Kojení, má malá dost?

133
3.12.21 15:36

Kojení, má malá dost?

Hezký den, chtěla bych se zeptat… Dcerce jsou 2 měsíce. Zatím plně kojím, ale nevím zda má dost, zda by si ještě nedala. V noci nakojím 130 - 150ml ale přes den dopoledne cca 90ml a k večeru už jen 70ml. Za týden přiber nějakých cca 150ml. Myslíte, že ji to stačí, je dost uplakaná a nevím zda je to nedostatkem mléka (nechci ji zbytečně rvát UM) nebo zda problém hledat jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6116
3.12.21 15:43

Pokud má malá dost počůraných plen a přibírá, má dost.

A přestaň ji vážit, nebo se z toho zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
3.12.21 15:43

Jestli přibývá, přestaň hlavně mėřit kolik vypije, nebo se z toho zblázníš. Kojíš a vážíš, nebo jak to měříš?
Přece když se kojí, tak nikdo neví, kolik si dítě vzalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
3.12.21 15:53

@lucie.kosar dite jsem zvazila jen jednou v porodnici podle instrukci pediatra. Mliko jsem davala podle potreby. ma dost pokud na kontrolach pribira. vazit kazdy napiti by mi jeblo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
3.12.21 18:02

Hlavně pořád nevaž. Akorát tě to vystresuje. Pokud přibírá a má 6-8 počítaných plin denně, tam ji to stačí. Existuje milion jinýho důvodu, proč řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 20:11

Priroda je mocna. Miminko moc dobre vi, co dela, a kolik si ma vzit. Navic nocni mlicko je trosku jine, pokud vim. A zahod vahu, pribira krasne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.12.21 00:47

Vykasli se na vazeni, akorat te to stresuje.

Pije krasne.

Jestli ma dost pocuranych plen, efektivne saje a nejde s vahou dolu, tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová