Kojenecká voda - usazeniny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
8.6.12 20:26

kojenecká voda - usazeniny

dobrý večer, chtěla bych se poradit…
**kupuju kojeneckou vodu tu 5ti litrovou. Koupila jsem jí před týdnem a dala uvařit normálně do nerezavýho hrnce, nechala vychladit a na vrchu - hladině tý vody se dělali takový usazeniny. nevim jak to popsat..
**myslela jsem, žeje to špatným hrncem, resp. špatně umytym, tak jsem to pak vyzoušela ještě Xkrát v jiných a pořádně umytých.. a ty usazeniny tam byly znova..

**teď po týdnu jsem vzala znova tu 5ti litrovou vodu a je to tam zase :think:
to nechápu!!!!!
**mezitím jsem kupovala tu litr a půl a uvařená byla normálně čirá, ale tahle nee.. myslíte, že je něco špatně?? tu vodu bych asi malý dávat neměla nebo?? díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31379
8.6.12 20:30

jo, tak přesně tohle mi dělaly snad všechny kojenecký vody, co jsem zkusila (a že jich bylo…určitě Fromin, Horský pramen, Lucka a možná i jiný), nakonec jsem skončila u obyčejný Dobrý vody, ta jediná to nedělá. Vůbec nezáleží na tom jak je „stará“, dělala to každá i čerstvě otevřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.6.12 20:32

Ahoj, myslím, že tu na toto téma už diskuze byla a že holky psaly, že to není na závadu, že to byly právě minerály. Zkus pohledat jestli ji najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.6.12 20:33
@elanaa píše:
jo, tak přesně tohle mi dělaly snad všechny kojenecký vody, co jsem zkusila (a že jich bylo…určitě Fromin, Horský pramen, Lucka a možná i jiný), nakonec jsem skončila u obyčejný Dobrý vody, ta jediná to nedělá. Vůbec nezáleží na tom jak je „stará“, dělala to každá i čerstvě otevřená.

fakt jooo?? a dávals jí dětěm?? já měla minulej týden jinou vodu a ta toprávě nedělala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.6.12 20:34
@Pettulle píše:
Ahoj, myslím, že tu na toto téma už diskuze byla a že holky psaly, že to není na závadu, že to byly právě minerály. Zkus pohledat jestli ji najdeš.

aha, tak díky za info. já na to nemam moc čas to prohledávat, ale určitě děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.6.12 20:35

@mona.k.79 no tak párkrát jsem mu UM do toho udělala, když prostě byl večer a nic jinýho nebylo…ale u tý Dobrý vody jsem už skončila, jinou nekupujem a hotovo. Možná jsou to minerály, jak píše Pettule nade mnou, ale mně to vizuálně vadilo, v očích chemickou laboratoř nemám a víc důvěry ve mě vzbuzuje prostě čistá čirá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
8.6.12 20:37

Ano, jsou to minerály a nic škodlivého to není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
8.6.12 20:40

Mě to udělala taky a od té doby jsem kojeneckou nekoupila. Vždyt máme kvalitní vodu z vodovodu. Takže jsem převařovala obyč vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.6.12 20:48
@elanaa píše:
@mona.k.79 no tak párkrát jsem mu UM do toho udělala, když prostě byl večer a nic jinýho nebylo…ale u tý Dobrý vody jsem už skončila, jinou nekupujem a hotovo. Možná jsou to minerály, jak píše Pettule nade mnou, ale mně to vizuálně vadilo, v očích chemickou laboratoř nemám a víc důvěry ve mě vzbuzuje prostě čistá čirá voda.

no právě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.12 21:18

Ale i pokud jsou to minerály, moc minerálů je škodlivých, zanáší se jimi tělo, ucpávají se cévy. V testech kojeneckých vod jich dost neprošlo, pozor na to. Navíc pán, co mám byl dělat rozbor vody mám ukazoval rozbory vod kojeneckých a balených, co si nechaly dělat maminky a hrůza. I balené vodyjsou špatně, navíc ten plast není nic dobrého, nejen u skladování na slunci,ale už u výroby.

• Citovat
  • Upravit
163
8.6.12 21:33

Nám to dělá taky kojenecká voda, myslela jsem že je to vodní kámen, takže vždycky tu vodu ještě přeleju přes sítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.6.12 21:38
@Anonymní píše:
Ale i pokud jsou to minerály, moc minerálů je škodlivých, zanáší se jimi tělo, ucpávají se cévy. V testech kojeneckých vod jich dost neprošlo, pozor na to. Navíc pán, co mám byl dělat rozbor vody mám ukazoval rozbory vod kojeneckých a balených, co si nechaly dělat maminky a hrůza. I balené vodyjsou špatně, navíc ten plast není nic dobrého, nejen u skladování na slunci,ale už u výroby.

nojooo tak co je teda dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.6.12 21:38
@scai píše:
Mě to udělala taky a od té doby jsem kojeneckou nekoupila. Vždyt máme kvalitní vodu z vodovodu. Takže jsem převařovala obyč vodu.

a jak starému mimi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.12 21:56

Pokud máte kvalitní vodu z vodovodu, zjistíš si, tak můžeš od narození, ta kvalitní je totiž často lepší než z PET,

• Citovat
  • Upravit
18551
8.6.12 21:59

Ahoj, řešila jsem naprosto totéž, měnila všechny druhy vod apod dělaly to všechny.....
Ptala jsem se dr a ta mi řekla že to jsou vysrážené sole minerálů, že ji nemám nechávat tak dlouho vařit..tudíž jakmile začnou ode dna stoupat takové maličké bublinky vodu vypínám a jsme bez tohohole sediemntu. Jinak jsem to přecedila, to rpý stačí a že tam trocha zůstane není na závadu…nicméěn to teď prostě neprojde klasicky varem, ale doposud se nám nis nestaloa v porodnicích většině to prej nepřevařují vůbec tak to určo ničemu nevadí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí