Pampers Active Baby - vyrážka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
19.1.13 20:36

@evcaB Treba by stacilo jen vetsi cislo nebo jsou malo dotazene :think: nebo casteji prebalovat, kdyz hodne pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.1.13 20:52
@Háta_x píše:
@evcaB Treba by stacilo jen vetsi cislo nebo jsou malo dotazene :think: nebo casteji prebalovat, kdyz hodne pije.

No jsou to ty do 18 kilo a on má 9, takže tím by to být nemělo a právě, že nemá jakoby opruzeniny na zadečku, ale jen pod tím lemem nahoře, je to hodně suché a hrubé a začala mu tam i vyrážka. Teď spinká 1,5 bez plínky na ručníku, chtěla jsem to nechat trochu provětrat, aby ho to nesvědilo a už to nemá červené, takže mu to dráždí ta plínka, zkusíme určitě jiné a uvidíme. Ale děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.1.13 21:07

Ty jo, nám to dělají taky… to jsou ty přídavky parfémů, krémů atd,..kdo ví, co tam ve skutečnosti dávají fakt! :cert: huggies jsou v poho, ale stává se, že protečou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.1.13 21:27

@evcaB To fakt vypada na ten parfem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Ddarja
19.1.13 22:48

Malý z nich měl taky vyrážku…začala jsem kupovat plíny z DM a ok…vydržely víc…pampers spíš pročůral než ty z DM

• Citovat
  • Upravit
492
20.1.13 07:41

Tak jsem mu zkusila dát na noc pod tu plínku kolem bříška a zad normální látkovou a vyrážka je na ústupu, takže je to z těch pásků nahoře, asi ho to škrábe a dráždí :nevim: Půjdu dnes koupit jiné, ale nevím jakou značku, zda huggies, ty z dm nebo vyzkoušet pampers premium care, potřebujeme, aby ty pásky byly jemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.1.13 08:53

Premium care jsou hrozně drahý a jsou tak celkově větší.. Ale měly by být opravdu nezávadný a bez sraček - prý :mrgreen: Mám je z akce z Kauflandu - taky vel. 4… Šetřím si je :lol: Malá má 12,5 kg bude muset vystačit s vel. 4 až do konce plínkování, nejsem blázen plíny 4+ jsou podle mě podvod, nejsou o nic větší, akorát je jich tam míň :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
20.1.13 09:00
@gabriela82 píše:
Premium care jsou hrozně drahý a jsou tak celkově větší.. Ale měly by být opravdu nezávadný a bez sraček - prý :mrgreen: Mám je z akce z Kauflandu - taky vel. 4… Šetřím si je :lol: Malá má 12,5 kg bude muset vystačit s vel. 4 až do konce plínkování, nejsem blázen plíny 4+ jsou podle mě podvod, nejsou o nic větší, akorát je jich tam míň :twisted:

Tak je zkusím dnes koupit, malej má 9 kilo, používali jsme active baby 4, tak u těchto taky koupím 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.13 10:01

My jedem primárně na Huggies. Bohužel u nás končí :,( tak testuju další plínky. A můžu vám říct, že Pampers mě nikdo kupovat nedonutí :cert: Malá leží v mokru a má červený zadek a to přebaluju cca po 2 hod. Po ubrouskách taky opruzená. Teď zkouším plenky Euroschopper a kam se hrabou Pampersky!!! Euroschopper výborně sají, plenka je na povrchu suchá! Akorát nám trošku hůř sedí, jsme hubení. Ale teď s papkáním přibíráme a je to s těma plenkama lepší :) Taky jsou fajn třeba Albert quality, Babytime z Penny nebo Babydream z Rossmanna :pankac: Na spinkání je super Clever z Billy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.1.13 10:57

Děti jedu na prémiovkách Pampers od narození dcery, takže 3 roky, nikdy jsem s nimi problém neměla, jsou super. Ani nebyly nikdy z Polska, jak tady některé maminky píšou.

@evcaB píše:
Tak jsem mu zkusila dát na noc pod tu plínku kolem bříška a zad normální látkovou a vyrážka je na ústupu, takže je to z těch pásků nahoře, asi ho to škrábe a dráždí :nevim: Půjdu dnes koupit jiné, ale nevím jakou značku, zda huggies, ty z dm nebo vyzkoušet pampers premium care, potřebujeme, aby ty pásky byly jemné :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
22.1.13 15:24

@Háta_x V kterým obchodě je kupuješ? Já bych ráda vyzkoušela ty německé Pampers, ale tady nikde nejsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.1.13 17:27

@jayjayka Kupuju kde zrovna jsem nebo kde je akce, nejčastěji v Globusu. Teď tu mam několik balíků č.3 a 4 a všechny jsou německé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
22.1.13 17:35

Malý má tu vyrážku taky. Od narození používáme pampersky active baby (rok a půl) a teprve teď se udělala vyrážka - suchá a hrubá. Takže to asi bude těma plenkama. Já přemýšlela co to může být! Díky. Zkusím nějakou dobu používat huggies a uvidíme. Mažu teda jen sudocremem, snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.1.13 17:43

@Hanula1212 Sudocrem vysušuje a ani se nemá používat dlouho. Dala bych raději Calciovku nebo třeba bambucké máslo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
22.1.13 17:49
@Háta_x píše:
@Hanula1212 Sudocrem vysušuje a ani se nemá používat dlouho. Dala bych raději Calciovku nebo třeba bambucké máslo :kytka:

Aha, tak to jsem nevěděla. Děkuji za info :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky