Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V devatenácti jsem se zamyslela a dopočítala jsem do šedesáti a raději jsem se na další počítání vykašlala, a stejně jsem nebyla jistá, jestli jsem si na všechny vspoměla. Od té doby již tak promiskuitní nejsem
![]()
Nedopočítám se. Nejvíc v něčem den byli 3 (snídala jsem u kamarada, obědvala jsem se snoubencem a večeřela jsem s milencem který je nakonec přes 10 let mym manželem)
Není mi ještě ani 25let, napočítala jsem 10 a zatím se k jedenáctce nechystám, mám manžela ![]()
10.
jinak zadne cislo neni normalni nebo nenormalni (teda tisic by me zarazilo
). nekdo se usadi s prvnim a je spokojeny, nekdo zacne se sexem v 15 a usadi se ve 40. tech 25 let „svobody“ se pak holt projevi na poctech ![]()
@Anonymní píše:
Nedopočítám se. Nejvíc v něčem den byli 3 (snídala jsem u kamarada, obědvala jsem se snoubencem a večeřela jsem s milencem který je nakonec přes 10 let mym manželem)
Bože to je krásný
![]()
Tohle jen tak někdo říct nemůže… ![]()
Příspěvek upraven 16.10.15 v 17:59
Začala jsem v 18ti letech.
Během tří let jsem se spustila s patnácti muži a jednou ženou.
v 21 letech jsem potkala manžela, ten byl moje šestnáctka. V manželství jsem podvedla jednou (zatím, myslím, že jsem neskončila).
Takže teď je mi 30 a sex jsem měla se sedmnácti muži a jednou ženou.
Petra
Já jsem byla taky do 18ti panna a doteď jsem měla 2 partnery. A jsem strašně ráda, že jsem tak dlouho vydržela, i když to bylo někdy náročnéééé
Jsem taková trubka věrná, ale někdy by mě lákalo nějaké dobrodrůžo
ale jak by k něčemu mělo dojít, tak vím že bych couvla, nejsem na takové nezávazné úlety… Jooo nejsem žádná Samantha ze Sexu ve městě ![]()
Já jsem si vzala šťastnou sedmičku, osmý tedy snad nebude. Je mi 25 let.
Dva. Bývalý manžel a současný přítel. A jedna jednorazovka na jedné akci, ale to se nemělo stát, tu chvilku zasunu nepočítám. To nebyl sex od začátku do konce. Takže dva sexuální partneři a ráda bych u toho zůstala.
Poněkud moc mi přijde tak nad 15.
Nic není moc ani málo…každej to má jinak…dělej jak to cítíš…klidně ojeď armádu, jestli máš chuť…je to jen tvoje věc ![]()
Storka o třech v jeden den od anonymní pobavila ![]()
Já asi s 32 (nikdy jsem to přesně nepočítala). Je mi 34 a 11 let jsem s manželem. Nelituju toho. Mám prostě sex ráda, tak jsem si ho užívala plnými doušky. Ale kdyby se mě manžel na ten počet zeptal, tak mu to nikdy neřeknu.
Poslední dobou mě láká zkusit sex s více muži (né najednou),tak se chci zeptat s kolikati muži jste v životě spali? a jaké číslo se vám zdá pochopitelné a jaké už jako moc? děkují klidně anonyn