Kolik botů potřebuje dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
25.5.22 19:56
@Kelsey píše: Čechačci smí používat jejich nářečí a používat různé tvary slov. Tahá to za uši/ oči běžně (sluchově i písemně) a tady vadí hodně botů.

Proc pouzivas pejorativne oznaceni Cechacci? Lide z Cech tady bezne pouzivaji koncovku ovo u vsech rodu a nikdo je za to nepopotahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.5.22 20:03

Jedny celorocky dstep, dvoje levný tenisky na sportik ( jedny dovnitř jedny ven) jedny sportovní crosky od Alpine pro, jedny holínky na doma a do školky, jedny na chatu, jedny sandálky od protetiky a jedny bačkory do školky

Koupený v průběhu jednoho roku.. roste ji pomalu noha už od podzimu má furt 25.

• Citovat
  • Upravit
23966
25.5.22 20:06

Kožené celoročky, pláťenky, holínky, crosky na plavání, bačkory do školy.
V zimě nemá jen pláťenky. Holínky mají denmark, takže od jara do podzimu bez vložky, přes zimu s vložkou.

Boty kupuji přes net. Kupuji ty samé boty, jen větší velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.5.22 20:36

Bačkory do školky, croksy na zahradu od jara do podzimu, holinky od jara do podzimu, celoročky, sandale. to má teď. v zimě má jen papuče, celoročky a zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
25.5.22 21:01
@Bellino píše:
Moc ne. Čeština není můj mateřský jazyk, zatím se učím a sama. Jedu na systém pokus - omyl.

Píšeš tak dobře, že to vypadá, že jsi jen Češka, co občas udělá chybu. Ber to jako kompliment:-)

Jinak my máme celoroční, na zimu zimní, na léto sandály, holínky a Crocsky. Plus bačkory do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
25.5.22 21:10
@Limi123 píše:
Píšeš tak dobře, že to vypadá, že jsi jen Češka, co občas udělá chybu. Ber to jako kompliment:-)Jinak my máme celoroční, na zimu zimní, na léto sandály, holínky a Crocsky. Plus bačkory do školky.

Děkuji za radu. Dnes jsme šli ještě dokoupit boty do deště a ještě další botasky, protože běhá jak drak, určitě vynosí. A omlouvám se za případné chyby, opravdu jsem cizinka, nikdo mě češtinu nikdy neučil, učím se za pochodu, s češtinou jsem přicházela do styku i před příchodem na Česko, ale snažím se psát po česky, když tu chci trvale žít, to už tady vlastně žiju, jazyk se mi líbí a věřím, že to dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.5.22 21:39

Dcera(4) má momentálně dvoje botasky, dvoje holínky(doma a ve školce), sandále, baleriny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
25.5.22 21:53

@Bellino mam tri deti 8,6,3. maji cca ročně

• holinky a snehule v 1, Demar Mammut
  • kecky (celorocky)
  • keen CNX, ty nosi hodně, pul roku urcite
  • sandalky
  • zimní
  • backurky do školky / školy

kupuju vetsinou na Vinted zanovni Barefoot, Keen jdou krasne vyprat. Beru pak ještě jedny bazarovy na zahradu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
25.5.22 22:35
@Bellino píše:
Děkuji za radu. Dnes jsme šli ještě dokoupit boty do deště a ještě další botasky, protože běhá jak drak, určitě vynosí. A omlouvám se za případné chyby, opravdu jsem cizinka, nikdo mě češtinu nikdy neučil, učím se za pochodu, s češtinou jsem přicházela do styku i před příchodem na Česko, ale snažím se psát po česky, když tu chci trvale žít, to už tady vlastně žiju, jazyk se mi líbí a věřím, že to dám.

Kdyby z tvého projevu bylo patrné, že jsi cizinka, nikdo by tě na chyby neupozorňoval. Ty píšeš z 99 procent jako Česka, tak holt lidi mají potřebu upozornit na to 1%, protože tě za Česku považují. Jsi dobrá, takhle se naučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
26.5.22 04:52

@Limi123 děkuji. Jazyky mi vždy celkem šli, s matikou to bylo horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
26.5.22 06:50

Ma sandale, a jedny celorocky plateny a jedny kozeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
26.5.22 11:08

Botu mne taky trklo a ze zbytku prispevku by mi to ani nedoslo - sama pisu jak madar. Delej tech chyb vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková