Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky vcera jsem si koupila kojici podprsenku. Na netu inzeruji dva kusy.. ale v obchode jsem dostala jen jednu..
Pak jsem volala na zakaznicke centrum a tam mi rekli ze bych mela dostat dve.. a na obchode tvrdi stale pouze jeden.. nevite nekdo jak to ma byt?
Rupi, já koupila v kamenném obchodě jednu za 299. Vůbec mě nenapadlo, že by měly být dvě ![]()
A teď koukám, že na netu jsou dvě za cenu 449, to jsem blázen…
V pondělí měli jednu za 299 a prý k dostání jen na netu.
V úterý jsem ji koupila v kamenné Tchibo prodejně jednu za 299 (Balené po jednom kuse, fakt)
Ve čtvrtek už prodávají dvě za 449… … mají v tom pěkný bo*el…
Tak tohle je opravdu hnus.. vazeni.. jeste rano jsem se divala jestli jsem se nepopletla.. a opravdu rano na netu byly dve za 299Kc… jojo.. vsichni si delaji co chteji.. ![]()
Divala jsem se vcera kolem poledne, byli dve za 299Kc, jeste jsem si rikala, ze je to smula, protoze jsem na ne cele mesice cekala(naposled byly asi pred rokem, to jsem jetse nevedela, ze budeme mit dalsi ditko) a objevily se az ted, kdyz uz mam jine. A rikala jsem si, ze je to smula, protoze jsem si koupila jednu v Lidlu za 199Kc a tyhle jsou jeste levnejsi(a dobre, mam na ne reference od kamosky, ale ta z Lidla je taku skvela, lepsi nez jine za vic nez dvakrat tolik). Takze to urcite zmenili.
Ja jsem jim vcera rano psala dotaz.. oni mi odpovedeli vcera vecer…ze 2ks jsou pouze na netu a uz cenu navysili na 449.. a tak jsem jim poslala znova dotaz jak je mozne ze meni cenu behem akce.. tak jsem zvedava co mi odpovi..ci vubec odpovi.. ![]()
Skoda ze jsem nestihla tu v tom lidlu.. ![]()
Vazena pani Rupcikova,
bohuzel doslo k chybe na kterou nas zakaznici upozornili, cena byla za 1 kus 299, kc a ne za 2 kusy. Proto doslo k oprave. Omlouvame se.S přátelským pozdravem
Váš Tchibo.cz - Team -------------------------------------------------
eMail: info@tchibo.cz
Telefon: 844 844 819
Post: Tchibo Praha spol. s r. o., Pávovská 75, 586 39 Jihlava
Odpoved z Tchibo.. hahaha