Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky dobrý večer, sháním knihu Peklo blízko nebe od Jon Krakauer. V Aj už ji mám, ale potřebuji i v cz. Nikde na netu není. Odkoupím jestli někdo má ![]()
Příspěvek upraven 14.10.15 v 07:56
@SarkaLo není to Peklo blízko nebe? U nás ji mají v knihovně. I další knihy tohoto autora. Jestli nejít touto cestou…
@Eveelin Ano, je to peklo blízko nebe, upsal mi to telefon. U nás v knihovně ji mají dlouhodobě půjčenou a já ji sháním jako dárek ![]()
Jedině můžete zkusit oslovit vydavatele, jestli neplánuje dotisk. vypadá to, že je to celkem oblíbená kniha, nikdo ji nechce dát z ruky, vypadá to, že vyšla naposledy v roce 2000.
@smudlinky píše:
Jedině můžete zkusit oslovit vydavatele, jestli neplánuje dotisk. vypadá to, že je to celkem oblíbená kniha, nikdo ji nechce dát z ruky, vypadá to, že vyšla naposledy v roce 2000.
Tak tak.
Má ji moje sestra, ale ta ji nedá
, darovala jsem jí ji před asi 12 lety. Za mě - je to velmi silná kniha, četla jsem několikrát a chápu, že se jí jen tak někdo nechce vzdát. Ale není to jednoduchý čtení. Pak je ještě výborný Doktor na Everestu od Kamlera, ten to popisuje zase z jiného úhlu pohledu. Ovšem ani tato kniha se nedá sehnat, půjčila jsem si ji v knihovně.
S dovolení zakladatelky
i já se zeptám na knihu - Mormonka…nemáte někdo?
@Salorka píše:…
Holky dobrý večer, sháním knihu Peklo blízko nebe od Jon Krakauer. V Aj už ji mám, ale potřebuji i v cz. Nikde na netu není. Odkoupím jestli někdo má
@Salorka píše:
Jon Krakauer Peklo blízko nebe…nemá někdo na prodej?
Dotaz ve dvou vláknech je sice rok starý, ale pokud to pomůže, tak bych chtěl sdělit, že kniha se teď jako zázrakem ocitla skladem na několika eshopech ( jak hledat víte)- já jsem ji totiž taky dlouho sháněl, protože ty filmy o zfilmované tragédii na Everestu 1996 jsem viděl oba a chtěl jsem ještě knihu - no a dnes jsem čuměl jak puk, že je po dlouhatánské době CZ verze opět k sehnání - hned jsem si ji objednal
…
Fakt? Tak to jdu mrknout, kde mají
Moc díky!!! Kde jsi koupil?
@Salorka píše:
Fakt? Tak to jdu mrknout, kde majíMoc díky!!! Kde jsi koupil?
pipkin - má ihned k odeslání a dodání přes zásilkovnu ![]()
@Hrabě Dooku Už jsem sehnala na knihy.cz - moooooooooc díky, už mám objednáno, takže jako povánoční dáreček super!
@Salorka píše:…
@Hrabě Dooku Už jsem sehnala na knihy.cz - moooooooooc díky, už mám objednáno, takže jako povánoční dáreček super!
Dnes jsem si vyzvedl v Zásilkovně - doma hned rozbalil a koukám na ni s nábožnou úctou - už ani nepamatuji, kdy jsem byl tak nadšený z nějaké knihy, kterou držím v ruce ( koupil jsem si k tomu ještě magnetickou záložku rybičky) ![]()
Bojím se, až ji začnu číst, tak neskončím, pokud nedojdu na tu stránku 314…
Chtěl bych si ještě koupit knihu „Výstup – ctižádost pohřbená na Everestu“ od Anatolije Bukrejeva - Krakauer ho totiž ve své knize vylíčil jako horského vůdce, který myslí především na sebe, což Bukrejev ve své knize zase vyvrací.
Ale to bychom chtěli naráz moc - dá-li Nebůh (ten na rozdíl od Boha opravdu existuje), dočkáme se i této perly…
Ahojky všem, sháním knihu Sanditon od Jane Austen. Neměl byste prosím někdo k prodeji?! Děkuji ![]()
@LennyL1 píše:
https://www.knihacek.cz/…jane-austen/
Dekuju. To je bohužel v angličtině, myslela jsem jen česky ![]()