Kojení 8m mimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
14.8.10 08:28

Dcera vzala sunar až když jsme ho osladili fruktózou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.8.10 22:46

ahojky,jsem tu nováček ale mám malou radu.Mám synka 7 1/2 měsíce a už mu taky nestačilo kojení na noc.Tak jsem mu začala dávat kaši na dobrou noc cca okolo 19 hod,pak si dá po koupeli trošku mlíčka a vydrží spát až do rána. :mrgreen: Taky jsem se před tím vyspala tak 2 hod a už se zase budil a ani čaj nepomohl.Tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.8.10 21:06

ahoj

děkuji za radu. přečetla jsem to ted ale skusili jsme to včera a spala do 4 do rána v kuse. uvidíme co dnes.díky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.10 09:42

tak to mě nefunguje ani to :( kaši do něj musim vyloženě nacpat, mlíčko to jo, to si dá. Pak spí 4 hodinky a pak je to zase kolotoč :cry: na prohlídce mi paní doktorka řekla, že mám kojit dál ale dávat odpoledne hlavně polívky. Tak jsem zvědavá, protože ty on taky nechce ani když mu dám jen vývar… holt se s nim budu muset prát aby vůbec něco snědl a ty noci holt překousnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.8.10 12:56

Ahoj, taky jsme si prošli celonočním buzením díky hladu :roll: Ségra mi doporučila Bebu Dobrou noc, protože má speciální sytící recepturu. Ptala jsem se také Mudry a ta mi Bebu Dobrou noc schválila. Hladík nás přestal trápit a pěkně jsme se vyspali :lol: Pak jsem ji začala střídat s kaší od Nestlé (Moje první kaše) a pak pozvolna dávala už jen kašičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.8.10 17:09

Tak u nás nefunguje nic. Dávám jí na noc kaše, ale efekt je nulový. Pořád se mi budí po 2-4 hodinách.Nechce pít z flašky ani jinak mi UM nesní. Tak se snažím do ní cpát co nejvíce jídla přes den, ale zatím nic nezabírá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
23.7.12 20:06

8m - chci odstavit a on chce kojit víc a víc

Synovi je 8 měsíců, do 6m byl plně kojený, pak jsme zavedli příkrmy, v této chvíli kojím ráno v 6, pak v 8, a potom večer ve 20 hod a mezitím už baští příkrmy. Takhle už to funguje asi 3 týdny úplně v pohodě. Začala jsem tak polehoučku přemýšlet o odstavení - ikdyž kojení mi nevadí, jsou to krásné chvilky a myslím že mi to bude moc líto. Ale syn začal v posledních dnech nějak vyžadovat kojení častěji, asi 3× denně se na mě začne sápat a být neklidný a evidentně chce prso, flaškou ani ničím jiným ho neoblbnu, takže někdy ho rozptýlím, a někdy ho holt musím nakojit. Stalo se vám to taky? Co byste mi poradily? Kojit jak chce on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
23.7.12 20:09

Nám bude 11.8.2012 - 9.měsíců a kojím stejně jako ty… ráno při probuzení… a třeba i přes den když dcera „má chuť“… a večer k véče a v noci když je potřeba. Jinak přes den už taky papá normálně.

• Citovat
  • Upravit
13046
23.7.12 20:09

Co bych za to dala, můj syn chce kojení zase jen v noci, přes den ráno ani večer nechce, jenže odmítá i UM.. ale když má mít 500ml mléka deně tak na to jen s nočním kojením nedosáhneme.. já bych chtěla kojit min. do roka dle potřeb dítěte.. ale bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
23.7.12 20:13

@marmelada78 Mohou mu růst zuby nebo něco podobného… malý taky chtěl častěji, když mu nebylo úplně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
23.7.12 20:14
@j.a.n.i1 píše:
@marmelada78 Mohou mu růst zuby nebo něco podobného… malý taky chtěl častěji, když mu nebylo úplně dobře.

Nám ted vyrostli dva nahoře a půlka jednoho dole, a utěšovalo jí jen kojení a podle mě jí to méně bolelo, akorát já mám fialové prso :P

• Citovat
  • Upravit
3157
23.7.12 20:39

Tak zuby mu rostou.. To mě nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
23.7.12 21:58

Syn měl podobné období v osmi měsísích. Krásně papal příkrmy, o prso už moc zájem neměl, jen v noci a najednou se něco zlomilo a neustále se na mě sápal, tahal za triko a chtěl kojit. Nevím, čím to bylo. Kojila jsem ho, jak si řekl. Asi za tři týdny to přešlo. Kojím doted (přes 11m), většinou 2-3× denně. Už o prso moc zájem nemá, nechávám tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.7.12 22:25

Já bych ještě kojila ať ti pak není líto, žes přestala tak najednou. Třeba mu rostou zoubky, nebo má jen období kdy chce být víc u mámy. Já bych kojila dál, určitě ho to zase přejde, ale záleží na tom, jak se cítíš ty. Pokud už nechceš tak se na to vykašli :), halvně ať jsi v pohodě ty. My máme 7 a půl měs. teď taky kojím vnoci i 5 krát, ale nevadí mi to myslím, že to přejde jako každé období a jsem ráda za to, že můžu kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.7.12 22:28

No comment… kojim, jak chce on, tedy - malej je nejedlik, ale dohani to mlikem. Jsou mu 10 mes. a kojim 5-6× denne a 1× v noci :roll: Pres den sni jen trochu kase, trochu presnidavek ovocne a zelenonove a vecer trochu kase (trochu = cca 80ml/g). Nepije z niceho jineho, nez z prsu (nejde mu to ani z lahve, ani z hrnecku) a to to zkousime uz od 7. mesice :zed: Takze nejake odstavovani je v nedohlednu. Myslela jsem, ze budu kojit tak do 1.5 roku veku ditete, ale treba jen 2-3× denne a ne behat porad s cecikem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová