Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj maminky chci se zeptat jestli ma nekdo taky takove miminko co bruci nebo rve jak tygrik jinak nevim jak to nazvat
nevim jestli ho bolo brisko nebo co.dela ty zvuky ale celkem hlasite a to ma teprve 15 dni.i ze spani semtam dela ty zvuky tak pokud mate nekdo skusenost pisnete diky ![]()
Ahoj,
my máme skoro měsíc, a malej to dělá taky. Vždycky mu říkám: Co ty můj kocourku, co provádíš ![]()
Myslím si že je to normální, prostě si ulevuje nahlas takovými pazvuky ![]()
kez by to delal pri kakani alespon bych byla pripravena protoze ted me pekne TO aj poTO
ON TO DELA BUD JEN TAK NEBO ZE HO BOLI BRISKO JINAK NEVIM ![]()
A taky jsem si vzpomněla, že to dělá občas při uspávání, když nemůže zabrat v polospánku. Ale je to fajné ![]()
jj dnes jsem se tomu az zasmala ale vnoci to je silene mame tady uzke steny jde slyset v baraku kazdy prd tak kdovi co si mysli sousedka ze to s chlapem delame bestak
protoze to tak nekdy zni ![]()
I nám tohle Viktorka dělá
Když jsme si jí přinesli z porodnice domů, tak jsme koukali vždycky copak to dělá až jsme z toho byli zaražený. Teď už se tomu smějeme
dělá to když kaká, když usíná, ale dělá to i v noci! Což je blbý,protože mi to hned zbudí
ale jinak už jsme si zvykli , že je taková hlasitá ![]()
jj normální určitě je
i já si nejdřív myslela, že to není v pořádku, ale je. Časem si zvykneš a už ti to tak nepříjde. Já už to skoro nevnímám, až teda na tu noc. Jen je blbé když jsme někde u známých nebo mezi lidmi,takže to neznají a jen čučí a smějí se
![]()
@parapampoli píše:
ahoj maminky chci se zeptat jestli ma nekdo taky takove miminko co bruci nebo rve jak tygrik jinak nevim jak to nazvatnevim jestli ho bolo brisko nebo co.dela ty zvuky ale celkem hlasite a to ma teprve 15 dni.i ze spani semtam dela ty zvuky tak pokud mate nekdo skusenost pisnete diky
nám to dělá malá když spinká
klidně celou noc
mona.k.79 no prave ze to taky dela celou noc ale boze to je tak hlasite me uz boli hlava ztoho.chodim jak bludny holandan uz na bulvy nevidim jak jsem unavena ![]()