Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé maminky, pro naše budoucí prosincové mimi chci koupit přebalovací komodu s šuplíky.
Již jsem hledala na netu, ale levnější než za 4500 a více korunek jsem nenašla. Máte nějaké tipy jak levněji komodu pořídit? Moc děkuji.
Kup si komodu, kterou využiješ i potom a přebalovací pult nech vyrobit. My jsme koupili komodu jaká se nám líbila, vypadá super, hodí se nám a přítel z vyřazené stolové desky přebalovák vyrobil
Vypadá to super ![]()
Originál přebalovací mi přijde předražená a co potom s ní dál?
Ahoj nam jako prebalovak poslouzila komoda nebo skrinka nebo co to je od manzelovy babicky. Ma jedno suple a dole dvirka, vejde se tam toho dost, akorat jsme koupili tapetu, novy uchytky a kdo to nevedel, tak koukal jakou mame hezku novou skrinku ![]()
Na hloubku ma 60cm, tak jsem na to dala z Ikei tu prebalovaci nafukovaci podůoizku a dokud z otho malej nevyrostl, tak slouzila jako prebalovak.
Ahoj, hlasuju za obyč komodu. Mám z Ikea bílou Malm se čtyřmi šuplíky a na ní pevnou přebalovací podložku myslím 80×50. Pasuje to na sebe, jako by to bylo dělaný. Připevněné oboustranou lepící páskou. Je to trochu vyšší než běžný přebalovák, mám 170cm a je to ideální, že se nehrbím.
V koupelce mám přebalovací stolek z Ikea a nedoporučuju, jak je to krátký a má to rantly, malej kope nohama a bouchá se o okraje do patiček, před pár dny se bouchnul chudáček hodně a řval ![]()
Ahojky, já oslovila známého stolaře a on mi na peřináč udělal podle nákresu ten přebalovák na míru.(položený a zaklesnutý díky dvěma zarážkám, takže se nepohyboval) Stálo mě to s materiálem a s jeho prací 1000,–Kč. Nemusela jsem řešit místo. Takže pokud máš ten přebalovák kam položit, je i to varianta.
Z IKEA mi přpadne (ten skládací) na můj vkus strašně vratký.