Kolik cm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.11 17:06
anonymka111 píše:(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra? :lol: )

Podle mě stejně jako vysokej chlap ho může mít malýho, tak i vysoká ženská může mít krátkou pipinu. :nevim: Zkrátka to tak je, pak se musí najít vždycky ty velikostně kompatibilní a všichni můžou být spokojení, ať už je velikost jakákoliv

• Citovat
  • Upravit
anonymka_111
25.10.11 17:07
anonymka111 píše:
Anonymní píše:
24,5 cm … přirozeně … :mrgreen:
Je jako kobra … i kalhoty musí mít tři nohavice :palec:
Není tady smajlík, který by dostatečně vyjadřoval můj údiv.. (Vzala jsem si krejčovský metr, abych se podívala :mrgreen: :lol: ) … Mě by to snad vylezlo prdelí ven :lol: .. nebo možná i krkem :lol: :mrgreen:

Ještě bych ráda řekla, že tolik měří moje ruka od zápěstí k lokti (jak jsem právě zjistila ) :lol: Několikrát jsem viděla na živo černocha, ale ten snad ani tolik neměl, proboha!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
anonymka_111
25.10.11 17:09
Anonymní píše:
anonymka111 píše:(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra? :lol: )
Podle mě stejně jako vysokej chlap ho může mít malýho, tak i vysoká ženská může mít krátkou pipinu. :nevim: Zkrátka to tak je, pak se musí najít vždycky ty velikostně kompatibilní a všichni můžou být spokojení, ať už je velikost jakákoliv

Jasný :mrgreen: Jen jsem si dělala srandu :lol:

No my jsme se s přítelem našli dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2891
25.10.11 17:12
anonymka111 píše:
Mě by jenom zajímalo proč vás to zajímá? :lol:

Já bych velkýho ptáka nechtěla :lol: Jednou jsem měla 19 a bolelo to jako svině!! Až se mi chtělo blinkat :poblion: :mrgreen: :lol: Teeda, teď se směju ale vždycky když jsem se svým bejvalým spala, myslela jsem že vyskočim z kůže :mrgreen: :lol:
Současný nemá nad 15, ale nemá ani pod 12 (tak si vyberte :mrgreen: ) a mě to vyhovuje, mám jí děsně krátkou :mrgreen: :lol: a i s ním mě občas zabolí pipka :mrgreen: Obzvlášť teda zezadu a nebo jakkoliv na tvrdo, to bych se taky občas tou bolestí poblinkala :nevim:

Za mě teda nechápu jak je to možný, že některý ženský nechtěj čurína pod 15 :mrgreen: Já bych zdochla na místě :-D

(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra? :lol: )

tak takhle jsem se dlouho nenasmála :mrgreen: :potlesk: :palec: fakt suprově popsaný a jinak souhlasím, jsem na tom podobně, taky jsem malá, mám 160 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 17:21

Můj má 18 cm a 4,5 cm průměr :-D (vlastnoručně změřeno) . A to se ještě vymlouval, že neni dostatečně vzrušenej :jazyk: - kecá :mrgreen: . Jinak bych k tomu řekla asi tolik „Jde to, ale dře to“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13943
25.10.11 17:22

Ježiš to je zase jednou téma :lol: Popravdě, taky mě udivuje, že máte všechny nadprůměrné drahouše 8-o Ze které strany je měříte? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12891
25.10.11 17:23
PetiteFillette píše:
Ježiš to je zase jednou téma :lol: Popravdě, taky mě udivuje, že máte všechny nadprůměrné drahouše 8-o Měříte je od pytlíka nebo od kořene? :mrgreen: :lol:

A ještě je třeba to pravítko pořádně zatlačit do břicha :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
25.10.11 17:36

Kurňa ženský!!!!
Co tady plkáte za blbosti 8-o
Raději hybaj ke sporáku,hladoví muži se vracejí z roboty.....

Míra - životní druh Mirisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 17:45
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už sem se dlouho od srdce nezasmála
mag píše:
PetiteFillette píše:
Ježiš to je zase jednou téma :lol: Popravdě, taky mě udivuje, že máte všechny nadprůměrné drahouše 8-o Měříte je od pytlíka nebo od kořene? :mrgreen: :lol:
A ještě je třeba to pravítko pořádně zatlačit do břicha :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.11 18:03
Miriska píše:
Kurňa ženský!!!!
Co tady plkáte za blbosti 8-o
Raději hybaj ke sporáku,hladoví muži se vracejí z roboty.....Míra - životní druh Mirisky

Víš v kolika domácnostech dnes ženský nebude bolet hlava? :mrgreen: Si myslím, že živitelé ocení i studenou večeři, když bude žhavý zákusek za účelem měření :andel:

• Citovat
  • Upravit
13943
25.10.11 18:35

A já nemám komu měřit, jsem zase slaměná vdova

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3461.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3461.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 19:08

Můj muž svému přirození někdy říká ze srandy „pětadvacítka“, když jsem se ho ptala, jak to měřil, tak pravil, že tam a zpátky :mrgreen: . Má smysl pro humor. Ale nikdy jsme to neměřili, možná dnes pro zpestření zkusíme. Jinak má teda docela malý kousek, na to že je hodně vysoký a má obrovský frňák (podle nosa poznáš kosa, že ano). Ale mně teda oproti vyvinutějším ex-partnerům vyhovuje víc malý kašpárek mého manžela. A děti s ním plodí nádherné, tož co :palec: .

• Citovat
  • Upravit
30420
25.10.11 19:08
:lol: :lol: :lol: :lol:
Raduš.ka44 píše:
Víte, proč mají ženy tak špatný odhad vzdálenosti?
Protože jim muži tvrdí, že toto: |--------------------------|je 20 centimetrů. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
25.10.11 19:11

tak já se taky přidávím, bývalý měl kládu, ale byl to horor, vůbec s ním neuměl :lol: :lol: zato manžel má 18cm, ale jak on říká sám, že má teleskopický obušek :lol: v klidu královna a v pozoru král :lol: ale někdy bych mu klidně kusek fikla :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
25.10.11 19:37
Januliiik píše:
tak já se taky přidávím, bývalý měl kládu, ale byl to horor, vůbec s ním neuměl :lol: :lol: zato manžel má 18cm, ale jak on říká sám, že má teleskopický obušek :lol: v klidu královna a v pozoru král :lol: ale někdy bych mu klidně kusek fikla :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: Teleskopický obušek :lol:

Ale holky, já vám něco řeknu, kdybych byla chlap a měla ho těch 18 cm, tak bych ho měla až ke kolenům :lol: (v sedě teda .. zase to zkouším s krejčovským metrem :mrgreen: ) :lol:

A anonymní „tam a zpátky“ tak to mě taky dost pobavilo :lol: Je vidět, že se doma nenudíte :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky