Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky má někdo dobrý tip na obchod (Praha nebo Boleslav) kde se dá koupit kojící podprsenka? Ale určitě ne ta sportovní (mám velké prsa a tlačí mi je to dolu je to nepříjemný) potřebuju něco pevnějšího alespoň z kosticí. Všude mají právě ty sportovní,,hadry"
@N.bříško Zkus Správnou podprsenku nebo Caresse. Podprda sice nebude nejlevnější, ale zase prostě velká prsa potřebují kvalitní oporu.
Já dávám bos Anitě, mám od nich ale nekojící podprsenky.
Jinak mám prsa 70G a podařilo se mi koupit v Marks a Spencer - maj tam těch kojopodprd víc typů a druhů, balení po 2 za 1000,–. Sice byl problém 70G najít, ale toto číslo vedou a jistě by mohli objednat.
Ta moje je bez kostic, ale sedí perfektně, komplet bavlněná - jenb se jí vytáhl obvod, ale to se děje všem podprdkám od Spencera - na kojení postačí bohatě tyhle dvě a pak už je nebudu potřebovat, že ![]()
Já kupodivu sehnala fakt luxusní v Lidlu za 300,–/KS?!(jsou hezké i velmi pohodlné, mám doma i podprdy za tisícovku
) Píšu to sem, kdyby byla akce do budoucna(bývá jednou ročně),tak ať se do toho nebojíte jít ![]()
@A-N-I-S tu akci jsem taky zaznamenala, ale to byly takové ty lambady, že? já mám teda do foroty na doma taky asi 4 tyhle umělinové lambady, ale koupila jsem je kus po 65,– u Vietnamců - ty jsou ale opravdu jen na doma - mezi lidi a do porodky budu mít ty ze Spencera ![]()
ty z Lidla byly ale mnohem kvalitnější, to se musí nechat!
Ahoj, mám 75F, kupovala jsem FAMEcz. První mám z obchodu, další přes net.
J8 mám právě taky 70G. No a Lidlu jsou prý ty podprdy taky dobré, ale na tuhle velikost je to utopie ![]()
@jessikka ty lambady se ale natáhnou - já si u těch větví koupila L/XL a docela to drží, až jsem koukala…ale jak řikím - max na doma ![]()
pokud tedy utrácet, tak Anita dělá opravdu kvalitní, pokud za levněji, tak ten Marks a Spencer postačí, jen je třeba mít štěstí na to číslo…
No právě, tak max na spaní. Ale měli tam i normální kojo prodprdy, velikost B-D ![]()
Jinak i ty obchody jak jsme psala jsou super, konkrétně značky Ewa Michalak a Hot Milk.
@jessikka jojo, kojící podprdy velikosti B-D mě taky baví
vím, že jsou ženy s malými prsy, ale právě těm nejvíc vyrostou a pak zas splasknou - mě se velikost téměř nezměnila v těhu, ale já už je velká mám ![]()
@stephora Mně taky ne! Mám pořád stejnou velikost, jen obvod pro prsy jsme měla přechodně 85 ![]()
@jessikka mě se to teda zvedlo na 75 (ze 70), ale po porodu se to vrátí zpátky, já přibrala zatím jen 12 kg, vše v břiše (no a trochu v zadečku, no…), a do porodu měsíc, ale to už pujde jen do mimča ![]()
takže mi vlastně nevadilo, že se mi vytáhla ta MS podprdka v obvodu, protože je mi to pohodlné i tak
ale už se těším na své nekojo podprdky s kosticema - snad se mi kojením nějak moc nezmění tvar prsou ![]()
já běžně objednávám z Anglie z brastop.com, tam s mým číslem nemaj problém a furt mají nějaké výprodeje, takže vždy objednám v průměru 1 podprsenku za 17 liber, ale ta kvalita je 1000× lepší než podprsenky za stejnou cenu v přepočtu u nás v ČR
jenže kojopodprdek tam moc zrovna nemají ![]()
Já přibrala 20 kg, takže ten obvod se logicky zvětšil… Nicméně 3 měsíce po porodu jsem byla 2 kg pod původní vahou ![]()
@jessikka perfektní
kéž by to mě šlo takhle dolu ještě s tím, co jsem měla před otěhotněním
ale to já takové štěstí mít nebudu, mě se kila drží jak klíšťě ![]()