Řve či bručí jak tygřík

2639
1.5.12 17:28

rve ci bruci jak tygrik

ahoj maminky chci se zeptat jestli ma nekdo taky takove miminko co bruci nebo rve jak tygrik jinak nevim jak to nazvat :mrgreen: nevim jestli ho bolo brisko nebo co.dela ty zvuky ale celkem hlasite a to ma teprve 15 dni.i ze spani semtam dela ty zvuky tak pokud mate nekdo skusenost pisnete diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
1.5.12 17:34

Ahoj,
my máme skoro měsíc, a malej to dělá taky. Vždycky mu říkám: Co ty můj kocourku, co provádíš :mrgreen:
Myslím si že je to normální, prostě si ulevuje nahlas takovými pazvuky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
1.5.12 18:14

Malý to dělá, když kaká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
1.5.12 18:21

kez by to delal pri kakani alespon bych byla pripravena protoze ted me pekne TO aj poTO :mrgreen: :mrgreen: ON TO DELA BUD JEN TAK NEBO ZE HO BOLI BRISKO JINAK NEVIM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
1.5.12 18:31

A taky jsem si vzpomněla, že to dělá občas při uspávání, když nemůže zabrat v polospánku. Ale je to fajné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
1.5.12 18:37

jj dnes jsem se tomu az zasmala ale vnoci to je silene mame tady uzke steny jde slyset v baraku kazdy prd tak kdovi co si mysli sousedka ze to s chlapem delame bestak :-D protoze to tak nekdy zni :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.5.12 19:14

Nas prcek to delal vzdy kdyz chtel spat a dela to dodnes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
1.5.12 19:22

Mně to třeba dělal v kočáru před spaním a lidi se otáčeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.5.12 21:06

jojo, taky před spaním, únavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
1.5.12 21:08

I nám tohle Viktorka dělá :mrgreen: Když jsme si jí přinesli z porodnice domů, tak jsme koukali vždycky copak to dělá až jsme z toho byli zaražený. Teď už se tomu smějeme :) dělá to když kaká, když usíná, ale dělá to i v noci! Což je blbý,protože mi to hned zbudí :? ale jinak už jsme si zvykli , že je taková hlasitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
1.5.12 21:12

tak to je fajn ze nejsme sami alespon vim ze je normalni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
1.5.12 21:18

jj normální určitě je :mrgreen: i já si nejdřív myslela, že to není v pořádku, ale je. Časem si zvykneš a už ti to tak nepříjde. Já už to skoro nevnímám, až teda na tu noc. Jen je blbé když jsme někde u známých nebo mezi lidmi,takže to neznají a jen čučí a smějí se :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
1.5.12 22:07
@parapampoli píše:
ahoj maminky chci se zeptat jestli ma nekdo taky takove miminko co bruci nebo rve jak tygrik jinak nevim jak to nazvat :mrgreen: nevim jestli ho bolo brisko nebo co.dela ty zvuky ale celkem hlasite a to ma teprve 15 dni.i ze spani semtam dela ty zvuky tak pokud mate nekdo skusenost pisnete diky :-)

nám to dělá malá když spinká :lol: :lol: klidně celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.5.12 22:13

nas malej dela neco podobnyho, kdyz tlaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.5.12 20:39

mona.k.79 no prave ze to taky dela celou noc ale boze to je tak hlasite me uz boli hlava ztoho.chodim jak bludny holandan uz na bulvy nevidim jak jsem unavena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí