Kaše z kyslého mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše z kyslého mléka
Dneska jsem udělala krupicovou kaši z kyslého mléka.
Zjistila jsem to, až když ji prcek snědl, když jsem chtěla dopít zbyteček z lahve ![]()
Bylo to čerstvé mléko, včera otevřené - nevím, proč bylo kyselé…
Ale chci se zeptat : mohl by z toho prcek mít nějaký problém ??
Zatím spí klidně.
Je mu 21 měsíců.
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě se to taky stalo, malá nijak zvláštně nereagovala. Mohlo by ho to trochu prohnat
, víc asi nic. Ani ten průjem neměla, vše jako obvykle.
- Citovat
- Upravit
no, mám právě strach, aby to nebyl nějaký horentní průjem…přecejenom je to prcek ![]()
sama mám výborné trávení, takže tohle neznám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když čerstvé mléko zkysne, tak by se nemělo nic stát, to je jak kefír, ne?
horší by bylo třeba zkažené trvanlivé, to ani zkysnout nemůže, jen se může zkazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
to se pri vareni nezdrclo? Jinak jak pise delice.
hele mě se tenkrát taky nezdrclo. Přitom když zapomenu a naleju si kyslé mléko do kafe, tak se zdrcne. Nevím, čím to je.
Tak co byl průjem?
- Citovat
- Upravit
Hele… průjem nebyl, přežil ve zdraví…jen nevím, zda to nemá vliv, ale přestal mi spát po obědě
dělám si srandu ![]()
ale děkuji.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 píše:ááááá fajn, má dobré trávení. Spaní po o je potíž bez ohledu na kyslé mléko.
Hele… průjem nebyl, přežil ve zdraví…jen nevím, zda to nemá vliv, ale přestal mi spát po obědě![]()
![]()
dělám si srandu
ale děkuji..
- Citovat
- Upravit
tak můžeš mu dát třeba nějaké laktobacílky. a že mu to nevadilo, to už je docela velkej, Vojta by mi to nesnědl ani omylem ![]()
ale tak aspoň že bylo jen kyselé. mě se stalo, že jsem koupila v Penny to jejich bio mlíko v plastový lahvi, a rovnou 4 lahve, a byly všechny 4 zkažený, smradlavý. no smrdělo to, jako když to projelo nějakýma sra*kama s prominutím, hnus. tchýně říkala, jako kdyby ta kráva byla nemocná ![]()
tak jsem jim to vrátila, dali mi peníze.
ale já teda vždycky mlíko ochutnávám, než ho dávám. specielně krabicový čerstvý mlíka bývají dřív zkyslý. naopak plastový třeba Olma vydrží i déle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit