DM Babybonus slevové knížky

Anonymni
19.6.09 16:27

dm babybonus slevové knížky

Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které využíváte slevové knížky - vyplatí se registrovat do programu? V DM často nakupuji, jen nevím, co v knížkách pro děti bývá a nechce se mi jen tak posílat osobní údaje.

Díky! Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
19.6.09 16:46

Ahoj Jano, ve slevových knížkách jsou kupony na dětskou kosmetiku, výživu, UM, kaše, plenky, vlhčené ubrousky, sušenky, kartáčky na zubu, pasty na zuby, prášky na praní, aviváž. No, je toho hodně, určitě jsem na spoustu věcí zapomněla a můžu říct, že využíváme skoro na 100%. To, že na sebe musím kvůli přihlášení „prásknout“ jméno, adresu a datum narození, mi za to stojí :wink: Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365

Jani záleží na tom, co v tom DMku kupuješ.
Tu pro těhulky jsem neměla tak tam neporadím, v těch pro prcky je toho docela hodně.
Pro novorozence: dudlík, prášky na praní, čaje, vložky do podprsenky, pleny, kosmetika, kaše…atd. to jen co mě teď napadá, něco ta jejich značka, babylove, něco jiné- Pampers, Silan, Persil, Johnsons, Hipp, SebaMed, Nutrilon, Sunarka, Hami, Sunar
Pro děti od 7. měsíců: MAM láhev, kousátko, lžičky, dudlíky NUK, kosmetika Hipp, Johnson, ubrousky Pampers, Johnsonns, pleny Pampers, babylove, ALana, kaše Hipp, mlíčko Beba normál i HA, Sunar, kaše Humana, nápoje Hipp, ovocné a zeleninové příkrmy Frutapura, Sunárek, Hami atd…záleží co preferuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

Ahoj. Jestli myslíš registraci v těhotenství nebo po porodu, tak to já jsem udělala, a když jsme se pak přestěhovali, poslala jsem tam novou adresu, aby mi to chodilo dál. Teď už to až tak nevyužívám, ale když jsem Anežce ještě nedávala tak úplně všechno co jíme my, tak se pár věcí dost hodilo - UM (kojila jsem dva roky, ale pak jsem ještě rok nechtěla dát kravské mléko), masozeleninové příkrmy, 100% ovoce (hlavně Frutapuru zezačátku - je to čistě jen ovoce, nepřislazované a upravené právě pro malé děti), kaše, ale je tam i kosmetika, občas nějaké hračky, plínky (z nich jsem použila jen ty do vody nebo pak trénovací kalhotky, protože třeba Pampers se ani s těmi kupony moc nevyplatily). Teď už využívám hlavně celozrnné cereálie, dětské zubní kartáčky a pasty. A nedávno mě překvapilo, že kromě knížečky o vývoji dítěte přišel i dárek ke třetím narozeninám - pastelky a omalovánka. A těch údajů zas tolik nechtějí. Po narození jsem tam nesla rodný list, ale v něm stačilo být viditelné jméno, rč a ostatní údaje jsem měla při kopírování schované. Takže jde podle mě jen o adresu a jméno. Ale nemít DM v blízkosti domu, tak bych tam kvůli tomu rozhodně nechodila, zas tak obrovské výhody to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
19.6.09 16:47

My jsme tam čerstvě asi dva měsíce možná tři. Mají tam supr akce, ještě kdyby to od nás nebylo tak daleko. Využily jsme například slevy na chrastítko , které vyšlo na 15 Kč, pískací knížka taky na 15 Kč, vlhčené ubrousky Pampers a tak. Mají to rozdělené buď od narození a nebo od 7 měsíců - to máme teď a chystáme se tam. Jinak mají třeba slevy na čajíky, kašičky a pod. Jsme i v MIMI klubu od Globusu a ten je taky dobrý - ty mají speciální ceny na některé výrobky každou chvíli na jiné. Já jsem s klubíkama spokojená - na těch slevách se to dost vyplatí. Mimi stojí měsíčně už tak dost, tak proč nevyužít slevy zadarmo? Mají i slevy na plínky, ale ty raději kupuji na netu protože jsou na ně supr akce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.6.09 16:48

mimo téma fragolo smekám, pátý dítko, já tu občas šílím z jednoho to si vůbec nedokážu představit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.6.09 16:55

Vyuzivame,dobry slevy,sice um jina nez pouzivame ale i tak se to vyplati.

a take mimo tema-fragolo mas muj obdiv!!!!!!!!!!!Ja mam jedno a jsem na bohnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.6.09 17:08

Quinny, Taminko, dík :oops: Místo Bohnic mám zamluvené místo v Jihlavě, mám to blíž :lol: :lol: :lol: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.1.13 08:31

Ahoj holky,
muzete mne prosim poradit – ted sem malou zaregistrovala do babybonusu a nevim kde vezmu tu slevovou knizecku? ta mne tedka prijde postou, nebo si o ni mam rict na prodejne?? mala ma cerstve 6 mesicu, tak bych asi uz potrebovala ty od 1–6 mesicu a i tu od 7 mesicu???
dekuju moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.1.13 08:36

@aakaficko Pošlou ti ji poštou. Ale nevím, zda tedy zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.1.13 08:44

@lyrica o.k. dekuju za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.1.13 08:48

@aakaficko Já jsem si tedy minulý týden musela zajít na prodejnu, vytisnout kupón a ten vyměnit za slevovou knížku, poštou mi nic neposlali… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.1.13 08:50

@simii ale bavíme se o baby bonusu? Na terminálu si tiskneš jen knížky za body, ne? :think: Nebo je to pro mě teda novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
14.1.13 08:51

Mě nepřišla knížka k 2.narozeninám, tak jsem jim psala, prý mi jí poslali a vyjímečně mi jí teda pošlou znovu ale ani ta nepřišla, tak já nevím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.1.13 08:53

Kdyz zaregistrujes miminko do toho baby bonusu, tak dostanes knizecku pro novorozence je ted dostala pro novorozence a holky maji 2 rky, no nic no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák