Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulu7 píše:
Slečna servírka tvrdí, že jsme nezaplatili všechno, útrata cca za 1000 korun a těch 260 prý chybí.. nevím, jestli měla manko v kase a snaží se to sehnat někde aby nemusela platit ze svého ona?
Nás obsluhovala jen takhle jedna, druhá měla jinou část vinárny..
slečna servírka se asi srazila s koněm, ne? To jsem ještě neviděla takovou blbku, opravdu ![]()
Nějak si nedovedu představit, že bych si očíhla jméno pokladní v supermarketu a druhý den jí napsala na facebook, že si dnes přijdu po zbytek peněz, protože včera mi vydala špatně
situace opačná, princip stejný…a už jen ta představa je zábavná ![]()
Holčina zjistila, že ji chybí v kase, vás viděla, že jste popily, tak zkouší
Ten fb bych jí dala teda sežrat. To si nemá co dovolovat! Proč si jí vůbec odpisovala? ![]()
Jako upřímně? Já bych tam ani nešla. Vy máte zaplaceno, možná bych jí ani neodepisovala na facebooku. Možná bych kontaktovala majitele, že má nevychovaný zaměstnance
Nic bych neplatila. A docela mě šokuje, že hledal přes FB? To je dost divný. U rezervace se dává telefon, ne? Já ho teda dávám. Takže kdyby byl nějaký problém, tak by kontaktovali přes telefon, ne? FB mi přijde podezřelý.
Tak ta je dobrá
Tak máš dvě možnosti. Buď jsi mírumilovný člověk a dáš jí šanci, aby se ti omluvila a necháš to být nebo nejsi mírumilovný člověk a budeš to řešit s majitelem a ten s ní snad vytře podlahu ![]()
Holky mají pravdu. Osobně bych se tam vůbec nedostavovala, nejsem desetiletý harant, abych na houknutí přiběhla. Kontaktovala bych majitele restaurace, případě to hodila na jejich fb stránky, pokud mají. Servírce odepsala, že si má manko řešit podle interních zvyklosti vinárny a tebe do toho nezatahovat. A blokla bych ji.
@lulu7 píše:
Doklad nemáme, vytiskla ho, ale jelikož tam bylo všechno za celý stůl a my platili po částech tak si to tam odškrkávala a nás nenapadlo ho pak chtít.. Hlavně sme sice měly víno, ale nebyly vyloženě opilé abysme nevěděly komu co platíme..
to je fuk, normálně si najdi restauraci na netu, budeš tam mít kontakt na majitele a zavolej mu.. nenechala bych si to líbit..
Já bych tím asi majitele neotravovala. Jen bych tý slečně odepsala, že je to její problém a ať už nikoho podobným způsobem nekontaktuje protože ostatní by to třeba s tím majitelem řešit mohli.
Taky bych nikam nesla. jednak prece nebudes ztracet svuj cas tim, ze se nekam osobne pozenes. a pak, jeslti to je nejaka krava, tak se prece nebudes s ni tvari v tvar dohadovat.
jak pisou holky - zkopirovala bych to z facebooku, poslala email majiteli vinarny, ze jste u nej udelaly velkou utratu, zaplatily a pak te jejich servirka obtezuje pres tvuj osobni profil. a ze te tam teda videl naposled. protoze to je opravdu nepripustne, aby tak cisnik nahanel nekoho.
predpokladam, ze jestli jste mely jeden velky ucet a pak kazda platila za sebe a slecna to rozpocitala u stolu, tak asi rozpocitala blbe a neco vynechala a ma manko. ale to je jeji problem. taky to muze byt manko za uplne jiny stul a akorat, ze na tebe ma kontakt, tak to zkousi. kasli na ni.
@lulu7 píše:
Doklad nemáme, vytiskla ho, ale jelikož tam bylo všechno za celý stůl amy platili po částech tak si to tam odškrkávalaa nás nenapadlo ho pak chtít.. Hlavně sme sice měly víno, ale nebyly vyloženě opilé abysme nevěděly komu co platíme..
to je ale její problém, že si to špatně spočítala ![]()
@martina.se píše:
to je fuk, normálně si najdi restauraci na netu, budeš tam mít kontakt na majitele a zavolej mu.. nenechala bych si to líbit..
Nasdílela bych její komunikaci na stránky vinárny, ať ti laskavě vysvětlí, jak je možné, že po tobě jejich zaměstnanec přes facebook žádá doplatek za minulý večer ![]()
@Blekota píše:
Nasdílela bych její komunikaci na stránky vinárny, ať ti laskavě vysvětlí, jak je možné, že po tobě jejich zaměstnanec přes facebook žádá doplatek za minulý večer
jo, to je taky možnost.. jako líbit bych si to v žádném případě nenechala, je to otřes.
@Blekota píše:
Nasdílela bych její komunikaci na stránky vinárny, ať ti laskavě vysvětlí, jak je možné, že po tobě jejich zaměstnanec přes facebook žádá doplatek za minulý večer
A až to uděláš, tak sem hoď odkaz na jejich fb, ať se můžeme pobavit ![]()
Davej web restaurace
Napsala bych jim primo na stranky FB to co sem dostala do zprav.
@Tunrida píše:
A až to uděláš, tak sem hoď odkaz na jejich fb, ať se můžeme pobavit
Odpověď někoho jiného z firmy by mne fakt zajímala.