(Ne)zaplacená útrata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
15.10.15 12:39

(Ne)zaplacená útrata

Ahoj holky, zajímalo by mě co můžeme dělat. Včera jsme byly večer na víně, zaplatily jsme a odešly, bez problému. Dneska mi na Facebooku psala servírka, že tam máme neuhrazeno 260 korun, což je blbost, a máme se stavit to doplatit. Podotýkám, že na FB si mě našla podle jména na které byla rezervace. Určitě tam chceme zajít to vyřešit, ale že b se nám chtělo takhle doplácet když víme že už jsme platili to teda ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1786
15.10.15 12:42

@lulu7 Tak vy si tam dáte rezervaci, jméno uvedené a ještě byste nezaplatili, není to proti zdravému rozumu??
Bylo tam servírek více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
15.10.15 12:44

Dostavila bych se, slušně sdělila, že jste samozřejmě platili, specifikovala bych komu (jí, číšníkovi?) a trvala na tom, že nic dalšího platit nebudu. Případně k tomu zavolat majitele, že tě servírka nahání po FB, když máte zaplaceno. V klidu, ale velmi pevně bych se bránila. Takhle se to opravdu nedělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.10.15 12:44

@lulu7 máš doklad o zaplacení? jinak bych vzala člověka, který platbu viděl a došla bych tam. A asi by se mi hrubě nelíbilo, že mi píše na FB :think: to bych řešila s majitelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 12:45

:mrgreen: asi manko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59
15.10.15 12:46

Slečna servírka tvrdí, že jsme nezaplatili všechno, útrata cca za 1000 korun a těch 260 prý chybí.. nevím, jestli měla manko v kase a snaží se to sehnat někde aby nemusela platit ze svého ona?
Nás obsluhovala jen takhle jedna, druhá měla jinou část vinárny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
15.10.15 12:49

Absolutně nic bych neplatila a ještě bych si stěžovala - to jsou způsoby teda :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.10.15 12:49

Doklad nemáme, vytiskla ho, ale jelikož tam bylo všechno za celý stůl a my platili po částech tak si to tam odškrkávala a nás nenapadlo ho pak chtít.. Hlavně sme sice měly víno, ale nebyly vyloženě opilé abysme nevěděly komu co platíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.10.15 12:50
@lulu7 píše:
Slečna servírka tvrdí, že jsme nezaplatili všechno, útrata cca za 1000 korun a těch 260 prý chybí.. nevím, jestli měla manko v kase a snaží se to sehnat někde aby nemusela platit ze svého ona?

A co kdyby jsi se jmenovala stejně jako dalších x novákových v téhle republice. To by psala každé zvlášť, jako jestli náhodou u nich nebyly včera v hospodě? 8o
Tak to je psycho nahánět někoho přes facebook, že to té servíce není trapné, takovou bych zaměstnávat nechtěla, protože jestli se toto dozví majitel restaurace, tak nevim nevím jak toto dopadne.
Já bych se jako majitelka restaurace propadla do země, kdyby mi zaměstnanec naháněl klienty přes facebook, ať příjdou doplatit. Pokud něco nemá v pořádku, ať si to zaplatí ze svého!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.10.15 12:50

To je podle mě jejich problém, že Vás špatně zkasírovali. Má manko tak ať ho zaplatí. Nikam bych nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
15.10.15 12:51

Okamžitě bych šla za majitelem ať ji vyrazí, nemá si co hledat můj facebook :zed:

• Citovat
  • Upravit
2874
15.10.15 12:51
@lulu7 píše:
Doklad nemáme, vytiskla ho, ale jelikož tam bylo všechno za celý stůl a my platili po částech tak si to tam odškrkávala a nás nenapadlo ho pak chtít.. Hlavně sme sice měly víno, ale nebyly vyloženě opilé abysme nevěděly komu co platíme..

Nic nedoplácej, ona si nato má dávat bacha. Majiteli restaurace řekni, že tě servírka upozorňovala na facebooku, že nemáš doplaceno, jak si to může dovolit? Ta ostuda - bych jí hnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.10.15 12:53
@Nafrněná píše:
Okamžitě bych šla za majitelem ať ji vyrazí, nemá si co hledat můj facebook :zed:

Tak hledat může, ale aby obtěžovala klienty, že jí má doplatit - přitom asi už zůčtování za včerejší den bylo a jí tam visí manko, tak obtěžuje na facebooku. A co kdyby tady zakladatelka facebook neměla? To by psala jako kam? SMSku dle rezervace? Jinak by možnost neměla a cálovala by ze svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.10.15 12:55

Udělala bych to možná i jinak. Na profil restaurace bych napsala (i zkopírovala) informace, které ti servírka poslala, zda-li se k tomu může vyjádřit majitel restaurace. Jestli je v pořádku nahánět klienty, když servírka zjistí manko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.10.15 12:55
@lulu7 píše:

Co je to za blbost? To vás jako nechala odejít s jen částečně zaplacenou útratou? To by přece žádný číšník nikdy neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová