Kaše z kyslého mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7569
7.6.12 23:11

Kaše z kyslého mléka

Dneska jsem udělala krupicovou kaši z kyslého mléka.
Zjistila jsem to, až když ji prcek snědl, když jsem chtěla dopít zbyteček z lahve :evil:
Bylo to čerstvé mléko, včera otevřené - nevím, proč bylo kyselé…

Ale chci se zeptat : mohl by z toho prcek mít nějaký problém ??
Zatím spí klidně.
Je mu 21 měsíců.
Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stazinka09
7.6.12 23:13

Mě se to taky stalo, malá nijak zvláštně nereagovala. Mohlo by ho to trochu prohnat :lol: , víc asi nic. Ani ten průjem neměla, vše jako obvykle.

• Citovat
  • Upravit
7569
7.6.12 23:28

no, mám právě strach, aby to nebyl nějaký horentní průjem…přecejenom je to prcek :(
sama mám výborné trávení, takže tohle neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
7.6.12 23:33

Když čerstvé mléko zkysne, tak by se nemělo nic stát, to je jak kefír, ne? :think: horší by bylo třeba zkažené trvanlivé, to ani zkysnout nemůže, jen se může zkazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.6.12 06:17

to se pri vareni nezdrclo? Jinak jak pise delice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
8.6.12 09:06
@Pudloslava píše:
to se pri vareni nezdrclo? Jinak jak pise delice.

hele mě se tenkrát taky nezdrclo. Přitom když zapomenu a naleju si kyslé mléko do kafe, tak se zdrcne. Nevím, čím to je.

Tak co byl průjem?

• Citovat
  • Upravit
7569
8.6.12 22:32

Hele… průjem nebyl, přežil ve zdraví…jen nevím, zda to nemá vliv, ale přestal mi spát po obědě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dělám si srandu ;)

ale děkuji.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
8.6.12 22:49
@Lenka512 píše:
Hele… průjem nebyl, přežil ve zdraví…jen nevím, zda to nemá vliv, ale přestal mi spát po obědě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dělám si srandu ;)ale děkuji.. :kytka:
ááááá fajn, má dobré trávení. Spaní po o je potíž bez ohledu na kyslé mléko. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
9868
8.6.12 22:56

tak můžeš mu dát třeba nějaké laktobacílky. a že mu to nevadilo, to už je docela velkej, Vojta by mi to nesnědl ani omylem 8o

ale tak aspoň že bylo jen kyselé. mě se stalo, že jsem koupila v Penny to jejich bio mlíko v plastový lahvi, a rovnou 4 lahve, a byly všechny 4 zkažený, smradlavý. no smrdělo to, jako když to projelo nějakýma sra*kama s prominutím, hnus. tchýně říkala, jako kdyby ta kráva byla nemocná :nevim:
tak jsem jim to vrátila, dali mi peníze.

ale já teda vždycky mlíko ochutnávám, než ho dávám. specielně krabicový čerstvý mlíka bývají dřív zkyslý. naopak plastový třeba Olma vydrží i déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí