Kojit či nekojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30316
29.5.23 18:57

Určitě to zkus a uvidíš. Ta pohoda, když nemusíš řešit neustále flašky a teplou vodu atd. je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
29.5.23 20:27

Take mam citlive bradavky a mam odkojene 4 deti (nejmladsi 2letou jeste kojim). Nastesti jsem s tim nemela problem az na prisernou bolest prvnich par dnu u prvni dcery spojenou s horeckou okolo 38,8. Pak si prsa zvykla, nebolela, bradavky uz nejsou tak citilive.

Ale kdyby mi to neslo, nehroutila bych se, ze jsem spatna matka. Vyhodu kojeni vidim hlavne financni a v pohodli. Takze za zkousku to urcite stoji a kdyz to nejde, tak se svet nebori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.23 20:29

@Černá Madonna ježiš, to je Teda děsivé, občas mě až zaráží, jak se někde chovají 😔 já si říkám, že pak doma si to stejně udělá každá sama a v klidu :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit
3734
29.5.23 20:48

Já už bych kojit nechtěl kdybych měla mít další dítě. S mým vztekajicim synem, který nechtěl ode mě pít, to nebyl žádný hezký zážitek. Před každým pitím jsem měla stres zda mu to půjde nebo ne, že zase bude ječet a pouštět se. Vydržela jsem to šest týdnů a přestala. Najednou byl klid. Připadalo mi daleko pohodlnější mu nachystat umělou výživu než toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.5.23 20:52
@Anonymní píše:
@Černá Madonna ježiš, to je Teda děsivé, občas mě až zaráží, jak se někde chovají 😔 já si říkám, že pak doma si to stejně udělá každá sama a v klidu :smiling_face_with3_hearts:

To víš, že jo. Až potom budeš doma s mimčem, tak tam tě už nějaká ježibaba z porodnice strašit nebude. :)
Jinak ti přeji, ať vše dopadne dobře, ať jste s děťátkem zdrávy.
A věř, že ani mlíčko v prášku mu nijak neublíží. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.5.23 23:49

Měla jsem to velmi podobně, v obou těhotenstvích mě představa kojení děsila. Poprvé jsem byla nastavená tak, že to rozhodně chci zkusit, když to nepůjde, prostě kojit nebudu. Syn se narodil a mně to najednou přišlo jako samozřejmost a šla jsem do toho i přes počáteční bolest. U druhého mimča tak nějak podobně, jen už to pro mě nebylo nové a šlo to krásně od začátku. A příjemný benefit pro mě, ta citlivost se zmírnila a já si užívám doteky od manžela tam, kde mi to dříve příjemné nebylo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 09:33

Mně v těhotenství taky bradavky bolely a bolí, ale přesto jsem chtěla kojit a kojila přes 2roky, to je úplně něco jiného a doufám, že druhé taky budu kojit dlouho…dítě je pak zdravé, ušetříš, máš mléko furt a všude nachystané a třeba po nocích bych fakt nechtěla chodit chystat nějaký Sunar několikrát za noc ;-) tak se neboj a vyzkoušej to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.23 10:14

Taky mám extrémně citlivé bradavky, manžel se nesmí dotýkat, čekala jsem, jak po porodu pojede hormonální smršť a ne, prostě to nešlo, vadilo mi to i od dítěte, hodně jsem se těšila domů, šikana v porodnici byla strašná, nerada na tohle období vzpomínám :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky