Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@evcaB Treba by stacilo jen vetsi cislo nebo jsou malo dotazene
nebo casteji prebalovat, kdyz hodne pije.
@Háta_x píše:
@evcaB Treba by stacilo jen vetsi cislo nebo jsou malo dotazenenebo casteji prebalovat, kdyz hodne pije.
No jsou to ty do 18 kilo a on má 9, takže tím by to být nemělo a právě, že nemá jakoby opruzeniny na zadečku, ale jen pod tím lemem nahoře, je to hodně suché a hrubé a začala mu tam i vyrážka. Teď spinká 1,5 bez plínky na ručníku, chtěla jsem to nechat trochu provětrat, aby ho to nesvědilo a už to nemá červené, takže mu to dráždí ta plínka, zkusíme určitě jiné a uvidíme. Ale děkuji moc ![]()
Ty jo, nám to dělají taky… to jsou ty přídavky parfémů, krémů atd,..kdo ví, co tam ve skutečnosti dávají fakt!
huggies jsou v poho, ale stává se, že protečou ![]()
Malý z nich měl taky vyrážku…začala jsem kupovat plíny z DM a ok…vydržely víc…pampers spíš pročůral než ty z DM
Tak jsem mu zkusila dát na noc pod tu plínku kolem bříška a zad normální látkovou a vyrážka je na ústupu, takže je to z těch pásků nahoře, asi ho to škrábe a dráždí
Půjdu dnes koupit jiné, ale nevím jakou značku, zda huggies, ty z dm nebo vyzkoušet pampers premium care, potřebujeme, aby ty pásky byly jemné ![]()
Premium care jsou hrozně drahý a jsou tak celkově větší.. Ale měly by být opravdu nezávadný a bez sraček - prý
Mám je z akce z Kauflandu - taky vel. 4… Šetřím si je
Malá má 12,5 kg bude muset vystačit s vel. 4 až do konce plínkování, nejsem blázen plíny 4+ jsou podle mě podvod, nejsou o nic větší, akorát je jich tam míň ![]()
@gabriela82 píše:
Premium care jsou hrozně drahý a jsou tak celkově větší.. Ale měly by být opravdu nezávadný a bez sraček - prýMám je z akce z Kauflandu - taky vel. 4… Šetřím si je
Malá má 12,5 kg bude muset vystačit s vel. 4 až do konce plínkování, nejsem blázen plíny 4+ jsou podle mě podvod, nejsou o nic větší, akorát je jich tam míň
Tak je zkusím dnes koupit, malej má 9 kilo, používali jsme active baby 4, tak u těchto taky koupím 4 ![]()
My jedem primárně na Huggies. Bohužel u nás končí
tak testuju další plínky. A můžu vám říct, že Pampers mě nikdo kupovat nedonutí
Malá leží v mokru a má červený zadek a to přebaluju cca po 2 hod. Po ubrouskách taky opruzená. Teď zkouším plenky Euroschopper a kam se hrabou Pampersky!!! Euroschopper výborně sají, plenka je na povrchu suchá! Akorát nám trošku hůř sedí, jsme hubení. Ale teď s papkáním přibíráme a je to s těma plenkama lepší
Taky jsou fajn třeba Albert quality, Babytime z Penny nebo Babydream z Rossmanna
Na spinkání je super Clever z Billy ![]()
Děti jedu na prémiovkách Pampers od narození dcery, takže 3 roky, nikdy jsem s nimi problém neměla, jsou super. Ani nebyly nikdy z Polska, jak tady některé maminky píšou.
@evcaB píše:
Tak jsem mu zkusila dát na noc pod tu plínku kolem bříška a zad normální látkovou a vyrážka je na ústupu, takže je to z těch pásků nahoře, asi ho to škrábe a dráždíPůjdu dnes koupit jiné, ale nevím jakou značku, zda huggies, ty z dm nebo vyzkoušet pampers premium care, potřebujeme, aby ty pásky byly jemné
@Háta_x V kterým obchodě je kupuješ? Já bych ráda vyzkoušela ty německé Pampers, ale tady nikde nejsou ![]()
@jayjayka Kupuju kde zrovna jsem nebo kde je akce, nejčastěji v Globusu. Teď tu mam několik balíků č.3 a 4 a všechny jsou německé.
Malý má tu vyrážku taky. Od narození používáme pampersky active baby (rok a půl) a teprve teď se udělala vyrážka - suchá a hrubá. Takže to asi bude těma plenkama. Já přemýšlela co to může být! Díky. Zkusím nějakou dobu používat huggies a uvidíme. Mažu teda jen sudocremem, snad se to zlepší.
@Hanula1212 Sudocrem vysušuje a ani se nemá používat dlouho. Dala bych raději Calciovku nebo třeba bambucké máslo ![]()
@Háta_x píše:
@Hanula1212 Sudocrem vysušuje a ani se nemá používat dlouho. Dala bych raději Calciovku nebo třeba bambucké máslo
Aha, tak to jsem nevěděla. Děkuji za info
![]()