Kojení při menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
13.9.14 20:46

Ahojky ja se zeptam jinak
kdyz kojim a mela jsem po sestinedeli a za tyden jsem menstruovala tyden a tet uz menstruaci zase nemam? je to normalni myslim si ze to byla menstruace protoze jsem prestala spinit a za tyden jsem zase spinila a tet nic tak nevim porad te prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
15.9.14 09:08

@misickamk možný to je, při kojení to může být hodně rozhozený. takhle na dálku ti asi víc nikdo neřekne. Bylas po 6tun. u gynekologa? ten by ti měl zkontrolovat, že je všechno ok a tak to špinění by nemělo značit nic, z čeho by sis měla dělat hlavu.
Jen pozor na otěhotnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.12.14 18:07

Ahoj maminky, potřebovala bych radu. Minulý měsíc jsem měla poprvé od porodu MS (2 dny a velmi slabou) - vše bez problémů. Kojím stále 3× denně devítiměsíční dítě. Dnes večer poprvé v životě odmítala kojení - zkoušela jsem 4× vystřídat i prsa a vždy potáhla a odtáhla se. Mléka mám dost, jsem zvyklá i odstříkávat. Naštěstí jsem měla mléko v mrazáku - bez problémů vypila celou lahev. Mám to dostat až pozítří…je možné, aby to souviselo s MS takhle dopředu? Pokud se bude ráno situace opakovat, nevím co budu dělat. Zásob v mrazáku mám tak na dva dny maximálně…poradíte? :|

• Citovat
  • Upravit
1398
8.12.14 18:14

@verulicek Malý mi takhle najednou začal odmítat mm ze dne na den v 10 měsících, trvalo to asi 3 dny a pak zase začal normálně sát. Dodnes nevím, čím to bylo. Chce to zkoušet a zkoušet, ale nenutit. Pokud se tedy nechystáš v blízké době odstavit, v tom případě bych to tak nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.12.14 18:16

@verulicek může být, nemusí. Já měla ms už teď, (3 m po porodu), mladý pil normálně. Starší mi sem tam odmítal, ale vždy max jeden den, s ms to nesouviselo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.12.14 18:19

@Majkelka odstavovat zatím nechci…všechno nechávám postupně vyplynout - noční kojení si zrušila sama, když začala spát celou noc…ale večerní jsem si chtěla „nechat nejdýl“. Mě zaskočilo, že nechtěla - to u ní fakt neznám…od narození si kojení hrozně užívala a nikdy nebyl problém :( přemýšlím, jestli nasadit ricinus (ale fakt se mi nezdá, že by mléko nebylo..spíš prostě nechutná)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
8.12.14 18:33

@martina.se zatím jí dávám jako příkrm pouze dopo přesnídávku a v poledne oběd. zbytek kojím a ani by mě nenapadlo, že bude někdy problém. Přes víkend jsem byla nemocná, malá taky..ale už obě vypadáme líp (dokonce jsem při nemoci kojila i víc než obvykle, aby měla protilátky) a teď toto :nevim:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
8.12.14 18:45

No..tak moc ohlasů to tady nevzbudilo :| čekala jsem víc rad…asi jsem měla založit diskusi a dát jí nějaký pikantní název, aby to lidi otevřeli :twisted:

• Citovat
  • Upravit
101681
8.12.14 18:51

@verulicek Nebo nevědí, co poradit, u nás třeba MS neměla na kojení vliv… ale občas nechtěla, nevím proč. Teď už jsou ji tedy 2, ale večerní kojení ji moc nebere, podstatne víc pije ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.12.14 19:28
@verulicek píše:
No..tak moc ohlasů to tady nevzbudilo :| čekala jsem víc rad…asi jsem měla založit diskusi a dát jí nějaký pikantní název, aby to lidi otevřeli :twisted:
:mrgreen: spíš se s tím nesetkali. Ono to může být aji tou nemocí.. vydrž.. né vždy se daří. Taky jsou chvíle, kdy mi mladý prso odmítá :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.12.14 19:29

@martina.se já bych se nepozastavovala, kdyby byla mladší…ale je to už velké mimino :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.12.14 19:31
@verulicek píše:
@martina.se já bych se nepozastavovala, kdyby byla mladší…ale je to už velké mimino :roll:

i to velké má své dny ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.12.14 19:55

@martina.se já vím..jen nevím, co s tím..od čtvrtka mám chodit ráno brzo pryč až do Vánoc (a její ranní kojení bývá kolem páté - pak ještě spí do půl osmé) tak jsem zvědavá, co budu dělat, když nebudu mít už nic v mrazáku ani prso nebude chtít…jsem bezradná a UM jí fakt dávat nechci :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.12.14 20:03
@verulicek píše:
@martina.se já vím..jen nevím, co s tím..od čtvrtka mám chodit ráno brzo pryč až do Vánoc (a její ranní kojení bývá kolem páté - pak ještě spí do půl osmé) tak jsem zvědavá, co budu dělat, když nebudu mít už nic v mrazáku ani prso nebude chtít…jsem bezradná a UM jí fakt dávat nechci :zed:

uvidíš. Může to být jen přechodné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna