(Ne)zaplacená útrata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
15.10.15 13:15
@Sue.Ellen píše:
Davej web restaurace :D Napsala bych jim primo na stranky FB to co sem dostala do zprav.

Web né, rovou profil na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 13:18
@Blekota píše:
Odpověď někoho jiného z firmy by mne fakt zajímala.

No, abychom se nakonec nedozvěděly, že to mají rozkazem od šéfa si to takhle vyřešit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
15.10.15 13:20

Nikam bych nesla, nic neplatila. Spojila bych se telefonicky s majitelem a akorat tak bych mu rekla, ze ma zamestnance, kteri neumi pocitat a jeste drze nahaneji hosty na fb 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
15.10.15 13:21

To je ještě nic. Když jsem dělal v elektru tak skladník vydal o 4 000 dražší tablet než byl zaplacený. Přišel na to za hodinu a bez porady s vedoucím, nebo ředitelem pobočky zavolal zákazníkovi aby zboží vrátil protože došlo k omylu.
Zákazník hajz l mu řekl že nic vracet nebude že ho to nezajímá a položil mu to.
Na to mu poslal skladník upozornění že jestli to nevrátít tak je to trestný čin a že s tím půjde na policii.
Zákazník to zavolal na vedení že mu skaldník vyhrožuje.
Jak to nakonec dopadlo nevím, ale vím že skladník ztrátu neplatil, ale na odměnách přišel o hodně víc než o 4000kč a že po 3 měsících mu neprodloužili smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.10.15 13:25

Já bych to naprosto ignorovala. Ani bych nic po FB neodepisovala… Slovy klasika: „Peníze si ihned přepočítejte. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.10.15 13:30

Já bych dělala mrtvýho brouka, nikam nechodila a nic neřešila. To není tvoje povinnost číst a odpovídat na zprávy na facebooku :nevim: Ve vinárně by mě taky už víckrát neviděli. Jestli si to servírka včera špatně spočítala, tak to je její blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.10.15 13:34
@lulu7 píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě co můžeme dělat. Včera jsme byly večer na víně, zaplatily jsme a odešly, bez problému. Dneska mi na Facebooku psala servírka, že tam máme neuhrazeno 260 korun, což je blbost, a máme se stavit to doplatit. Podotýkám, že na FB si mě našla podle jména na které byla rezervace. Určitě tam chceme zajít to vyřešit, ale že b se nám chtělo takhle doplácet když víme že už jsme platili to teda ne..

A to já bych tam zašla pěkně večer, až bude plná vinárna a servírce pěkně od plic řekla, ať mě neobtěžuje s tím, že neumí počítat. Zároveň bych to sdělila i jejímu nadřízenému. Hlásit se to musí :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
15.10.15 13:36
@Pajka89 píše:
Já bych dělala mrtvýho brouka, nikam nechodila a nic neřešila. To není tvoje povinnost číst a odpovídat na zprávy na facebooku :nevim: Ve vinárně by mě taky už víckrát neviděli. Jestli si to servírka včera špatně spočítala, tak to je její blbost..

V tom případě ji bude servírka pomlouvat že je zlodějka.
To chce prudkou protiakci, samozřejmě u jejho zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.10.15 13:36

Buď ráda, že tě kontaktovala takhle. Taky si mohla přijít pro peníze až k vám domů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
15.10.15 13:38
@jakanas píše:

@Ignácie jo není nad to být za divnou hysterku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.10.15 13:41

@jakanas Jako proč za hysterku? Proč by měla servírka kohokoli obtěžovat s tím, že špatně vykonala svou práci? Holt za chyby se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.15 13:42

Řešila bych to s majitelem, dost by mě vytočilo, že má tu drzost psát mi na facebook a navíc, nechat se pomlouvat a vyhybat se vinárně obloukem by se mi také nelíbilo.

Pokud mají aktivní facebookovou stránku, tak bych to hodila tam a požádala o vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.15 13:43
@jakanas píše:
@Ignácie jo není nad to být za divnou hysterku

Bránit se proti neoprávněnému nařčení je hysterie? Aha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.10.15 13:45
@jakanas píše:

Proč zlodějka? Vždyť ony/oni si to sami nepočítali a servírka je nechala odejít. Pokud by bylo něco nezaplaceno, tak je vůbec neměla nechat odejít. Tím pádem, když bez problémů odešli, tak byl jejich účet zaplacen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.10.15 13:46

Taky bych se bránila u majitele, toto si nesmí dovolit… Kkyby jsi tam večer přišla s tím, že ti špatně vrátila, tak to taky nebudou řešit, ale nahánět takhle zákazníka na internetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová