Kolik a jaké pleny do výbavičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85355
1.4.16 20:08

@Edys my meli v roce 8 kilo ;) takze to neprehanej, mas toho podle me dost pro zacatek, akce na pliny jsou skoro porad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
1.4.16 20:09

Tak já bych teda plínky zrovna do zásoby nenakupovala, protože nevíš, jak miminku sednou…my frčíme od mala na pamperskách, protože když jsem zkusila jiné, tak měla po jedné noci opruzenej zadek, takže abys pak nemusela 10 pytlů zpětně prodávat dál:-D já měla jeden balík jedniček do porodky a 2 balíky dvojek, pak jsem pár pytlů dostala od návštěv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
1.4.16 20:09

Navic muze mit na ne nesnasenlivost a budes muset kouoit jine, takze za me jen jeden dva baliky pro zacatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.4.16 20:10

@Ali-Ali tak tak. Kam s tema balikama… moje nebim kdy mela 7kg, ale v roce mela lehce pres 8 :-D pamatuju si, ze jsem plenky skladovala pod postylkou a stvalo me to, pak jsem uz zasoby taky nedelala. Mne se to tam nakupilo hlavne od tech navstev jako darek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
1.4.16 20:18

@Edys strašně moc záleží na velikosti miminka. Ani ultrazvukové odhady v tom nejsou vůbec přesné (jak se tu pořád píše - kilo sem, kilo tam :roll: ). Moje děti měli rozmezí 3-5kg při narození… Koupila bych si 1 balík těch nejmenších plenek a s těmi dalšími bych počkala… Může je obstarat i manžel, až budeš v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
1.4.16 20:19

Ženy, zkoušela jsem různé značky plenek a pampersky a jsou prostě něj. Ale narazila jsem teď na plenky Tesco (ale musí to být ten zelený pytel) a ty jsou úplně stejný podle mě, jako pampers. Mají pružné pásky, saji dobře a bez akce stojí 270kc :mrgreen: Tak třeba někdo zužitkuje můj poznatek :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9659
1.4.16 20:22

@levante hodně záleží na preferenci maminky :think: Někdo ty Tesco pleny také hrozně vychvaloval, ale mně vůbec nesedly :( Nakonec jsem střídala Pampers a později i Babylove z DM. Ty mi vyhovovaly více, doporučila mi je kamarádka… Ale někdo zase psal, že je používat přestal…

Asi si každá maminka musí najít ty své ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
1.4.16 20:27

Proč dělat zásoby. Dneska koupíš všechno, pokud nebydlíš na samotě u lesa.. Uvidíš co ti sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
1.4.16 20:33
@levante píše: Ženy, zkoušela jsem různé značky plenek a pampersky a jsou prostě něj. Ale narazila jsem teď na plenky Tesco (ale musí to být ten zelený pytel) a ty jsou úplně stejný podle mě, jako pampers. Mají pružné pásky, saji dobře a bez akce stojí 270kc :mrgreen: Tak třeba někdo zužitkuje můj poznatek :lol: :kytka:

Je to tak. Ja jsem koupila na zkousku Pampers pants a zjistila jsem, ze jsou to uplne ty same pleny, jako jsem kupovavala v Tescu. Ale Tesco je prestalo pred nekolika malo mesici prodavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.4.16 20:34

Zásoby bych nedělala, obě naše děti měly velikost 1 cca 14 dní, velikost 2 maximálně 3 týdny, velikost 3 asi 3 měsíce :nevim: navíc plínky nemusí sednout a co pak budeš dělat s tolika balíkama plínek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
1.4.16 20:38

@Edys Já měla dva balíky dvojek Pampers a nesedly mu, tak jsem koupila zelené Tesco a Pampersky darovala kamarádce. Na 2,7 kg byly dvojky akorát, jedničky mi připadají zbytečné na normální mimino.

• Citovat
  • Upravit
2780
1.4.16 20:38

@levante Ty Tesco jsou kvalitní, ale zrovna můj syn je pročůral, to samé Šmoulí. Od č. 3 jsem vyzkoušela víc druhů. Do té doby Pampersky, ale kolikrát mu to skončilo až na zádech. Super jsou i Bella Happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.4.16 20:47
@ferret píše:
@Edys Já měla dva balíky dvojek Pampers a nesedly mu, tak jsem koupila zelené Tesco a Pampersky darovala kamarádce. Na 2,7 kg byly dvojky akorát, jedničky mi připadají zbytečné na normální mimino.

no, ja mela deti 3 kg a v jednicek jsem kupovala kazdemu aspon 3 baliky. v porodnici jsem jim je musela jeste ruzne ohybat, jinak je meli nekam pod prsa :lol:
takze fakt nejsou zadne vseobecne rady a lepsi kupovat aktualne. (ono taky mozna kazda znacka ma ty jednicky trochu jinak velke)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
1.4.16 20:49
@tulipán píše:
Je to tak. Ja jsem koupila na zkousku Pampers pants a zjistila jsem, ze jsou to uplne ty same pleny, jako jsem kupovavala v Tescu. Ale Tesco je prestalo pred nekolika malo mesici prodavat.

Já je dneska koupila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
665
1.4.16 20:53

Já měla balík 2jek (věděla jsem, že mimi pod 3kg nebude). Pak mi návštěvy donesli dost balíků (2-3jky)(hlavně, že jsem všem řekla ať nekupují, že budu látkovat - hlavně tchýni že :roll: ) a stačilo to. Potom jsem objednala další podle toho jak jsem potřebovala. Ale stejně nakonec používám bambusové látkovky, takže jsem je vyplácala jen na noc a na cesty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí