Čepice - do jakého věku nosit?

11620
1.5.12 17:15

Čepice - do jakého věku nosit?

Ahoj, vím, že čepici lze nosit celý život, kamarádka nosí jednu nepřetržitě i teď, aby nenastydla :mrgreen: :mrgreen: , já ale nechci mít z malé skleníkovou květinku :roll: . Morduju se tedy s otázkou, jestli musí mít 7 měsíční dítě čepici i v tomto vedru, je-li v kočárku :think: . Popř. jestli musí mít zakryté uši. Zatím nosíme plátěnku.
Děkuji za vaše názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
1.5.12 17:19

Do hlubokého ne, pokud je ve sporťáku, tak my nosíme klobouček proti sluníčku

• Citovat
  • Upravit
12978
1.5.12 17:23

To je jednoduché - pokud je ve stínu ,tak ne..pokud je na slunci, tak bych to viděla jako nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.5.12 17:31

Pokud je na sluníčku nosí, ve stínu nenosí. Pokud fouká nosí, pokud nefouká nenosí. Dneska měla jen takový šáteček plátěný.

• Citovat
  • Upravit
35545
1.5.12 17:32

Do kočárku jsem nedávala, když je teplo. Jinak pokud seděl a foukalo na něj, svítilo na něj, tak ano. Pokud je taková normální teplota a nepraží, tak jsem také nedávala. Jediný efekt pak byl, že byl zpocený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
1.5.12 17:35

Dcerkám jsem dávala v tomto věku v létě lehký plátěný klobouček a dělám to tak doteď. Pokud je takové teplo, byly ve stínu a nefoukal vítr, tak jsem na hlavu nic nedávala, doma taky nechodí v čepičce. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
1.5.12 18:14

ako ochrana pred slnkom urcite, satka, klobucik, ale koli vetru by som klasicku ciapku nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.5.12 18:29

Děkuju :kytka: , tak nějak jsem si to myslela. Na sluníčko s ní zatím nechodím a ještě se sotva ale vejde do hluboké korby, tak stíním slunečníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
1.5.12 19:16

Jinak existuji i takove letni cepicky, z lehkych materialu, co maji nahore vetraci otvory a zakryvaji jenom usi… kdyz teda nechces, aby se ti prehral, ale aby nefoukalo do usi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13809
1.5.12 21:28

Já jsem v teple nedávala ani u takto malého dítěte. Už si nepamatuju, kdy loni jsem čepici odložila, ale v létě, pokud není na slunci a není 12°C, tak čepici nenosil a nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.12 08:28

Ve stínu nedávám - potí se mu akorát hlava, na sluníčko dostává letní bekovku. Čepici jsem nedávala ve vedrech ani když byl úplně malinkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.5.12 08:30

Malýmu jsou tři roky a stále má něco na hlavě. Podle počasí buď zimní čepici, slabší bavlněnou čepici, nebo kšiltovku, případně helmu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.5.12 09:10

No ja nedavala cepici ani sestinedelnatku, kdyz jsme sli ven a bylo horko 28 stupnu… Klasickou cepici davam jen kdyz fouka studeny vitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí