Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte holky,
je tu nějaká maminka, která by mi byla ochotná dovést objednat přes internet a dovést chodítko z Anglie?
Budu Vám neskutečně vděčná, jedná se o toto chodítko /> U nás se bohužel nové neprodává.
Děkuji Vám moc.
Jamap, ptala jsi se v Mothercaru? V katalogu ho v nabídce mají a počítám, že by ti ho určitě objednali ![]()
Ahojki, našla jsem ho tady, ale nevím jak dalece je ten obchod funkční, kontaktní adresu mají pražskou, tak to zkus. A.
Taky tady, už je ale kapku dražší,,,, řekla bych, že dneska už u nás seženeš snad všechno… teda aspoň se to tak jeví. A.
aha, oprava, na tom druhým odkazu ho nemají a neobjednávají, teprve teď sem si toho všimla, tak se omlouvám. A.
Já ho minulý týden prodala na MMB.
Kupovala sjem ho v roce 2006,myslím,že na www.todo.cz
Neměli ho přímo v nabídce,ale ochotně mi ho objednali.
Jinak,myslím,že ho měli i v Quelle.
Ivule
Holky vy jste úžasné…a já už myslela ze jsem net prolezla tam a zpátky…
Anik, zajímalo by mě jak se ti podařilo ten obchod najít.
Díky, zkusím se poptat a s někým domluvit. V tom Mothercaru mají jen růžové a to ještě né na skladě…máme chlapce…mě by to nevadilo, ale manža má divné řeči ![]()
Stejně je sranda, že v anglii ho mají za 600,– a tady dá člověk minimálně jednou tolik…ach jo, ale člověk s tím moc nenadělá.
jamap - no viděla jsem ho na MMB v nějaké aukci, už ukončené, pod značkou V-TECH, tak jsem do vyhledávače zadala „chodítko vtech“ a pár odkazů mi vyjelo. A.
no na mimibazaru už mi dvakrát utekl. Zkusila jsem napsat do toho obchodu all2kids…tak uvidíme.