Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo, prosím, zkušenosti s dětským obchodem Krteček?http://www.krtecek.com/ Jednáse mi o objednání kočárku. Děkuji.Katty
Ahoj,
ja jsem tam objednavala dva kocarky a ohradku a jsem s nima moc spokojena.
ahoj taky jsem si u nich objednávala kočárek přes net a spokojenost
ahoj,
taktéž, mám od nich golfky a spokojená, mám to kousek, takže chodím kupovat i „krtečka“ na zeď
… i když na nich chyběla jedna dírka, do které se zasouvá pultík, ale jde to i bez ní, tak jsem to neřešila. Vstřícní i při osobním jednání, na netu odpovídali ihned…
kamarádka u nich kupovala a reklamovala kočárek a jednání bylo teda dost hrozné… porušili 30denní lhůtu, pár dalších paragrafů ze zák na ochr spotřebitele… ale nakonec byla ráda, že jí to spravili a kočárek mohla prodat… (musela si mezitím koupit jiný, jelikož náhradní jí nedali ani omylem…)
já u nich kupovala drobnosti (proti kočárům), a jednání taky nic extra, z manžela udělali totál idiota, když nám nešla rozložit cestovní postýlka. fakt se chovali neurvale a rozhodně neplatilo - náš zákazník-náš pán… ![]()
My tam kupovali postýlku a pár drobností. Kupovali jsme to přímo u nich na prodejně. Probíhalo to normálně. S reklamací zkušenosti nemám.
Maminky, oživuji diskuzi. Máte některá zkušenost s eshopem krtecek.com někdy z poslední doby? Mám vybraný kočárek, který tam mají nejlevnější a musela bych ho objednat přes net, nedostanu se tam osobně. Tak prosím o názory, děkuju.
@TerezkaW Já teda nekupovala kočárek, ale drobnější věci a v pohodě. Občas tam zajdu i osobně a vždycky se snaží vyjít vstříc, a pokud vím, tak u některých typů kočárků v případě reklamace nabízejí i „náhradní vozidlo“ po dobu opravy.
Za mě Krteček už nikdy. Když jsem tam párkrát kupovala jen drobnosti, tak to bylo ok. Sice jednání a komunikace poněkud vlažná, ale budiž. Pak jsem tam objednala golfky přes net, kde slibovali větší výbavu než na obchodě, kde jsem si kočár vyzvedávala, dodali. A když jsem se na to zeptala, řekli, no jo, máme na našich webovkách chybu, tak jestli se vám to nelíbí, kočár kupovat nemusíte. A protože se mi to nelíbilo, tak jsem ho nekoupila. A kamarádka si tam dost užila s reklamací, takže za mě never more
A celkově to jejich jednání a komunikace je tam dost děsná ![]()
Já jsem slyšela hodně kritiky na Malvíka, ale u Krtečka mě právě zaujala cena. Kočárek s korbou tam vychází o cca 3000 méně než jinde ![]()
Ahoj, my kočárek z Krtečka máme, používáme ho už skoro rok, s dodáním spediční službou žádné problémy nebyly, naštěstí ani se samotným kočárkem.
@johanka139 Díky za reakci. Před 4 lety jsem od nich brala autosedačku a naštěstí taky nebyl problém. Asi to risknu a objednám.
Dobrý den, prosím o radu!! Slyšela jsem o obchodu Krteček v Hradci Králové, měli by tam mít bazarové i nové věci pro děti!!ale nevím kde se nachází a jestli mají internetové stránky
!! Děkuji za příspěvky!! ![]()
detskezbozi.com krtecek
mate prosim nekdo slevovy kod? Dekuji