Kolik chlapů se dá pochopit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.15 17:25

kolik chlapů??

Poslední dobou mě láká zkusit sex s více muži (né najednou),tak se chci zeptat s kolikati muži jste v životě spali? a jaké číslo se vám zdá pochopitelné a jaké už jako moc? děkují klidně anonyn

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.10.15 17:30

Se 13, nekteri dlouhodobe vztahy nekteri jen na par chvil

• Citovat
  • Upravit
3909
16.10.15 17:30

V devatenácti jsem se zamyslela a dopočítala jsem do šedesáti a raději jsem se na další počítání vykašlala, a stejně jsem nebyla jistá, jestli jsem si na všechny vspoměla. Od té doby již tak promiskuitní nejsem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 17:34

Nedopočítám se. Nejvíc v něčem den byli 3 (snídala jsem u kamarada, obědvala jsem se snoubencem a večeřela jsem s milencem který je nakonec přes 10 let mym manželem)

• Citovat
  • Upravit
148337
16.10.15 17:35

@Blanka89 pak maj na ostatní nějaký zbejt žejo! :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.10.15 17:37

Není mi ještě ani 25let, napočítala jsem 10 a zatím se k jedenáctce nechystám, mám manžela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59373
16.10.15 17:38

Jen jeden :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 17:38

10.

jinak zadne cislo neni normalni nebo nenormalni (teda tisic by me zarazilo :mrgreen: ). nekdo se usadi s prvnim a je spokojeny, nekdo zacne se sexem v 15 a usadi se ve 40. tech 25 let „svobody“ se pak holt projevi na poctech :lol:

• Citovat
  • Upravit
27281
16.10.15 17:41
@Anonymní píše:
Nedopočítám se. Nejvíc v něčem den byli 3 (snídala jsem u kamarada, obědvala jsem se snoubencem a večeřela jsem s milencem který je nakonec přes 10 let mym manželem)

Bože to je krásný :mrgreen: :palec:
Tohle jen tak někdo říct nemůže… :palec:

Příspěvek upraven 16.10.15 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 17:45

Začala jsem v 18ti letech.

Během tří let jsem se spustila s patnácti muži a jednou ženou.

v 21 letech jsem potkala manžela, ten byl moje šestnáctka. V manželství jsem podvedla jednou (zatím, myslím, že jsem neskončila).

Takže teď je mi 30 a sex jsem měla se sedmnácti muži a jednou ženou.

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 17:46

Já jsem byla taky do 18ti panna a doteď jsem měla 2 partnery. A jsem strašně ráda, že jsem tak dlouho vydržela, i když to bylo někdy náročnéééé :lol: Jsem taková trubka věrná, ale někdy by mě lákalo nějaké dobrodrůžo :)ale jak by k něčemu mělo dojít, tak vím že bych couvla, nejsem na takové nezávazné úlety… Jooo nejsem žádná Samantha ze Sexu ve městě :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
16.10.15 17:48

Já jsem si vzala šťastnou sedmičku, osmý tedy snad nebude. Je mi 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Dva. Bývalý manžel a současný přítel. A jedna jednorazovka na jedné akci, ale to se nemělo stát, tu chvilku zasunu nepočítám. To nebyl sex od začátku do konce. Takže dva sexuální partneři a ráda bych u toho zůstala.
Poněkud moc mi přijde tak nad 15.

• Citovat
  • Upravit
10650

Nic není moc ani málo…každej to má jinak…dělej jak to cítíš…klidně ojeď armádu, jestli máš chuť…je to jen tvoje věc :andel:
Storka o třech v jeden den od anonymní pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 17:51

Já asi s 32 (nikdy jsem to přesně nepočítala). Je mi 34 a 11 let jsem s manželem. Nelituju toho. Mám prostě sex ráda, tak jsem si ho užívala plnými doušky. Ale kdyby se mě manžel na ten počet zeptal, tak mu to nikdy neřeknu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová