Pampers Active Baby - vyrážka

492
19.1.13 19:02

Pampers active baby-vyrážka

Ahoj holky, malému (10 měsíců) se asi před týdnem udělala vyrážka přímo pod plínkou jak na bříšku, tak na zádech. Plenky používáme pořád stejné Pampers active baby, tak se chci zeptat, jestli to může být jen nějaká vadná série těch plen a máme koupit jiné balení (tady někdo psal, že záleží, kde jsou vyrobené) nebo zda přejít na úplně jinou značku. Máte s tím některá zkušenosti? A popř. jakou značku doporučujete? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
492
19.1.13 19:06

Jo ještě dodám, že to nemá na prdelce, ale spíše pod tím lemem těch plen, doufám, že je to srozumitelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
19.1.13 19:09

Mám je taky, malýmu se pod bříškem udělala taky vyrážka, ale ne vždy. Hlavně je z nich teď z ničeho nic pořád opruzený, takže Pampersky letí z domu :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.13 19:10

Malá to taky občas mívá - jak píšeš, přesně tam, kde končí plínky.. Není to vyloženě vyrážka, ale je to suché a hrubé.. Podle mě je to z toho, jak se jí tam ta plenka šoupe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.1.13 19:32
@gabriela82 píše:
Malá to taky občas mívá - jak píšeš, přesně tam, kde končí plínky.. Není to vyloženě vyrážka, ale je to suché a hrubé.. Podle mě je to z toho, jak se jí tam ta plenka šoupe..

Přesně, má to taky takové hrubé a suché, ale nic mu na to nepomáhá, teď se to ještě zhoršilo a udělaly se mu červené pupínky, no asi budem muset zase k dr, ať nám na to něco napíše a zkusit ty jiné plíny, i když to se mu budou o tu kůžičku šoupat asi všechny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.13 19:36

@evcaB malý to zčervenalo, když mi snědla kus ořechové buchty.. Fakt jí to hrozně vyskočilo a druhý den to bylo zase ok.. Já to promazávám Lipobasi (je teda na předpis) a bambuckým máslem.. Ale řekla bych, že je to prostě občas lepší, občas horší a to mazání na to zas takový vliv nemá :nevim: Jo ještě chci napsat, že se to o dost zlepšilo, když jsem jí přestala koupat denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.1.13 19:44

A neni to z te parfemace? Jednou jsem je mela a byly strasne navoneny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.13 19:47

No my plínky střídáme, momentálně teda máme taky Pampers, ale malá to měla i u jiných..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.1.13 19:47
@gabriela82 píše:
@evcaB malý to zčervenalo, když mi snědla kus ořechové buchty.. Fakt jí to hrozně vyskočilo a druhý den to bylo zase ok.. Já to promazávám Lipobasi (je teda na předpis) a bambuckým máslem.. Ale řekla bych, že je to prostě občas lepší, občas horší a to mazání na to zas takový vliv nemá :nevim: Jo ještě chci napsat, že se to o dost zlepšilo, když jsem jí přestala koupat denně..

No nám řekla dr, ať mažeme sudocremem, to nepomáhalo, teď jsem používala Excipial, ale taky nic, denně teda koupeme, ale už jen v čisté vodě, nepoužíváme žádné mýdlo ani olej. Vzpomínám co jedl, ale určitě nic nového, co by ještě neměl :nevim: no zkusím ješte ty jiné plíny a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.13 19:49

@evcaB tak sudocremem bych teda nemazala, zvlášť když je to suché :think: Za zkoušku nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.1.13 19:50
@Háta_x píše:
A neni to z te parfemace? Jednou jsem je mela a byly strasne navoneny.

No navoněné jsou docela dost, i když je používáme několik měsíců a nikdy mu nevadily, ale zkusím jiné a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.1.13 19:54

@evcaB Treba to tim je, ze je mate delsi dobu a mrne to prestalo uz snaset. Ja je kvuli te parfemaci nepouzivam, i kdyz jinak sajou dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.1.13 20:14
@Háta_x píše:
@evcaB Treba to tim je, ze je mate delsi dobu a mrne to prestalo uz snaset. Ja je kvuli te parfemaci nepouzivam, i kdyz jinak sajou dobre.

No hned zítra koupím jiné a uvidíme, právě s nimi přestávám být spokojená i co se týká toho sání, protože za poslední 3 dny mě minimálně 2 za den pročůrá i s oblečením, to se nám taky nikdy nestávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.1.13 20:21

@evcaB Tak at najdes lepsi :kytka: my tohle nezname. A nepije treba vic? Nebo se nepohybuje malej vic? Myslim otaceni, plazeni.. nevim, kolik mu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.1.13 20:30
@Háta_x píše:
@evcaB Tak at najdes lepsi :kytka: my tohle nezname. A nepije treba vic? Nebo se nepohybuje malej vic? Myslim otaceni, plazeni.. nevim, kolik mu je.

Jo děkuju, zítra se po nějakých ohlídnu a třeba budou sedět víc ;) Je mu 10 měsíců a začal chodit, takže je pravda, že se víc hýbe a pije taky docela dost, ale to pil vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí