Kojení a sauna

Anonymní
3.10.23 18:12

Kojení a sauna

Ahoj, chodily jste do sauny v období, kdy jste kojily? Vím, že během kojení se do sauny chodit může, ale jde mi o to, že teplem se spouští mléko, tak jak jste to řešily? Já mám třeba mléka hodně a často se mi stává, že po horke sprše ze mě kape mléko, jednou to bylo i s vodotryskem 🙈 😅 tak nevím, jak to udělat v sauně, kam bych si chtěla jít odpočinout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tuhy_LU
3.10.23 18:16

Měla jsem vlastní domácí saunu. Ano, někdy mléko teklo. Tak jsem chodila spi po nakojeni.
Do veřejné bych asi vzala bavlněny topik s vlozkama pro jistotu. A nechodila bych asi mezi chlapy.

• Citovat
  • Upravit
14611
3.10.23 18:51

A jak dlouho jseš po porodu? Nesla bych, dokud by se to neustálilo. Po více měsících uz se toto nedeje. Dej si doma teplou sprchu nebo vanu, když si chceš odpočinout v teple.

@Anonymní píše:
Ahoj, chodily jste do sauny v období, kdy jste kojily? Vím, že během kojení se do sauny chodit může, ale jde mi o to, že teplem se spouští mléko, tak jak jste to řešily? Já mám třeba mléka hodně a často se mi stává, že po horke sprše ze mě kape mléko, jednou to bylo i s vodotryskem 🙈 😅 tak nevím, jak to udělat v sauně, kam bych si chtěla jít odpočinout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
3.10.23 18:54

Sla bych tam v dobe, kdy tam nebude moc lidi, a vzala bych si sebou rucnik, kterym bych si prsa zakryla, kdyby to i v pritmi sauny bylo moc napadne. No a po prostorech mimo saunu chodim zabalena v prosteradle, ktere je stejne mokre, takze to by vadit nemuselo. A do odpocinkove mistnosti podprsenku s vlozkami a zupan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová