Kolega v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Kamkam
Jenže já mám v popisu práce se do těch věci se zapojovat a zapojují se rada druhá kolegyně to po mě vyžaduje a je rada .. navíc pracuji napr s vietnamcema je to zase moje práce a oné mě nenechá připravit ani tohle..
Tak jí prostě řekni co je tvá nápln práce atˇse podívá do své smlouvy co je její a toho se drží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kamkam
Jenže já mám v popisu práce se do těch věci se zapojovat a zapojují se rada druhá kolegyně to po mě vyžaduje a je rada .. navíc pracuji napr s vietnamcema je to zase moje práce a oné mě nenechá připravit ani tohle..
No jo, jenže ji nedonutis, aby si od tebe nechala víc pomoct. A ty jsi k těm dětem „přiřazena“? Ofiko? Přes PPP či tak nějak? Protože jestli ne, tak ani s tím, že tě nenechá připravit něco pro ně, bohužel, nic neuděláš. A o co například konkrétně jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, Ty už jsi jako ti bulvární novináři, napíši titulek článku, lidé se na to chytí, a nakonec je všechno jinak, no co by neudělali pro „sledovanost“ že :
Protože věřím tomu, že ženu od muže snad poznáš
, proto nechápu, jak se z kolegy najednou stala kolegyně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Dam radši anonym… pracuji v MŠ jako asistent pedagoga. Od jistého datumu kdy jedna p. Uc odešla na mateřskou k nám přišla na třídu jiná paní učitelka. V ms byla už predtim přišla z jiné třídy.. ale já s ni mám problém.. nebo nejspíš ona semnou.. když jsem tu s tou druhou nebo s oběma vše je ok problém je když jsem tu s ni sama. Mám vedle ni pocit ze mi neustále naznačuje ze ona je něco víc než já musím dělat práci jen kterou mi zada ona nemůžu přijít s jiným nápadem nikdy neudělá nic alespoň trosku podle mě kolikrát jen mlčí když na ni mluvím děla ze mě neslyší i když vím ze mě slyší.. od děti mi je schopna říct když u nich stojím a něco řeším ať jdu pryč ze jim chce něco říct.. nebo když chci něco udělat rekne mi ať ji to dam ze to udělá ať jdu třeba umejt kelímky.. proste věcně naznačuje ze jsem tu jen na ty práce co ona dělat nemusí a nemám se plect do její.. přitom jsem tu taky na práci s dětmi pro ty pomalejší atd.. nebo mi věcně opakuje co mám jít udělat řeknu jdu na záchod a ona mi rekne dojdi si teď na záchod. Proste jakoby potřebovala někomu rozvazovat. s druhou takový problém nemám jen pak nemám na to znovu přijít s nápadem když jsme tu všichni tři a vím jaká je.. před ni to až tak nedělá jen když jsme hlavně sami.. vím ze nepomůže si sní promluvit zkoušela jsem ji to naznačit ale je proste taková jiná.. nevím jestli dojít za nadrizenou nechci vypadat jako slepice.. proto píšu sem na názor všem moc děkuji..
Tak, pokud nereaguje na pokus si promluvit - byla bych urputnější v konkrétních situacích.
Ty: „Jdu na záchod.“
Ona: „Dojdi si teď na záchod.“
Ty, zaraženě: „No, však jsem to teď řekla, že jdu.“
Pokud dělá, že tě neslyší - neignoruj to, dojdi přímo k ní a oslov ji napřímo: „Jitko, asi jsi mě neslyšela… ptala jsem se na…“
Když ti bude brát práci a posílat tě za jinou - braň se. Né ostře, ale naprosto normálně.
„Teď jsem se do toho pustila tak mi to nech, kelímky umyj ty nebo je umyji já, až dodělám tohle.“
Když máš nápad tak ho prezentuj. Ideálně nějaké nadřízené nebo když je problém s ní osamotě tak ho prezentuj když je u toho někdo další.
Nevidím nic jednoduššího… stůj si taky trochu za svým, možná jsi jen dost neprůbojná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit