Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mame s malým dotaz.
je nam presne 10 tydnu a rostou nam zuby. Jednu jednicku dole mame potvrzenou i od dr. Ze opravdu leze, ale dneska jsem si vsimla, kdyz jsem mu mazala dasnicky gelem, ze mu nejspis začínají lezt i obe spodni dvojky, ma tam bile fleky, pres ne uz jen takovou tenkou blanku, dasnicky lehce natekle, ale dudlik, flasku, kousatka, proste cokoliv dostanem do pusy kouse jak sileny a hroooozne slinta ???? je fakt mozn aby mu takhle rychle rostli zuby? A ten hlavni dotaz, nejake osvedcene rady aby ho to nebolelo, vetsinu dne mi proplace a me to trha srdce, jinak kadi, prdi normalne teplotu nema, nemocny taky neni. Takze tu protivnost a plactivost prikladam zoubkum. Dekuji za rady ![]()
Tak u nas to bylo to same, podle me zadna velka rarita. I kdyz nam byly asi 3 mesice a 30 let
Promin za blbej vtip, ja se jen musim smat, kdyz matka rekne, ze ji je 10 tydnu ![]()
@Petula1995 píše:
Ahoj holky, mame s malým dotaz.je nam presne 10 tydnu a rostou nam zuby. Jednu jednicku dole mame potvrzenou i od dr. Ze opravdu leze, ale dneska jsem si vsimla, kdyz jsem mu mazala dasnicky gelem, ze mu nejspis začínají lezt i obe spodni dvojky, ma tam bile fleky, pres ne uz jen takovou tenkou blanku, dasnicky lehce natekle, ale dudlik, flasku, kousatka, proste cokoliv dostanem do pusy kouse jak sileny a hroooozne slinta ???? je fakt mozn aby mu takhle rychle rostli zuby? A ten hlavni dotaz, nejake osvedcene rady aby ho to nebolelo, vetsinu dne mi proplace a me to trha srdce, jinak kadi, prdi normalne teplotu nema, nemocny taky neni. Takze tu protivnost a plactivost prikladam zoubkum. Dekuji za rady
je starší takhle slintal cca od těch 10 týdnů a zoubek prorazil na konci třetího měsíce.. mě to tehdy ani nenapadlo proč je tak protivnej - přišlo mi že je na zuby brzo tak jsem to nijak nezkoumala
@BloomingGorgeous ja se taky smeju, ale většinou az kdyz maminky pisou je nam 22 mesicu atd. Ja tech 10 napsala s toho duvodu ze se malej narodil 10.4 takze treba 10.6 nam byli kalendarne teprve 2 mesice ale lunarne mu byli dva mesice uz o tyden driv a vim ze u takhle malych miminek jejsem pokrok kazdym dnem. Ale naprosto chapu, taky se tomu smeju ???? @jdukolem parada, tak to jsem rada ze to neni nic extra, akorat jsem si teda myslela ze mezi bolenim briska a rustem zoubku bude chvili klid, no nas Davidek ma chudak oboji na jednou ????
Misto tech otazniku maji byt smajlici, nejak to ale emimino nepobira ![]()