Strašná morální kocovina

Anonymní
16.10.15 08:27

Strašná morální kocovina

Ahoj holky, musím se tady vykecat, mám šílenou morální kocovinu.Jsem byla včera po hrozně dlouhé době s mojí kamarádkou na víně, ale vypila jsem toho nějak až moc a hrozně jsem mlela. Vyprávěla jsem jí i takový dost intimní věci :oops: :oops:
Pak už jsem mlela i nesmysly a mám i nějaký výpadky :oops:
Když jsem přišla domů, chtěla jsem manželovi taky toho tolik vyprávět, mlela jsem kraviny.
Teď se hrozně stydím, nevím co mám dělat, jestli se omluvit kamarádce a manželovi, ještě jsem se takhle nikdy neopila, je mi mizerně psychicky :oops: :?
Díky za vyslechnutí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
665
16.10.15 08:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, musím se tady vykecat, mám šílenou morální kocovinu.Jsem byla včera po hrozně dlouhé době s mojí kamarádkou na víně, ale vypila jsem toho nějak až moc a hrozně jsem mlela. Vyprávěla jsem jí i takový dost intimní věci :oops: :oops:
Pak už jsem mlela i nesmysly a mám i nějaký výpadky :oops:
Když jsem přišla domů, chtěla jsem manželovi taky toho tolik vyprávět, mlela jsem kraviny.
Teď se hrozně stydím, nevím co mám dělat, jestli se omluvit kamarádce a manželovi, ještě jsem se takhle nikdy neopila, je mi mizerně psychicky :oops: :?
Díky za vyslechnutí.

A kamarádka nebyla opilá? Třeba si to ani nebude pamatovat… No a pokud je to kamarádka, tak pochopí a přejde to, nebude nic řešit. Každopádně chápu, také se mi to už stalo, ale říkám si, že každý má dost starostí sám se sebou. Neřeš, už s tím nic neuděláš a pokud jsi nebyla na kámošku nějaká zlá, tak bych se ani neomlouvala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.10.15 08:31

Tak hooodne zalezi, co konkretne jsi jim povykladala :lol:

a jinak - to se stane. jenom neco vykecat, to je jeste ta lepsi verze moralniho selhani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
16.10.15 08:34

Pokud jsi manželovi nevyprávěla zrovna o svých nevěrách, jak jsi s ním nešťastná a jak ti zkazil život, tak to asi nemusíš řešit. Kamarádka se s tvými zážitky asi nějak vyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.10.15 08:35

Jé, já čekala nevěru :D

Manžel je naštvaný, nebo proč se mu chceš omlouvat? Záleží na tom, co jsi vykládala, ať teď uděláš cokoli, myslím, že moc neovlivníš, jestli to někde vykecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.10.15 08:42

No booze :D My s kamoskou u vina naprdolime tolik nesmyslu a pak se tomu smejeme. Jdu se tam odreagovat, vypnout. Takze tohle bych neresila ;). My toho naposledy vypily taky trochu vic a ja ji slibila, ze za ni zaplatim. Rano jsem to pocitala a zjistila jsem, ze jsem platila nejak malo. No oni mi nauctovali jen moji utratu a vesele jsme odesli :mrgreen: Takze trapas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.10.15 08:43

To se stane každému. :hug: já bych se teda asi omluvila :oops: abstinenci zdar! NAZDAR!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.10.15 08:44

Mimochodem co se tyce chlapa, tak presne proto si radsi jdu po prichodu domu hned lehnout a nic mu nevypravim :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.15 08:53

Jeezisku klid! Co si nepamatujes, to se nestalo, kamaradku neres, delej jakoze normalka, my toho s kamaradkami nakecame vzdycky a to jsou teprv intimnosti! A s manzelem se doma zasmej, zes byla v noci nejak upovidana co? Zasmejete se spolu.Dala sis vino! tot vso! neni to zadna kovbojka, co ja se nadelala opilych ostud! a neresila sem! a jen ukecanost to nebyla to mi ver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
16.10.15 08:56

Klid, mě taková morální kocovina přejde nejpozději do odpoledne. Už se mi to párkrát stalo, ale komu ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.10.15 09:00

@syselinka Mě ne. Já jsem nemlela, já se jenom :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.10.15 09:04

Rozhodně jsou alkoholové historky pomíjivé, protože se brzy opije někdo jiný. Mě zůstala v paměti jen jedna. Kolegyně se na vánočním večírku tak opila, že se poblila šéfovi do klína a hned pak na stůl, který utřela košilí druhého šéfa. Den po večírku šla do práce na noční, sedla si na recepci a začala plést. Vysvětlila mi to slovy, myslíš že si to někdo pamatuje, já raději budu dělat hodnou :lol: :lol: :lol: Nebojte, oni to cítí rozhodně jinak než vy a i oni se někdy opili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
16.10.15 09:05

Nehrotila bych :lol: přesně jak tu bylo řečeno, pokud ses nepoblila, nebo nepočůrala, nebo něco horšího :lol: tak bych byla v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
16.10.15 09:10

Pokud to zůstane jen u řečí, tak je to úplně v pohodě, ale vím, jak ti je :mrgreen:. Já si za bujarého mládí užila takové ostudy, že se nad tím dodnes smějem a bavíme, ale na druhý den mi teda moc do smíchu nebylo :mrgreen:. Neboj, kámošce odpo zavolej třeba jen informativně, jak jí je, že tobě je blbě, že jsi to přehnala a uvidíš, co z ní vyleze. Třeba se cítíš trapně úplně zbytečně..navíc, pokud je to fakt kamarádka, tak to vezme v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.15 09:14

Ja jednou v mini sukynce v 7rano, kdyz jeli lidi do prace poblila celou tramvaj aj sve sandaly, pote co jsem dorazila domu, sem se vysprchovala aj v sandalich a s tim, ze uleham do obyvaku jsem si nevedomky lehla mezi mou matku a jejiho pritele. V sandalich a zupanu, a kdyz se zeptala co se deje, rekla jsem pry at je zticha. Dodnes se tomu rechtame, jeste mas moralni kocovinu??? :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová