Kojenec má už potřetí ATB

412
27.1.16 11:17

kojenec má už potřetí ATB

Ahoj holky,

potřebuju názory, popř. rady. Náš syn (skoro 5mesicu) má už potřetí ATB. Jsem z toho zoufalá. Je měsíc kojený, pak jsem nadobro ztratila mléko. Dávám mu denně lactobacily, uz přikrmuji ovocem u zeleninou. Teple jo oblékám, s nemocnými lidmi ve styku není. Poprvé dostal Pamycon na zánět horních cest dýchacích. Pak se někde nakazil campylobakterií a dostal Klacid. Ted jsme doma lehli všichni a Honzík to odnesl nejhůře - nesrazitelné teploty a přes všechnu mou snahu mu to sedlo na průdušky, tak dostal Augmentin. Už jsem zoufalá, připadám si jako neschopná matka, když jsem nebyla schopná tomu uchránit své dítě. Budu moc ráda, když sem někdo přidá tip, jak zvýšit imunitu u miminka a jak tělo kojence uchránit škodlivých vedlejších vlivů ATB. Nerada bych, aby ten neslavný začátek na našem světě na něj do budoucna mělo nějaký negativní vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
27.1.16 11:55

Predevsim bych posunula hooodne ockovani, klidne az do roka a neockovala vic nez jednu vakcinu. Dale se podivej na kolostrum, je to vyborna vec na imunitu.
Zkus jeste s malym detox dle dt. Jonase, vic me nenapada.

• Citovat
  • Upravit
Billi
27.1.16 12:04

Ahoj, mam doma neco podobneho. Ma problemy s imunitou, je mu 1,5 roku a atb mel 6×. Zkus pozadat o krevni testy a jit na imunologii.
A neboj, v kojeni to neni. Syn byl plne kojeny do 3 mesicu a do 6 mesicu castecne. Nas marodi od prvni davky Hexy v 5 mesicich.

• Citovat
  • Upravit
25111
27.1.16 12:11

Nam dela dobre aromadifuzer s eukalyotovym olejem, krasne desinfikuje vzduch. A muzes ho nakapat i miminku na hrudnicek nebo dat do rozprasovace redeny vodou a rozprasit po mistnosti. Jinak bacha na kontroly u Dr.,my takhle uz trikrat chytili bacil v cekarne. Plus prikrmy, jestli mas jen trosku moznost, ovoce a zeleninu doporucuji z domacich zdroju. Kupovane jsou trhane nezrale a neni tam tak vysoky obsah vitaminu. Laktobacilky, muzes je i zmenit, treba mu ty, co dostava, nefunguji. A na ty prudusky, nechces zkusit homeopatika? V lekarne by ti meli poradit.
Drzte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.1.16 12:49

@brko
Dekuji za radu. Budu muset zjistit, jestli bychom mohli kolostrum, když má malý alergii na BKM. O tom detoxu též slyším prvně, mrknu na to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.1.16 12:50

@Billi
Ty jo, taky jste chudáci. Diky za radu, zeptam se na to doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.1.16 12:54

@nickoll
Dekuji za podporu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.1.16 12:57

@MartinaIrena
Diky za rady. Bohužel dr. vyhrožovala počínajícím zápalem plic. Takže jsem na ATB kyvla, jinak bych též asi hledala náhradní a snesitelnější řešení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.1.16 13:26

@Deňulec akorát pozor, někteří doktoři to nechtějí řešit před 3. narozeninami. My měli „štěstí“, že jsme loni skončili v nemocnici a pak ho hned hnali na imunologii. Rozhodně si to nevyčítej. My jsme doma všichni zdraví, nic nikomu není, ani blbá rýma a kluk měl zánět průdušek.
Starší už kvůli tomu nechodí do školky…
Jo a trvej na tom, aby mu dělala crp, aby nedostával atb zbytečně. Našemu už ho doktorka dělá automaticky. Naposled jsme u ní byli a měl jen horečku, udělala crp a ono 138 8o Nakonec zánět průdušek.
Náš to dotáhl na nealergické astma s inhalacemi.
No a doporučuju od začátku problémů podpůrnou léčbu - inhalace a zábaly. My máme inhalátor, inhaluje Vincentku/Mucosolvan.
Určitě dávej probiotika.

• Citovat
  • Upravit
412
27.1.16 15:24

@Billi
Ty jo, většinu těch věcí čtu prvně. No, my máme od narození jakoby zadní rýmu. Dr. už se zmínila o nějaké alergii, ale na testy ho neposlala. Že prý to u tak malých dětí nemá moc smysl. Tak jsem to neřešila. Ale už mi též dochází trpělivost. Asi už to vezmu do vlastních rukou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí