Kokosový dort - recept

1262
1.10.14 19:39

Kokosovy dort-recept

Ahoj,
nemate nekdo recept na vyborny kokosovy dort? Nejlepe na zpusob rafaela… Chci upect kamaradce dort k narozeninam, a jelikoz miluje kokos, je volba jasna…jen nemuzu najit ten spravny, vetsina kokosoveho jsou kolace a cukrovi :think: jeden jsem nasla, jenze jelikoz neziju v cechach, nevim cim nahradit lucinu :( http://catalinapece.blogspot.co.at/…s-bilou.html
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.10.14 19:40

@SussiK jednou dělali kluci v akci.. mrkni na jejich stránky, recept tam určitě bude.. jakýs cukrář jim to tam vyráběl a vypadalo to dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
1.10.14 19:48

@SussiK Lucinu bych nahradila jakýmkoliv cerstvym sýrem např. Zerve a nebo pak mascarpone. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
1.10.14 20:02

Lučinu klidně můžeš nahradit Mascarpone, já třeba vůbec nepoužívám Lučinu, pomazánkové máslo…nic takového, vždy mascarpone a nikdy jsem neměla problém.

• Citovat
  • Upravit
1262
1.10.14 20:21

A mascarpone je co? taky syr? snad to u nas budou mit…amyslite ze ten dort jak jsem davala odkaz, bude chutnat dobre? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
1.10.14 20:22

@martina.se diky,podivam se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.10.14 20:22

@SussiK mascarpone, philadelphia, nebo si můžeš udělat domácí, vezmeš smetanový jogurt, mísu, přes mísu zavážeš utěrku či látkovou plínu napnutou a vykydneš na to ten jogurt, krz látku vyteče syrovátka a máš lučinu. Většinou to takto dám večer a ráno je hotovo, pokud vykape moc, trošku syrovátky vmíchám zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
1.10.14 20:34

@martina.se tak tam maji jen kokosovou roladu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
1.10.14 20:37

@Bibi239 super diky, bud zkusim to, anebo philadelphii znam, hura, konecne nejay nazev co znam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.10.14 20:42

@SussiK plus tedy co bych udělala já: čokoládový korpus, dvakrát proříznout, náplň: mascarpone, tvaroh, šlehačka, kokos…pohrát si se zdobením. Líbí se mi i ten recept co jsi vložila, akorát bych změnila to těsto na čokoládové

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii