Kolik chlapů se dá pochopit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
16.10.15 21:00

Začala jsem v 15letech s klukem, se kterým jsem dodnes, jsme manželé a spolu jsme už 11 let :lol: jsem ráda za to co mám :srdce: a myslím, že jsme si sexuálně opravdu sedli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 21:12

Měla jsem jen jednoho a jsme spolu šťastní už 17 let. :srdce: Trošku je mi smutno jak tu čtu ty počty. :think:

• Citovat
  • Upravit
10650
16.10.15 21:20
@Anonymní píše:
Měla jsem jen jednoho a jsme spolu šťastní už 17 let. :srdce: Trošku je mi smutno jak tu čtu ty počty. :think:

Mě je zase smutno z toho, že se někdo stydí za to, že má už 17 let jedinýho chlapa…za to se přeci stydět nemusíš-vždyť to je takový hezký a roztomilý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 21:21
@Anonymní píše:
Měla jsem jen jednoho a jsme spolu šťastní už 17 let. :srdce: Trošku je mi smutno jak tu čtu ty počty. :think:

Nejde jen o ten počet, důležité je, aby šlo i o bezpečný sex, ale když to kolikrát slyším, tak se ani nedivim, že se HIV šíři úspěšně dal :zed: :pocitac: ( viz příbuzná, zásadně nepoužívá při sexu kondomy, ti chlapy jsou přeci zdraví ( třeba hláska, že měl jen jednu, tak přeci nemůže být nemocnej, apod. ) :zed:, a to je ke všemu dárkyně krve :cert: )

• Citovat
  • Upravit
14642
16.10.15 21:25
@miisenka píše:
No to viďs, mam zaujimavr zamestnanie..denne niekolko nahatych ludi vidim a delam to cca 15let..tak to su jednoduche pocty.. :mrgreen:

Děláš uklízečku v márnici? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 21:28

14, dvou zkušeností lituju, to jsem měla ráno morální kocovinu :roll: :zed: a z té jedné, i když to bude víc jak deset let, je mi pořád :poblion: když su vybavím detaily.

• Citovat
  • Upravit
14309
16.10.15 21:35
@Tuco píše:
Třeba k tobě chodí jen ti líp vybavení :mrgreen: Takhle, když je to v klidu to ani nejde moc průměrova ne…pokud nemáš teda zamětnání, kde je účelem je o ten klid připravit :mrgreen:

Nene, k nam chodia rozny chlapi a zeny..nie len obdareny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.10.15 21:38
@nostress píše:
Děláš uklízečku v márnici? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 21:43

@Tuco nestydím se, ale málo co píšu na net veřejně ;), lidé mě blízcí vědí a ostatní to vědět nemusí :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 21:48

5, z toho dva byli jednorázová záležitost v alkoholovém opojení. Poté co mi jedna tato aféra zničila začínající vztah si dávám pozor, s kým piju. Posledních deset let číslo už neroste a doufám, že už to tak zůstane.

• Citovat
  • Upravit
Kies
16.10.15 22:08

Kdyz to bylo 28…našla jsem si manžela… :mrgreen: takže teď max 30 :mrgreen: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
16.10.15 22:21
Tj víc jak 1 ročně 8o
@Netopirek píše:
14. začala jsem v 16,je mi 27. První dceru mám s 12 a teď žiju a čekám dítě se 7.
Když vezmu i jen muchlovačky bez zásunu, tak to bude určo přes píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.10.15 22:24

Jooo, tak teď čtu směrem k začátku diskuse a koukám, že víc jak jeden ročně je ještě slabej odvar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.10.15 22:42

@vodolejka Jj. Ale jen se dvěma jsem nechodila, ale byli to kamarádi.
Jsem měla kliku, že jsem narazela na de…li co se se mnou vyspali a nechali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.10.15 22:44

@vodolejka no je vidět, že sex nás bavi :lol: ale i když jsem jich měla tolik, tak ani jednoho nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová