Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Podařilo se mi sníst omylem (jsem blbá, vím) 3 koláčky z marihuany. Měla jsem chuť na něco ke kafi a tyto sušenky tam měl manžel. Děti to ve zdraví přežili, manžel přijel z Práce a postaral se o ně. Ale jak teď dál s kojením. Jak dlouho udělat pauzu?
S tímhle ti bohužel neporadím, ale neposlala bys mi recept? Dík, M.
Nicméně, vyloučení asi chvilku potrvá, měla bys mléko odstříkat, THC tam bude neb je rozpustné v tucích…Bude toho málo, ale obsah THC bude o něco vyšší než v krvi.
Příspěvek upraven 06.08.15 v 17:25
@Malaga píše:
S tímhle ti bohužel neporadím, ale neposlala bys mi recept? Dík, M.Nicméně, vyloučení asi chvilku potrvá, měla bys mléko odstříkat, THC tam bude neb je rozpustné v tucích…
@Anonymní píše:
Podařilo se mi sníst omylem (jsem blbá, vím) 3 koláčky z marihuany. Měla jsem chuť na něco ke kafi a tyto sušenky tam měl manžel. Děti to ve zdraví přežili, manžel přijel z Práce a postaral se o ně. Ale jak teď dál s kojením. Jak dlouho udělat pauzu?
nedělat pauzu, je to zbytečné.. to množství je tak minimální, že to pro jednou neublíží
![]()
@Anonymní píše:
Bych ho asi roztrhla
Každopádně bych si dala pár dni pauzu s kojením. Pošli manžela koupit odsavacku nebo si pujcte v nemocnici na těch pár dni. Kolik dni to bude v mléce, si netroufam odhadnout.
Kojím už staršího kojence nad půl roku, ale skončit kojení ještě nechci… ![]()
@Anonymní píše:
A asi toho tam bylo dost. Byla jsem skoro v bezvědomí
neboj, do mléka to fakt nepřeleze a je to jednorázovka
normálně nakoj a klid..
@Anonymní píše:
A asi toho tam bylo dost. Byla jsem skoro v bezvědomí
Coze? Po trech kusech? ![]()
@Ijaa píše:
@martina.se To je také pravda. Záleží, kolik tam toho bylo.
i kdyby byla hodně mimo, tak do mléka přejde tak nepatrné množství, že to mrně nepozná ![]()
@martina.se A je to nějak prokazatelný? Právě, že vím, že se to drží v těle nějaký dýl?
@Anonymní píše:
Kojím už staršího kojence nad půl roku, ale skončit kojení ještě nechci…
No to ani nemusíš. Vyřešit se to dá, jen se ale musíš rozhodnout, jestli kojení na chvíli přerušíš nebo v pripade, že to nebyly nějaké zabijácke kolacky, budeš kojit dál. Udělaly s tebou ty tři kolacky něco?
Po třech. Jako mladší už jsem nějaké kdysi ochutnala a nic to se mnou neudělalo. Tak mě ve snu nenapadlo, že mě to málem zabije