Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem byla panna temer do 18, ale pak jsem jich bem 2-3 let stihla snad 20, o zadne kvalite se ale mluvit nedalo, prvni orgasmus jsem zazila az s tim 21.
ted uz jsem verna pres deset let cislu 24
Já napočítala 20
Něco byly dlouhodobé vztahy, něco jenom nevážné. Teď mám manžela, bohužel máme problémy, tak kdoví, jestli bude poslední ![]()
@Anonymní píše:
Poslední dobou mě láká zkusit sex s více muži (né najednou),tak se chci zeptat s kolikati muži jste v životě spali? a jaké číslo se vám zdá pochopitelné a jaké už jako moc? děkují klidně anonyn
já je nepočítám
a osobně si myslím, že to není o počtu.. někdo může mít jednoho a bude mu to na celý život stačit, někdo 100 a považuje to za nic ![]()
5. Se sexem jsem si počkala až do 21. První byl Afričan, druhy Polák, třetí němec, čtvrtý Afričan a pátý Čech a s tím jsem do teď a je to nejlepší sex mého života, kam se na něj hrabou černoši ![]()
@Anonymní píše:
5. Se sexem jsem si počkala až do 21. První byl Afričan, druhy Polák, třetí němec, čtvrtý Afričan a pátý Čech a s tím jsem do teď a je to nejlepší sex mého života, kam se na něj hrabou černoši
V této době asi šokuju, ale já mám Muslima a žádnej mně známej Čech se mu nevyrovná ![]()
Myslela jsem, že jsem měla dva… Pak mi muž připomněl trojku kdy jsem byla opravdu v náladě a za celých 9let jsem si na ni nevzpomněla
![]()
Se 2ma. Prvni se kterym mam dceru a byly jsme spolu 2roky, druhy soucasny, momentálně jsme spolu 2,5roku
Jsem zde naprostá statistická odchylka ![]()
2 - první sex byl nedobrovolný na střední.
Asi by se to taky mělo počítat jako „sexuální vzah“ i když jen na tu chvíli. ![]()
Druhý můj sexuální partner byl můj manžel. Jinak jsem neměla sex s nikým jiným.
V 15 jsem začala sexuálně žít v 18 jsem potkala svého nynějšího manžela číslo s tím jsem doteď máme 2 děti a doufám že to tak zůstane… takže 2 sexuální partneři je mi 28 let
![]()
@Blanka89 píše:
V devatenácti jsem se zamyslela a dopočítala jsem do šedesáti a raději jsem se na další počítání vykašlala, a stejně jsem nebyla jistá, jestli jsem si na všechny vspoměla. Od té doby již tak promiskuitní nejsem![]()
kedy si zacala pichat?
Přestala jsem to počítat po 30 chlapech
Ale tak myslím, že do 50 max a plus asi 10 žen.
Manželovi jsem věrná, už 11 let.. teda blbneme spolu s ženami i s muži ( v párech)
K.
@Anonymní píše:
Jsem zde naprostá statistická odchylka![]()
- jeden přítel dva roky, od mých 15ti do 17ti… asi to byl i sexuální partner, ale k „zásunu“ nedošlo, jinak ke všemu
- druhého jsem potkala v mých 18ti letech a jsem s ním doteď, je mi 35… nezahla jsem ani jednou a ani to nikdy neplánuju
velice doufám že s ním zůstanu „do nejdelší smrti“
Ježiš to zní tak krásně naivně
![]()
10… myslím. Plus mínus. A rozhodně nekončím