Kolik chlapů se dá pochopit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.10.15 17:51

10… myslím. Plus mínus. A rozhodně nekončím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 17:53

Taky jsem byla panna temer do 18, ale pak jsem jich bem 2-3 let stihla snad 20, o zadne kvalite se ale mluvit nedalo, prvni orgasmus jsem zazila az s tim 21.
ted uz jsem verna pres deset let cislu 24

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 17:56

Já napočítala 20 :) Něco byly dlouhodobé vztahy, něco jenom nevážné. Teď mám manžela, bohužel máme problémy, tak kdoví, jestli bude poslední :(

• Citovat
  • Upravit
72725
16.10.15 17:58
@Anonymní píše:
Poslední dobou mě láká zkusit sex s více muži (né najednou),tak se chci zeptat s kolikati muži jste v životě spali? a jaké číslo se vám zdá pochopitelné a jaké už jako moc? děkují klidně anonyn

já je nepočítám :mrgreen: a osobně si myslím, že to není o počtu.. někdo může mít jednoho a bude mu to na celý život stačit, někdo 100 a považuje to za nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 18:11

5. Se sexem jsem si počkala až do 21. První byl Afričan, druhy Polák, třetí němec, čtvrtý Afričan a pátý Čech a s tím jsem do teď a je to nejlepší sex mého života, kam se na něj hrabou černoši :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 18:33
@Anonymní píše:
5. Se sexem jsem si počkala až do 21. První byl Afričan, druhy Polák, třetí němec, čtvrtý Afričan a pátý Čech a s tím jsem do teď a je to nejlepší sex mého života, kam se na něj hrabou černoši :mrgreen:

V této době asi šokuju, ale já mám Muslima a žádnej mně známej Čech se mu nevyrovná :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 18:41

Myslela jsem, že jsem měla dva… Pak mi muž připomněl trojku kdy jsem byla opravdu v náladě a za celých 9let jsem si na ni nevzpomněla :think: :zed: :-D

• Citovat
  • Upravit
1472
16.10.15 18:43

Se 2ma. Prvni se kterym mam dceru a byly jsme spolu 2roky, druhy soucasny, momentálně jsme spolu 2,5roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 18:52

Jsem zde naprostá statistická odchylka :think:

• jeden přítel dva roky, od mých 15ti do 17ti… asi to byl i sexuální partner, ale k „zásunu“ nedošlo, jinak ke všemu :lol:
  • druhého jsem potkala v mých 18ti letech a jsem s ním doteď, je mi 35… nezahla jsem ani jednou a ani to nikdy neplánuju :srdce: velice doufám že s ním zůstanu „do nejdelší smrti“
  • Citovat
  • Upravit
848
16.10.15 18:59

Něco mezi 15 a 20, některé tváře a jména splývají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 19:00

2 - první sex byl nedobrovolný na střední. :poblion: :,( Asi by se to taky mělo počítat jako „sexuální vzah“ i když jen na tu chvíli. :think:
Druhý můj sexuální partner byl můj manžel. Jinak jsem neměla sex s nikým jiným.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 19:03

V 15 jsem začala sexuálně žít v 18 jsem potkala svého nynějšího manžela číslo s tím jsem doteď máme 2 děti a doufám že to tak zůstane… takže 2 sexuální partneři je mi 28 let :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14309
16.10.15 19:05
@Blanka89 píše:
V devatenácti jsem se zamyslela a dopočítala jsem do šedesáti a raději jsem se na další počítání vykašlala, a stejně jsem nebyla jistá, jestli jsem si na všechny vspoměla. Od té doby již tak promiskuitní nejsem :mrgreen: :mrgreen:

kedy si zacala pichat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 19:06

Přestala jsem to počítat po 30 chlapech
Ale tak myslím, že do 50 max a plus asi 10 žen.
Manželovi jsem věrná, už 11 let.. teda blbneme spolu s ženami i s muži ( v párech)

K.

• Citovat
  • Upravit
27281
16.10.15 19:07
@Anonymní píše:
Jsem zde naprostá statistická odchylka :think:
  • jeden přítel dva roky, od mých 15ti do 17ti… asi to byl i sexuální partner, ale k „zásunu“ nedošlo, jinak ke všemu :lol:
  • druhého jsem potkala v mých 18ti letech a jsem s ním doteď, je mi 35… nezahla jsem ani jednou a ani to nikdy neplánuju :srdce: velice doufám že s ním zůstanu „do nejdelší smrti“

Ježiš to zní tak krásně naivně :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová