Kojení a menses

319
5.9.05 22:32

Kojení a menses

Ahoj holky,
moje princezna dneska druhou noc hrozně špatně spinká,jíst nechce,dudlík nechce,kňourá a je mrzutá,ale to bych spíš přikládala tomu nevyspání.Pěkně jí bublá v bříšku,ale s prdíkama si už od 3,5m poradí sama docela v pohodě.
Včera jsem dostala poprvé po porodu menses a Terezku plně kojím.
Myslíte,že ta nespavost a menses můžou spolu souviset?
S Martínkem jsem takový problém neměla.Menses dorazila až v období příkrmů,takže kojení bylo ráno,večer a v noci a naprosto bez problémů.
Díky za odpovědi,alespoň se snad uklidním,že se nejedná o nic jinýho.
Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
6.9.05 08:45

Ahoj,
ja myslim, ze urcite muze. V priruckach jsem se docetla, ze pri menstruaci se zmeni chut mleka a nektere deti ho odmitaji, nektere jsou mrzute a spatne spi. U nas se potvrdilo to druhe, muj manzel vzdycky rika, ze je to super, kdyz prijede domu(pobyva dlouhodobe v zahranici) a trefi se a obe jeho holky jsou protivne jak noc, protoze maji ‚kramy‘.

Asi s tim nic neudelas, chce to jen vydrzet, nastesti zadna menstruace netrva vecne(o jak desna predstava!!) Pokud mas nejake odstrikane zamrazene mleko a pocit, ze ma mala opravdu hlad a to tvoje fakt nechce, tak ji dej to odstrikane.

Drzim palce, at je za chvili ta mrcha pryc.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
6.9.05 08:53

Ahojky,

já si spíše myslím že se jedná o tzv.růstový spurt.Probíhá kolem 6.měsíce a nám se taky nevyhnul.
Mimi se častěji budí,mrčí ze spaní a častěji pije.
Nám to trvalo asi 3-4týdny,ale asi to i souviselu s růstem zubů-prorazily se mu horní jedničky.

Spaní zdar!!
Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
6.9.05 09:24

Ahoj holky,
růstový spurt už mě taky napadnul,jenže ona nevyžaduje častější krmení.Ona jen kňourá a je mrzutá,ale pít nechce.Zoubky jsou ještě v nedohlednu.
Asi teda budeme čekat,až ta „návštěva“ zase odletí někam do afriky a snad se to srovná.
Každopádně díky za uklidnění.
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí