Kojenecká voda Rajec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My sme zkoušeli už několik vod - Rajec, Anna aqua, Fromin a na všech byly po převaření minerály na hladině. Sice je na lahvi napsané, že to není na škodu, ale mě to hrozně vadí. To u nás nedělá ani voda z kohoutku. Teď kupujem Horský pramen a sme spokojení. Budem převařovat tak do půl roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My používali Horský pramen, který jsem do půl roku převařovala. Pak už bez převaření a od roku jsme na kohoutkové vodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděli jste test balených vod? Je to na streamu, teď to na mě baflo tak jsem to shlédla.. a právě kojenecká voda Rajec nevyhovuje, nalezen vysoký obsah pesticidů.. To je fakt paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa a prosim prosim nebylo tam, jaka je aktualne v poradku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neviděla a je mi to jedno. Nepotřebuji kupovat vodu ![]()
Nám teče doma z kohoutku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FenekUsaty no jeste jedna kojenecká (už nevím) dopadla špatně, jinak tam kojenecké už nebyly, testovaly se balené vody celkově.. Jediné balené vody, které dopadly dobře (celkově) byly Magnesia a Toma.. Koukni na to, má to 10min
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Neviděla a je mi to jedno. Nepotřebuji kupovat vodu
Nám teče doma z kohoutku
Přesně. Neřeším. Také pijeme vodu z kohoutku, občas i bylinkový čaj. Dětem jsem odjakživa dávala vodu z kohoutku (převařenou) a žijí. ![]()
Ty balená voda mi přijde, že je stejně cítit tím plastem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice jistě. Ne každý dává - chce dávat kohoutkovou novorozenci (převařenou samozřejmě). Někdo balené kojenecké dává, proto to sem dávám.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I v kohoutkove muzou byt ruzne nedobre věci, sledujou se jen urcite parametry dane vyhláškou:)
- Citovat
- Upravit
Já sice video neviděla, ale u prvního dítěte jsem převařovala kojeneckou vodu aquila a vodu z lidlu kojeneckou saguaro.. Doma z kohoutku máme hodně tvrdou vodu a nikomu voda z vodovodu nechutná, tak jsem si koupila filtrační konvici a vodu filtrujeme. V lednu se nám narodí druhé dítě, myslíte že je pro miminko lepší přefiltrovaná a převařená voda z kohoutku, nebo ta dětská balená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 taky jsem objednala filtracni konvici. Dala bych tu prevarenou a prefiltrovanou. Ja o balene vode ztratila vsechny iluze, kdyz jsem kupovala tu kojeneckou Rajec, tak jednou byla uplne tepla, protoze ten balik stal u chladaku ptimo u topnyho telesa.. pak se tam nemaj mnozit bakterie.. a prodavackam je to uplne sumak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 bylo by dobře vedet, z jakeho zdroje voda pochazi (vrt, nadrz…) popřípadě si vyžádat laboratorni výsledky zkoušky - hlavni je obsah dusicnanu pokud si dobře vzpominam a pokud to bude vse ok, používat POUZE vodu studenou. Na teplou vodu jsou kladeny jiné nároky a je resena jako TUV - tepla uzitkova voda, nikoli pitna:-)
- Citovat
- Upravit
@LLenule111 hlavne to chce vedet, v jakem stavu jsou trubky, ktere to rozvadi po baraku. Dusicnany z normalniho vodovodu by dite i prezilo, ty ceske normy pro kojenecke vody jsou nejprisnejsi na svete a nikde jinde tak prisne nemaji a plne je splnuje nase kohoutkova voda. Ovsem vsechno jde do kopru ve chvili, kdy po dome jsou stare trubky, ve kterych je od tezkych kovu pres sajrajt po uhnizdene bakterie. Ta Brita toho hodne vyresi, dusicnany tedy ne, zbytek udajne snad jo, ale pro jistotu bych ji prevarila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit