Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Wani píše:
To, ze ty o tom nevis, neni muj problem.
Nejsi jedovatá, jsi zlá. Možná umíš dobře česky psát a mluvit, ale to je tak vše. Nic jiného tady neřešíš. Jen jak kdo píše a jak jsou neschopni studenti všeobecně. Žádné dobré rady nemáš.
@Alriga píše:
To víš že jo. Jsem zapšklá stará baba, ale nemluvím česky jako kocour Mikeš.
Nejen rady nemáš, ale i tvé vlastnosti budou dost negativní. Ty jsi negativní celá…
@Trojlístek píše:
Nejsi jedovatá, jsi zlá. Možná umíš dobře česky psát a mluvit, ale to je tak vše. Nic jiného tady neřešíš. Jen jak kdo píše a jak jsou neschopni studenti všeobecně. Žádné dobré rady nemáš.
Mám dobrou radu. Naučit se správně používat český jazyk. ![]()
@Alriga píše:
Mám dobrou radu. Naučit se správně používat český jazyk.
Vždyť se paní učí. Psát na veřejná fóra v jazyce, který se učím je super způsob, jak se zlepšovat. Ty nějaký cizí jazyk umíš perfektně tak, aby na něm rodilý mluvčí nenašel jedinou chybičku? ![]()
@Alriga píše:
Mám dobrou radu. Naučit se správně používat český jazyk.
Dost omezená rada a v běžném životě nedostačující, pokud nejsi novinář nebo spisovatel. Což nejsem, takže jsem v klidu… Myslím, že většina co tady poučuješ je v klidu.
@Trojlístek píše:
Dost omezená rada a v běžném životě nedostačující, pokud nejsi novinář nebo spisovatel. Což nejsem, takže jsem v klidu… Myslím, že většina co tady poučuješ je v klidu.
Tak proč se tady na mě rozčiluješ? ![]()
@Trojlístek píše:
To asi nebylo na me. ![]()
@Jahru píše:
Vždyť se paní učí. Psát na veřejná fóra v jazyce, který se učím je super způsob, jak se zlepšovat. Ty nějaký cizí jazyk umíš perfektně tak, aby na něm rodilý mluvčí nenašel jedinou chybičku?
To víš, ze neumí, ale bude dělat, že umí, vždyť by se shodila. To není jen o jazyku. Jde i dovednosti. Třeba je levá jak šavle, ale nepřizná to. Je to paní dokonalá. A těch je tady ne epipi hromada, jen je jaksi nepotkávám v běžném životě.
@Alriga píše:
Tak proč se tady na mě rozčiluješ?
Jde vidět, jak jsi omezená. Že chceš své jednání gradovat. Dělá ti dobře, že svým přístupem lidi vytáčíš. Nemám problém přiznat, že mi vadí, jak hloupě se chovaš. Jsem ráda, že tě nemusím znát.
@Wani já citovala, jak na tebe reagovala, proto tě to upozornilo, taky mě to občas plete.
@Trojlístek píše:
Jde vidět, jak jsi omezená. Že chceš své jednání gradovat. Dělá ti dobře, že svým přístupem lidi vytáčíš. Nemám problém přiznat, že mi vadí, jak hloupě se chovaš. Jsem ráda, že tě nemusím znát.
Tak to je dobře, že jsi ráda. Tak hezký večer. ![]()
@Jahru píše:
Vždyť se paní učí. Psát na veřejná fóra v jazyce, který se učím je super způsob, jak se zlepšovat. Ty nějaký cizí jazyk umíš perfektně tak, aby na něm rodilý mluvčí nenašel jedinou chybičku?
Jásně. Vždy, když tu někdo napíše kraviny, tak je cizinec. Případně mu to opravil telefon.
@Wani píše:Čechačci smí používat jejich nářečí a používat různé tvary slov. Tahá to za uši/ oči běžně (sluchově i písemně) a tady vadí hodně botů.
Navic se hodně botů pouziva v nareci.
@Kelsey píše: Čechačci smí používat jejich nářečí a používat různé tvary slov. Tahá to za uši/ oči běžně (sluchově i písemně) a tady vadí hodně botů.
Hlavně jakekoliv tyhle jazykové anomálie jsou prostě ukotvené v naší kultuře. Je mi úplně jasné, že když pojedu do Prahy, tak uslyším neuvěřitelné intonace a každý bude veselej, mladej atd., kdyz pojedu na Hanou tak další nářečí, v Brně jejich hantec. Prostě tak to je. Není to spisovná čeština, ale je to jedním znaku naší kultury a mně se to líbí. Něco víc, něco méně.