Kojenec neroste

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
21.6.17 20:13

@-Evka- meli jsme to taky tak, pribral a pak najednou skocila i vyska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
22.6.17 08:06
@Anonymní píše:
@Lucake No je to tak, do roka neměří, poprvé v roce… Přeměřila mi ho teď, protože jsem s ní tu délku řešila…

to teda taky slyším prvně, naše doktorka děcka měřila při téměř každé kontrole od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.8.17 15:07
@lapagerie píše:
to teda taky slyším prvně, naše doktorka děcka měřila při téměř každé kontrole od narození.

Většinou to tak je, ale naše dr. opravdu měří poprvé délku až v roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
12.8.17 17:14

Naše pediatricka taky neměří délku, zmerila ji jednou po šestinedělí a od té doby nic, malé je 6 mesicu. Tak si ji měřím orientačně doma sama. Ale my to máme opačně - dcera je zase hrozně dlouhá (nevím po kom) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
12.8.17 17:20

Nase pediatra meri po kazde, i kdyz dojdu driv na prevazeni. Mala je teda celkem dlouha. ve 4m ma 67 cm. Ale zase malo pribira :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.7.21 15:26

@Jedna babička Chci se zeptat. Jsem teď ve stejné situaci a zajímalo by mě, jak to nakonec s vaším vnukem dopadlo. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.7.21 15:59

Jak vyrostly vaše děti?

Už je to pár let, co byla tato diskuze aktivní. Řeším nyní něco podobného, co se probírá v této diskuzi. Jak vyrostly vaše děti? Byly nakonec nějaké problémy a musely jste běhat po vyšetřeních nebo to dohnaly samy? Předem díky za vaše reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
31.8.22 22:24

Taky mam male miminko a zajimalo by mne to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
15.9.22 13:38

S dovolením obnovím diskuzi. Zadavatelko a ostatní, jak jsou na tom. Vaše děti teď?
Syn se narodil s 50 cm, ale teď v 9 měsících má s bídou 68 cm. V půl roce měl 66, takže sice roste, ale celkově se propadl z 50 percentilu na 10.
Manžel má 178 cm, já 160.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.1.23 18:21

Taky by mě zajímalo, jak jste dopadly. My jsme teda s manželem oba prckové, ale víc, než to, že je dcera malá, mě trápí, že nechce jíst a spát. Stále kojim, ale už tři měsíce prso bojkotuje, nechce ani z flašky a ani příkrmy. V 6,5 měsíci má 6,2 kg a 65 cm.
Spí nám 2× 30 minut denně a jen v kočárku nebo nosítku. Je to strašně vyčerpávající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí