28

my máme okna střešní, ale nějak si poradíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.5.12 17:22

na střešní okna doporučuju předokenní rolety a pak ještě nějaké izolační vnitřní, nám to co se teploty uvnitř týče, dost pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.6.12 20:09

ty vedra jsou šílený, mimik mi pořád brečí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.6.12 20:12
@Klarika píše:
Odhrnu záclonu a hodím to přes garnýž. Ale možná by šlo ho přehodit přes otevřené okna-pokud by se nazavřely..

a máš ty okna při tom zvlhčování zavřený??? :think: dávam hardy jen okolo postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.6.12 21:03

Jojo, moje 3měsíční je taky hotová. Dneska jsem musela jít manželovi naproti, byli na podvečerní procházce a pořád jen řvala, tak mě zavolal na pomoc, manžel tlačil prázdný kočár a já ji nesla v náručí, to se trošku uklidnila. Budeme muset nějak změnit režim, jenže ráno si nechce přispat a přes den se jí hůř usíná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
17.6.12 21:16

Já ji nemohla za boha uspat odpoledne, to máme v bytě nejhorší vedro. Pořád se budila a plakala. U kojení taky, tekl z ní proudem pot. Ted večer je to lepší vyvětralo se a malou jsme s tchýní koupali a usnula mi při jídle:)Ale přes den nevím jak to udělat, ale máme ještě jednu postýlku v jídelně a tam je chladněji tak s ní budu muset cestovat po bytě. Jsou ji dneska 3 týdny chuděrka malá a už takové trápení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 21:29

Ty vedra jsou fakt děs dnes sem vyrazila ven z malým po 16 hodině a malý plakal, nemohl zaspinkat musely jsme jít zpátky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
18.6.12 14:49

Tak naše malá 3m od rána nespí!!! a druhá 2roky nechce ani na balkon do bazénku.. včera jsem je vykoupala večer, tak to bylo celkem ok… a hadry mokrý mam v ložnici snad všude a stejně nechce malá spinkat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
18.6.12 14:52

Já musím kojit po hodině a pak mi na pul hodinky usne, ale je to náročné nedělám nic jiného než že vytahuju prsa, aby chudinka neměla žízen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.6.12 16:13

Tak to já mám pěkného zmrzlíka :lol: máme tady 27 stupňů a malej spinká pod dekou v bodyčku. Byl 4 týdny v inkubátoru tam měl 32 stupňů tak je vlastně spokojený. Konečně ho nemusím oblékat do 2 vrstev :lol:
Tady je vidět že každý drobeček to má jinak jeden brečí a druhý je spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.6.12 07:10
@Sonask píše:
Tak to já mám pěkného zmrzlíka :lol: máme tady 27 stupňů a malej spinká pod dekou v bodyčku. Byl 4 týdny v inkubátoru tam měl 32 stupňů tak je vlastně spokojený. Konečně ho nemusím oblékat do 2 vrstev :lol:
Tady je vidět že každý drobeček to má jinak jeden brečí a druhý je spokojený :)

JEŽÍÍÍŠ :hug: :hug: :hug: tak to je jasný, že je mu takhle příjemějš, počkej za rok až budou vedra a prcek bude silnej a zdravej, taky bude hotovej..
ps:hodně zdravíčka malinkýmu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.6.12 07:12
@pavoucica píše:
Já ji nemohla za boha uspat odpoledne, to máme v bytě nejhorší vedro. Pořád se budila a plakala. U kojení taky, tekl z ní proudem pot. Ted večer je to lepší vyvětralo se a malou jsme s tchýní koupali a usnula mi při jídle:)Ale přes den nevím jak to udělat, ale máme ještě jednu postýlku v jídelně a tam je chladněji tak s ní budu muset cestovat po bytě. Jsou ji dneska 3 týdny chuděrka malá a už takové trápení :roll:

tak nám trochu pomohly ty mokrý ručníky kolem postýlky a do oken, taky vlhčit vlásky, sice celej den nespala, ale nebyla mrzutá a nebrečela jako předevčírem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
18.6.13 12:18

Holky, ahoj :mavam:. Je to trošku mimo, ale chtěla jsem se zeptat, kolik vám děti v těhle vedrech vypijí tekutin. Syn včera vypil 2 a půl flašky čaje. Ty velké, takže něco okolo 600ml. Podotýkám, že není kojený. A ještě, jak vaše děti tyhle vedra snáší a co s nima přes den podnikáte? My jsme většinou doma, i když tady máme taky nesnesitelně :zed:. Na přímé slunce s ním chodit nechci, později odpoledne jdeme do bazénku. Bylo mu 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
18.6.13 12:25

@NikysekR Ahoj, našemu prckovi bylo teprve 6 týdnů, ale ty vedra snáší špatně… vypil za den tři flašky po 125ml čajíku… taky nekojíme… přes den jsme doma, s malým se to neda, strašně pláče, je celý upocený a horký… takže když tak jdeme až navečer, i když včera si cachtal nožky v bazénu chvilinku, ale hned jsme šli zase dovnitř… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.6.13 12:32

Jsme venku, mezi stromy, ve stínu, pofukuje. Má na sobě jen krátké body, až se teď vyspi, půjde do body bez rukavku. Pití je problém, dávám po lzickach, k tomu párkrát cucne z prsu. Ráno, než vyjdeme, ji osprchuji a večer po návratu opět. V PETlahvi mám vodu na oplachnuti zadnicky a buchetky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí