Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti s těmito dětskými koberci? Vyhrály si s nimi vaše děti? Chceme koupit synovi do pokojíčku koberec, přemýšlíme o nějakém takéovém. Nejezdí tyto koberce na plovoucí podlaze? Izolují? Díky za tipy.
Máme doma - dostali jsme ho, ale mám dvě cácorky, zatím je nám na nic. Tu první princeznu to chvilku bavilo, druhá zatím nemá o takovém koberci páru…
.
Mimochodem, tu první stááááášně baví, jezdit po tom koberci hřebenem a tahat oka…
![]()
Máme ho taky, v okolí kolem nás ho mají snad všichni, kdo mají kluky:)) Musím říct, že až cca poslední půlrok ho oceňuji, Vítka do té doby moc nezaujal, nyní už jezdí po cestách, staví na zastávce, jede na letiště atdatd…mladší syn to opakuje po něm, ale zatím ho to taky nijak nebere.
Jinak po plovoučce se nešoupe a izoluje normálně jako každý jiný koberec.
Máme od roka a je super i pro holčičku, aspoň u nás
N plovoučce ale dost klouže. Izoluje dobře.
Koberec máme taky, Kubíkovi ho naši napřed koupili k nim a malý se tam strašlivě těšil. Vždycky když jsme dojeli, tak bylo hned mezi dveřma, chci koberec, ted ho naši koupili k narozeninám a paráda, vyhraje si na něm hodně ![]()
Máme…
po plovoučce nejezdí, hřeje ale Libča si ho skoro vůbec nevšímá. Možná prvních pár dní, teď už ne. Je tu jen, abych měla na čem vysávat ![]()
Na plovoucku se daji nalepit takove ty drzaky na koberec, neco jako suchy zip, a daji se pak i odstranit.
taky ho máme a záleží na typu spodní strany, kterou koberec má, my máme např. dole latex a teda neklouže ani omylem … jinak u nás zatím slouží spíš hlavně jako izolace ..
Taky určitě časem pořídíme a pokud bude klouzat, tak to pořeším tak, že zespodu nalepím nějaké plátky gumy nebo něco podobného, to pak vymyslím a klouzat nebude ![]()
Nevíte někdo, kde pořídit ten klasický koberec se silnicí???
Nemám vůbec představu
(Zlín)
@BlueFairy Viděla jsem ho snad všude v kobercových řetězcích (Breno a spol).
@BlueFairy píše:
Nevíte někdo, kde pořídit ten klasický koberec se silnicí???Nemám vůbec představu(Zlín)
kupovala jsem před vánoci z http://www.obchod-detem.cz/…-200-cm.html jeden den zaplatila, druhý den doma, jsem spokojená a ta cena
![]()