Koláčky z trávy a kojení

Anonymní
6.8.15 17:18

Koláčky z trávy

Podařilo se mi sníst omylem (jsem blbá, vím) 3 koláčky z marihuany. Měla jsem chuť na něco ke kafi a tyto sušenky tam měl manžel. Děti to ve zdraví přežili, manžel přijel z Práce a postaral se o ně. Ale jak teď dál s kojením. Jak dlouho udělat pauzu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
6.8.15 17:20
@Anonymní píše:
Podařilo se mi sníst omylem (jsem blbá, vím) 3 koláčky z marihuany. Měla jsem chuť na něco ke kafi a tyto sušenky tam měl manžel. Děti to ve zdraví přežili, manžel přijel z Práce a postaral se o ně. Ale jak teď dál s kojením. Jak dlouho udělat pauzu?

S tímhle ti bohužel neporadím, ale neposlala bys mi recept? Dík, M.

Nicméně, vyloučení asi chvilku potrvá, měla bys mléko odstříkat, THC tam bude neb je rozpustné v tucích…Bude toho málo, ale obsah THC bude o něco vyšší než v krvi.

Příspěvek upraven 06.08.15 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.8.15 17:23
@Malaga píše:
S tímhle ti bohužel neporadím, ale neposlala bys mi recept? Dík, M.Nicméně, vyloučení asi chvilku potrvá, měla bys mléko odstříkat, THC tam bude neb je rozpustné v tucích…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 17:34
@Anonymní píše:
Podařilo se mi sníst omylem (jsem blbá, vím) 3 koláčky z marihuany. Měla jsem chuť na něco ke kafi a tyto sušenky tam měl manžel. Děti to ve zdraví přežili, manžel přijel z Práce a postaral se o ně. Ale jak teď dál s kojením. Jak dlouho udělat pauzu?

nedělat pauzu, je to zbytečné.. to množství je tak minimální, že to pro jednou neublíží :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
6.8.15 17:35
@Anonymní píše:

Bych ho asi roztrhla :mrgreen: Každopádně bych si dala pár dni pauzu s kojením. Pošli manžela koupit odsavacku nebo si pujcte v nemocnici na těch pár dni. Kolik dni to bude v mléce, si netroufam odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
6.8.15 17:36

@martina.se To je také pravda. Záleží, kolik tam toho bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 17:37

Kojím už staršího kojence nad půl roku, ale skončit kojení ještě nechci… :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.15 17:38

A asi toho tam bylo dost. Byla jsem skoro v bezvědomí

• Citovat
  • Upravit
72725
6.8.15 17:39
@Anonymní píše:

neboj, do mléka to fakt nepřeleze a je to jednorázovka ;) normálně nakoj a klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.8.15 17:40
@Anonymní píše:

Coze? Po trech kusech? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 17:40
@Ijaa píše:
@martina.se To je také pravda. Záleží, kolik tam toho bylo.

i kdyby byla hodně mimo, tak do mléka přejde tak nepatrné množství, že to mrně nepozná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 17:41
@Berousik píše:
Coze? Po trech kusech? 8o

asi dobrej matroš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 17:42

@martina.se A je to nějak prokazatelný? Právě, že vím, že se to drží v těle nějaký dýl?

• Citovat
  • Upravit
1174
6.8.15 17:43
@Anonymní píše:
Kojím už staršího kojence nad půl roku, ale skončit kojení ještě nechci… :?

No to ani nemusíš. Vyřešit se to dá, jen se ale musíš rozhodnout, jestli kojení na chvíli přerušíš nebo v pripade, že to nebyly nějaké zabijácke kolacky, budeš kojit dál. Udělaly s tebou ty tři kolacky něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 17:44

Po třech. Jako mladší už jsem nějaké kdysi ochutnala a nic to se mnou neudělalo. Tak mě ve snu nenapadlo, že mě to málem zabije

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová