Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sue.Ellen píše:
Davej web restauraceNapsala bych jim primo na stranky FB to co sem dostala do zprav.
Web né, rovou profil na FB.
@Blekota píše:
Odpověď někoho jiného z firmy by mne fakt zajímala.
No, abychom se nakonec nedozvěděly, že to mají rozkazem od šéfa si to takhle vyřešit ![]()
Nikam bych nesla, nic neplatila. Spojila bych se telefonicky s majitelem a akorat tak bych mu rekla, ze ma zamestnance, kteri neumi pocitat a jeste drze nahaneji hosty na fb ![]()
To je ještě nic. Když jsem dělal v elektru tak skladník vydal o 4 000 dražší tablet než byl zaplacený. Přišel na to za hodinu a bez porady s vedoucím, nebo ředitelem pobočky zavolal zákazníkovi aby zboží vrátil protože došlo k omylu.
Zákazník hajz l mu řekl že nic vracet nebude že ho to nezajímá a položil mu to.
Na to mu poslal skladník upozornění že jestli to nevrátít tak je to trestný čin a že s tím půjde na policii.
Zákazník to zavolal na vedení že mu skaldník vyhrožuje.
Jak to nakonec dopadlo nevím, ale vím že skladník ztrátu neplatil, ale na odměnách přišel o hodně víc než o 4000kč a že po 3 měsících mu neprodloužili smlouvu.
Já bych to naprosto ignorovala. Ani bych nic po FB neodepisovala… Slovy klasika: „Peníze si ihned přepočítejte. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.“
Já bych dělala mrtvýho brouka, nikam nechodila a nic neřešila. To není tvoje povinnost číst a odpovídat na zprávy na facebooku
Ve vinárně by mě taky už víckrát neviděli. Jestli si to servírka včera špatně spočítala, tak to je její blbost..
@lulu7 píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě co můžeme dělat. Včera jsme byly večer na víně, zaplatily jsme a odešly, bez problému. Dneska mi na Facebooku psala servírka, že tam máme neuhrazeno 260 korun, což je blbost, a máme se stavit to doplatit. Podotýkám, že na FB si mě našla podle jména na které byla rezervace. Určitě tam chceme zajít to vyřešit, ale že b se nám chtělo takhle doplácet když víme že už jsme platili to teda ne..
A to já bych tam zašla pěkně večer, až bude plná vinárna a servírce pěkně od plic řekla, ať mě neobtěžuje s tím, že neumí počítat. Zároveň bych to sdělila i jejímu nadřízenému. Hlásit se to musí
![]()
@Pajka89 píše:
Já bych dělala mrtvýho brouka, nikam nechodila a nic neřešila. To není tvoje povinnost číst a odpovídat na zprávy na facebookuVe vinárně by mě taky už víckrát neviděli. Jestli si to servírka včera špatně spočítala, tak to je její blbost..
V tom případě ji bude servírka pomlouvat že je zlodějka.
To chce prudkou protiakci, samozřejmě u jejho zaměstnavatele.
Buď ráda, že tě kontaktovala takhle. Taky si mohla přijít pro peníze až k vám domů… ![]()
@jakanas píše:
@Ignácie jo není nad to být za divnou hysterku
@jakanas Jako proč za hysterku? Proč by měla servírka kohokoli obtěžovat s tím, že špatně vykonala svou práci? Holt za chyby se platí.
Řešila bych to s majitelem, dost by mě vytočilo, že má tu drzost psát mi na facebook a navíc, nechat se pomlouvat a vyhybat se vinárně obloukem by se mi také nelíbilo.
Pokud mají aktivní facebookovou stránku, tak bych to hodila tam a požádala o vysvětlení.
@jakanas píše:
@Ignácie jo není nad to být za divnou hysterku
Bránit se proti neoprávněnému nařčení je hysterie? Aha ![]()
@jakanas píše:
Proč zlodějka? Vždyť ony/oni si to sami nepočítali a servírka je nechala odejít. Pokud by bylo něco nezaplaceno, tak je vůbec neměla nechat odejít. Tím pádem, když bez problémů odešli, tak byl jejich účet zaplacen.
Taky bych se bránila u majitele, toto si nesmí dovolit… Kkyby jsi tam večer přišla s tím, že ti špatně vrátila, tak to taky nebudou řešit, ale nahánět takhle zákazníka na internetu…