Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, musím se tady vykecat, mám šílenou morální kocovinu.Jsem byla včera po hrozně dlouhé době s mojí kamarádkou na víně, ale vypila jsem toho nějak až moc a hrozně jsem mlela. Vyprávěla jsem jí i takový dost intimní věci![]()
Pak už jsem mlela i nesmysly a mám i nějaký výpadky
Když jsem přišla domů, chtěla jsem manželovi taky toho tolik vyprávět, mlela jsem kraviny.
Teď se hrozně stydím, nevím co mám dělat, jestli se omluvit kamarádce a manželovi, ještě jsem se takhle nikdy neopila, je mi mizerně psychicky![]()
Díky za vyslechnutí.
A kamarádka nebyla opilá? Třeba si to ani nebude pamatovat… No a pokud je to kamarádka, tak pochopí a přejde to, nebude nic řešit. Každopádně chápu, také se mi to už stalo, ale říkám si, že každý má dost starostí sám se sebou. Neřeš, už s tím nic neuděláš a pokud jsi nebyla na kámošku nějaká zlá, tak bych se ani neomlouvala ![]()
Tak hooodne zalezi, co konkretne jsi jim povykladala ![]()
a jinak - to se stane. jenom neco vykecat, to je jeste ta lepsi verze moralniho selhani ![]()
Pokud jsi manželovi nevyprávěla zrovna o svých nevěrách, jak jsi s ním nešťastná a jak ti zkazil život, tak to asi nemusíš řešit. Kamarádka se s tvými zážitky asi nějak vyrovná.
Jé, já čekala nevěru ![]()
Manžel je naštvaný, nebo proč se mu chceš omlouvat? Záleží na tom, co jsi vykládala, ať teď uděláš cokoli, myslím, že moc neovlivníš, jestli to někde vykecá.
No booze
My s kamoskou u vina naprdolime tolik nesmyslu a pak se tomu smejeme. Jdu se tam odreagovat, vypnout. Takze tohle bych neresila
. My toho naposledy vypily taky trochu vic a ja ji slibila, ze za ni zaplatim. Rano jsem to pocitala a zjistila jsem, ze jsem platila nejak malo. No oni mi nauctovali jen moji utratu a vesele jsme odesli
Takze trapas
To se stane každému.
já bych se teda asi omluvila
abstinenci zdar! NAZDAR!
Mimochodem co se tyce chlapa, tak presne proto si radsi jdu po prichodu domu hned lehnout a nic mu nevypravim
.
Jeezisku klid! Co si nepamatujes, to se nestalo, kamaradku neres, delej jakoze normalka, my toho s kamaradkami nakecame vzdycky a to jsou teprv intimnosti! A s manzelem se doma zasmej, zes byla v noci nejak upovidana co? Zasmejete se spolu.Dala sis vino! tot vso! neni to zadna kovbojka, co ja se nadelala opilych ostud! a neresila sem! a jen ukecanost to nebyla to mi ver
Klid, mě taková morální kocovina přejde nejpozději do odpoledne. Už se mi to párkrát stalo, ale komu ne..
Rozhodně jsou alkoholové historky pomíjivé, protože se brzy opije někdo jiný. Mě zůstala v paměti jen jedna. Kolegyně se na vánočním večírku tak opila, že se poblila šéfovi do klína a hned pak na stůl, který utřela košilí druhého šéfa. Den po večírku šla do práce na noční, sedla si na recepci a začala plést. Vysvětlila mi to slovy, myslíš že si to někdo pamatuje, já raději budu dělat hodnou
Nebojte, oni to cítí rozhodně jinak než vy a i oni se někdy opili.
Nehrotila bych
přesně jak tu bylo řečeno, pokud ses nepoblila, nebo nepočůrala, nebo něco horšího
tak bych byla v klidu ![]()
Pokud to zůstane jen u řečí, tak je to úplně v pohodě, ale vím, jak ti je
. Já si za bujarého mládí užila takové ostudy, že se nad tím dodnes smějem a bavíme, ale na druhý den mi teda moc do smíchu nebylo
. Neboj, kámošce odpo zavolej třeba jen informativně, jak jí je, že tobě je blbě, že jsi to přehnala a uvidíš, co z ní vyleze. Třeba se cítíš trapně úplně zbytečně..navíc, pokud je to fakt kamarádka, tak to vezme v klidu..
Ja jednou v mini sukynce v 7rano, kdyz jeli lidi do prace poblila celou tramvaj aj sve sandaly, pote co jsem dorazila domu, sem se vysprchovala aj v sandalich a s tim, ze uleham do obyvaku jsem si nevedomky lehla mezi mou matku a jejiho pritele. V sandalich a zupanu, a kdyz se zeptala co se deje, rekla jsem pry at je zticha. Dodnes se tomu rechtame, jeste mas moralni kocovinu???
![]()
Ahoj holky, musím se tady vykecat, mám šílenou morální kocovinu.Jsem byla včera po hrozně dlouhé době s mojí kamarádkou na víně, ale vypila jsem toho nějak až moc a hrozně jsem mlela. Vyprávěla jsem jí i takový dost intimní věci

Pak už jsem mlela i nesmysly a mám i nějaký výpadky
Když jsem přišla domů, chtěla jsem manželovi taky toho tolik vyprávět, mlela jsem kraviny.
Teď se hrozně stydím, nevím co mám dělat, jestli se omluvit kamarádce a manželovi, ještě jsem se takhle nikdy neopila, je mi mizerně psychicky
Díky za vyslechnutí.