Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@evcaB píše:
Ahoj holky, malému (10 měsíců) se asi před týdnem udělala vyrážka přímo pod plínkou jak na bříšku, tak na zádech. Plenky používáme pořád stejné Pampers active baby, tak se chci zeptat, jestli to může být jen nějaká vadná série těch plen a máme koupit jiné balení (tady někdo psal, že záleží, kde jsou vyrobené) nebo zda přejít na úplně jinou značku. Máte s tím některá zkušenosti? A popř. jakou značku doporučujete? Díky
také se nám to stalo po pampers, dr. nám dala imayol a dobré, používali jsme huggies
ale pak chvíli nebyli a už zas jsou. a pak nám dr. doporučila že jsou dobré z dm babylove ale nemáme zkušenost
U prvniho ditka take po pampers active baby vzdy vyrazka.. pouzivala jsem pak z dm babylove.
Zdravím všechny maminy. Chci vás jen upozornit na plenky Pampers. Našla jsem v nich dnes malé, ostré krystalky. Máme doma 3 balíky, je to ve všech. Nevím, od jakého výrobce plenky normálně jsou, ale ty, co máme doma jsou z Polska Dcera stále plakala, při koupání jsem večer zjistila, že má sedřenou kůži na zádech.
@Gaabbččaa píše:
Zdravím všechny maminy. Chci vás jen upozornit na plenky Pampers. Našla jsem v nich dnes malé, ostré krystalky. Máme doma 3 balíky, je to ve všech. Nevím, od jakého výrobce plenky normálně jsou, ale ty, co máme doma jsou z Polska Dcera stále plakala, při koupání jsem večer zjistila, že má sedřenou kůži na zádech.
ty jo
malej ma takové puchyřky, jak spáleninu, nebo sedření, koupili jsme poprvé pampers premium care a dr. říkala že to je alergie.tak to zítra skontroluji, také mi dost pláče, už mu je teda nedávám.
@Gaabbččaa píše:
vyrábí se v německu a v polsku
Aha, tak to bude možná ono…že by to byla zase posypová sůl, jako v jiných výrobcích z Polska?
Mrkněte na to.Je to cítit pohmatem, nějaké jsme i rozstříhli
@Gaabbččaa píše:
Mrkněte na to.Je to cítit pohmatem, nějaké jsme i rozstříhli
u nás nic ale když je počůral strašně smrdí a jsou take polské. máme pampers premium care. nepoužíváme je malej se po nich hodně osipal. máme huggies nebo tesco plenky.