Kolik botů potřebuje dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
25.5.22 13:43

Ted na jare ma holiny, dvoje tenisky, jedny na detsky cviceni a pripraveny sandalky. Schovany ze zimy mam jedny snehule a jedny vyssi kozenkovy.

Kupuju v Decathlonu, Sportisimu, Deichmanu, CCC. Bezne dostupny boty, ale hledam kompromis kvality a ceny. Ofiko barefoot je pro me uprimne cenove nedostupnej pri te rychlosti rustu nozky, ale nechci kupovat ani tuhe nepohodlne boty. Vzdycky zkousim minimalne ohebnost boty do vsech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.22 13:46

Bačkory doma nevedeme, má pantofle, gumáky, tenisky, celoročky a sandály. Ve škole bačkory a tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
25.5.22 13:48

@P.petru
Já jsem tam taky minule ze zvědavosti zabrousila, ze koupím nějaké na odrazedlo a sandály.
No nevím, asi nemám na ty “lepší” oko, ale já tam našla tak asi jedny sandály typu Keen a jinak silene tvrdé špičaté boty.
Jedny tenisky jsme dceři zkoušela, po obutí první boty jecela na půl kramu “stačí” :D
Asi už je rozmáchlá z těch mekkouckych barefootu.
Ale je to teda darda vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062

Celorocni+sandale, nazouvaky na zahradu, holinky.
Celorocni+zimni, snehule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
@Alriga píše:
Teď jsi mě vážně rozesmála. To tě naučili na firemních školeních?
P. S. Tady se nejedná o „pravopis“, opravdu. :mavam:

To mě nikdo učit nemusí. To se kolem nás děje úplně přirozeně, lidé nejsou stejní, jsou odlišní.
Jen jsi se prostě zabrzdila na jednom. Můžeš s tím něco udělat, ale ty nechceš, tak to je pak těžké, být omezená je tvá volba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
25.5.22 13:59

Už mám teda taky děti starší, ale věku kolem tří let měly jedny univerzální celoroční boty, jedny sportovní boty na hřiště, bačkory, holinky a boty podle sezóny - sandálky nebo zimní. Plus holčička něco, co se dalo vzít k šatičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
25.5.22 14:18

Backory, holinky, crocsy, 2× tenisky, celorocky, keeny letni, sandalky bez špičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 14:55

@Bellino naše mladší čerstvě 4 roky. Jedny celoročky, pohorky (chodíme výšlapy), botasky blikací a baleríny -když je za dámu. Tenisky, sandále, holínky, papuče doma a ve školce. Dědí po ségře, takže na rozbití se vždy něco najde. Boty kupujeme něco v lídlu, něco dekáč, něco CCC. Podstatné a důležité boty, většinou barefoot, kupujem skoro vždy na netu, nohu za ta léta měřím dobře, boty mám okoukané a osahané a už vím co koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
25.5.22 16:26
@Trojlístek píše:
Už zase? Ty jsi tady nějaká vyšší moc na pravopis? Tady je neformální skupina. Zakladatelka se ptá úplně na něco jiného, ne na pravopis.

Navic se hodně botů pouziva v nareci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14608
25.5.22 17:47

Celoročky, platenky, sandály, gumaky je takovy zaklad podle mě - do tohoto počasí od jara od podzimu.

Od podzimu do jara uzijeme lehce zateplene boty jaro/podzim, zimni boty smerovaci, zimni “gumaky”.

A nějaké ty papuce na doma/do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
25.5.22 18:25
@Trojlístek píše:
To mě nikdo učit nemusí. To se kolem nás děje úplně přirozeně, lidé nejsou stejní, jsou odlišní.
Jen jsi se prostě zabrzdila na jednom. Můžeš s tím něco udělat, ale ty nechceš, tak to je pak těžké, být omezená je tvá volba :mavam:

Opravdu nechci nic „dělat“ s tím, že mi vadí, když někdo píše cesky jako… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
25.5.22 18:26
@Wani píše:
Navic se hodně botů pouziva v nareci.

Jásně. V nářečí povodí Botiče?

• Citovat
  • Upravit
10030
25.5.22 18:32
@Alriga píše:
Jásně. V nářečí povodí Botiče?

To, ze ty o tom nevis, neni muj problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
25.5.22 18:37
@Alriga píše:
Opravdu nechci nic „dělat“ s tím, že mi vadí, když někdo píše cesky jako… :zed:

Je mi tě až líto :lol: ale kdo chce kam…
V běžném životě si to nedivolis, tak jsi jedovatá tady, pravděpodobně jsi učitelka, která je „snem“ každého žáka či studenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
25.5.22 18:40
@Trojlístek píše:
Je mi tě až líto :lol: ale kdo chce kam…
V běžném životě si to nedivolis, tak jsi jedovatá tady, pravděpodobně jsi učitelka, která je „snem“ každého žáka či studenta.

To víš že jo. Jsem zapšklá stará baba, ale nemluvím česky jako kocour Mikeš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková