Kde koupit kojící podprdu - Praha, Boleslav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
6.10.13 12:48

Stačí mít nespavce přes den, který zabere jen v kočáře. Deset kiláčků denně udělá svoje :palec:
Jinak pro mě zhubnout jediné kilo bylo vždy vykoupeno potem s slzami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 12:59

@jessikka tak ti úplně nevím, zda chci nespavce ;-) navíc v zimě chodit 10 km - kde bych to nachodila??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.10.13 13:44

@stephora Jo, bylo to krušné, ale co bych pro zlatíčko neudělala? :mrgreen: Navíc v noci spal dobře.
No chodila jsme po našem maloměstě, pořád dokola :-) Na hubnutí po porodu je to fakt nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.10.13 16:48

@stephora Čauky nemyslela jsem ty lambády…ty jsem si koupila taky, ale na těhotenství, aby mě to nikde netáhlo, už tak je člověku pořád něco krátké, nebo malé :roll: Ve stejnou dobu prodávali i ty kojící podprdy a fakt krásné se širokýma ramínkama…mám bílou s krajkou a pak takovou růžovo-béžovou, jako že krajková…no oproti té co mám za litr jsou nádherné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.10.13 16:56

@A-N-I-S tak to ani nevím, že v Lidlu něco takového měli :nevim: každopádně dobře, že tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
9.10.13 20:23

Tak už jsem nakoupila. Moc děkuji za odpovědi ale našla jsem v MB uplně náhodou tento obchod https://www.facebook.com/…370475020829
a nemohu než jen vychválit!! :D a ceny taky supr! Jsem ráda že na mé těžké mega prsa jsem našla krásné kojící podprsenky které nejsou antikoncepční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
10.10.13 10:18

@N.bříško Njn ale to mám hrozně daleko kruci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie