Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky. ![]()
Potřebuji poradit, na stránkách porodnice píší, že mám sebou mít balík jednorázových plen.
Dnes jsem ho chtěla koupit, ale nevím jaký?
Mají na mysli těch 22 ks, nebo 88? ![]()
Díky za odpověď
![]()
@HandulkaK Tech 22 ks ti staci tak na cca 2-3 dny. Kup ten vetsi, vem cast a at manzel prubezne nosi.
@HandulkaK já měla s sebou balík new Born od Happy tuším (takový fialový) a využila jsem zhruba půlku. Porodila jsem v úterý odpoledne a v sobotu dopoledne nás pouštěli, takže 22 je dle mě málo, jelikož v porodnici „musíš“ přebalovat před každým kojením ![]()
@Kristyna.Vechtova
A jaké byly ty plenky které píšeš? Já přemýšlela o Pampers premium care. ![]()
@HandulkaK Ono je to asi jedno, stejně dopředu nezjistíš, co bude prckovi vyhovovat. Kupa lidí si ty bílý Pampersky chválí, mě se třeba po nich malá oprudila, tak jsme přešli na zelený. Prostě nějaký kup a uvidíš ![]()
@HandulkaK https://www.google.cz/search?…
Já měla tyhle a maximální spokojenost ![]()
Já měla ty Pampers Premium Care a přišly mi super. Ale i na ty Happy jsem slyšela chválu. Cenově asi vyjedou lépe.
@HandulkaK já byla spokojená tak zkus, teď máme doma Panda plinky a ty jsou taky super, ale asi musis fakt zkusit, může se třeba osypat po nich nebo nevím, u nás zatím žádný problém není (ťuk, ťuk, ťuk) ![]()
@Kristyna.Vechtova
A ta vykrojená část na ten pupík je dobrá?
@HandulkaK píše:
@Kristyna.Vechtova
A jaké byly ty plenky které píšeš? Já přemýšlela o Pampers premium care.
pampersky jsou větší. Používám je taky, ale malá při narození měla 3kg a ty Bella Happy byly v pohodě a pampers byly velké. Jde o to jak velké mimčo se ti narodí
V porodnici dávají jenom pleny které sami dostanou jako promo od nějakého výrobce
Holky si je pak kupují i samy, protože zjistí, že jsou vyhovující a není tudíž důvod měnit značku. A o to jde ![]()
@HandulkaK jo a Be Happy mají vykrojený pupík, malej to sice lezlo nahoru, ale holky co se mnou ležely si to chválily