Kde koupit kojící podprdu - Praha, Boleslav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
6.10.13 09:22

kojící podprda

Ahoj holky má někdo dobrý tip na obchod (Praha nebo Boleslav) kde se dá koupit kojící podprsenka? Ale určitě ne ta sportovní (mám velké prsa a tlačí mi je to dolu je to nepříjemný) potřebuju něco pevnějšího alespoň z kosticí. Všude mají právě ty sportovní,,hadry"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
6.10.13 09:28

@N.bříško Zkus Správnou podprsenku nebo Caresse. Podprda sice nebude nejlevnější, ale zase prostě velká prsa potřebují kvalitní oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.10.13 09:56

Ja mam od Anity, jsou i na velka prsa a moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 10:04

Já dávám bos Anitě, mám od nich ale nekojící podprsenky.
Jinak mám prsa 70G a podařilo se mi koupit v Marks a Spencer - maj tam těch kojopodprd víc typů a druhů, balení po 2 za 1000,–. Sice byl problém 70G najít, ale toto číslo vedou a jistě by mohli objednat.
Ta moje je bez kostic, ale sedí perfektně, komplet bavlněná - jenb se jí vytáhl obvod, ale to se děje všem podprdkám od Spencera - na kojení postačí bohatě tyhle dvě a pak už je nebudu potřebovat, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
6.10.13 10:05

Já kupodivu sehnala fakt luxusní v Lidlu za 300,–/KS?!(jsou hezké i velmi pohodlné, mám doma i podprdy za tisícovku :zed: ) Píšu to sem, kdyby byla akce do budoucna(bývá jednou ročně),tak ať se do toho nebojíte jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 10:10

@A-N-I-S tu akci jsem taky zaznamenala, ale to byly takové ty lambady, že? já mám teda do foroty na doma taky asi 4 tyhle umělinové lambady, ale koupila jsem je kus po 65,– u Vietnamců - ty jsou ale opravdu jen na doma - mezi lidi a do porodky budu mít ty ze Spencera :)
ty z Lidla byly ale mnohem kvalitnější, to se musí nechat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
6.10.13 10:48

Ahoj, mám 75F, kupovala jsem FAMEcz. První mám z obchodu, další přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.10.13 11:15

J8 mám právě taky 70G. No a Lidlu jsou prý ty podprdy taky dobré, ale na tuhle velikost je to utopie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 11:25

@jessikka ty lambady se ale natáhnou - já si u těch větví koupila L/XL a docela to drží, až jsem koukala…ale jak řikím - max na doma ;-)
pokud tedy utrácet, tak Anita dělá opravdu kvalitní, pokud za levněji, tak ten Marks a Spencer postačí, jen je třeba mít štěstí na to číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.10.13 11:56

No právě, tak max na spaní. Ale měli tam i normální kojo prodprdy, velikost B-D :mrgreen:

Jinak i ty obchody jak jsme psala jsou super, konkrétně značky Ewa Michalak a Hot Milk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 12:22

@jessikka jojo, kojící podprdy velikosti B-D mě taky baví :) vím, že jsou ženy s malými prsy, ale právě těm nejvíc vyrostou a pak zas splasknou - mě se velikost téměř nezměnila v těhu, ale já už je velká mám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.10.13 12:28

@stephora Mně taky ne! Mám pořád stejnou velikost, jen obvod pro prsy jsme měla přechodně 85 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 12:35

@jessikka mě se to teda zvedlo na 75 (ze 70), ale po porodu se to vrátí zpátky, já přibrala zatím jen 12 kg, vše v břiše (no a trochu v zadečku, no…), a do porodu měsíc, ale to už pujde jen do mimča ;-)

takže mi vlastně nevadilo, že se mi vytáhla ta MS podprdka v obvodu, protože je mi to pohodlné i tak ;-) ale už se těším na své nekojo podprdky s kosticema - snad se mi kojením nějak moc nezmění tvar prsou ;-)

já běžně objednávám z Anglie z brastop.com, tam s mým číslem nemaj problém a furt mají nějaké výprodeje, takže vždy objednám v průměru 1 podprsenku za 17 liber, ale ta kvalita je 1000× lepší než podprsenky za stejnou cenu v přepočtu u nás v ČR :) jenže kojopodprdek tam moc zrovna nemají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.10.13 12:39

Já přibrala 20 kg, takže ten obvod se logicky zvětšil… Nicméně 3 měsíce po porodu jsem byla 2 kg pod původní vahou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.10.13 12:47

@jessikka perfektní :palec: kéž by to mě šlo takhle dolu ještě s tím, co jsem měla před otěhotněním :mrgreen: ale to já takové štěstí mít nebudu, mě se kila drží jak klíšťě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák