Do kdy se musí dítěti dávat kojenecká voda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojenecký voda se nedává na sluníčko, já jsem na stacirně byla a viděla jsem i sklady. Manžel ma vodu taky ve skladu kde je hrozná zima i v létě. S limonadou to srovnávat nemůžete
a když jsme byli miminka tak vody určitě byla bez antikoncepce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak to tedy je? Když je kojenecká voda na UM, tak se musí převařovat, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tym prevarovanim neprevarujem tie co maju napisane ze sa nemusia prevarovat..ostatne ano..dusicnany sa prevarenim neodstranis a nebezpecne su do pol roka veku dietata, potom je telo svhopne ich metabolizovat..a sko dlho pouzivate otvorenu lahvicku?:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaZi píše:
Ahoj tak když sjem viděla jak se skladujou limonády a vody tak voda z kohoutku je super. A kojenecká. Škoda utracených peněz. Vždy sem vodu převařila a dala si ji do lahve a pak dávala. jke to na každím. Některé maminky pohrdavě odmítají vodu z kohoutku, ale oni ji taky měli jako miminka.
tak ako miminko Ta tiez futrovali vecmi co by si teraz dietatu nedala..tiez si nemala autosedacku a jazdila si len na rukach, nemyslim, ze by si to teraz tak praktikovala..nejde porovnavat co bolo pred x rokmi a event. co sa hodi pouzivat ako priklad..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa ja uz neprevaruju a vse OK, na tom rajci a aquile je to i napsano tak duveruji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek
Ajo, my máme tu Aqua Annu a tam napsáno nic není, tak nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa aqua anna je jen na přípravu kojenecké stravy, ta se převářet musí..
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a jak to je s tou spotrebou? Mozem ju mat jak dlho otvorenu?
Malemu davam pit, nemam UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív v kohoutkové vodě nebyly dusičnany?
Já myslím, že jich tam bylo daleko víc, než je teď a žádná balená kojenecká voda neexistovala ještě před 20 lety. Co ti kojenci pili
? Dnes je kohoutková voda daleko víc hlídaná a přesto se používá balená ![]()
- Citovat
- Upravit
Znám fotografa který fotí pro vodárny a ukazoval mi ten hnus který je tam v trubkach a taky říkal že používají dost silnou chemii aby nemuseli tam na líbat tolik chloru. My máme doma filtr reverzní osmou který dokáže výrazně snížit množství dusičnanů (skoro jako v kojenecké) ale stejně používám kojeneckou. Nosila jsem svoje miminko devět měsíců, nepsala vnoci… A teď budu šetřit na vodě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit