Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
anonymka111 píše:Anonymní píše:Není tady smajlík, který by dostatečně vyjadřoval můj údiv.. (Vzala jsem si krejčovský metr, abych se podívala
24,5 cm … přirozeně …
Je jako kobra … i kalhoty musí mít tři nohavice![]()
) … Mě by to snad vylezlo prdelí ven
.. nebo možná i krkem
![]()
Ještě bych ráda řekla, že tolik měří moje ruka od zápěstí k lokti (jak jsem právě zjistila )
Několikrát jsem viděla na živo černocha, ale ten snad ani tolik neměl, proboha!! ![]()
Anonymní píše:anonymka111 píše:(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra?Podle mě stejně jako vysokej chlap ho může mít malýho, tak i vysoká ženská může mít krátkou pipinu.)
Zkrátka to tak je, pak se musí najít vždycky ty velikostně kompatibilní a všichni můžou být spokojení, ať už je velikost jakákoliv
Jasný
Jen jsem si dělala srandu ![]()
No my jsme se s přítelem našli dobře ![]()
anonymka111 píše:
Mě by jenom zajímalo proč vás to zajímá?![]()
Já bych velkýho ptáka nechtěla
Jednou jsem měla 19 a bolelo to jako svině!! Až se mi chtělo blinkat
![]()
![]()
Teeda, teď se směju ale vždycky když jsem se svým bejvalým spala, myslela jsem že vyskočim z kůže
![]()
Současný nemá nad 15, ale nemá ani pod 12 (tak si vyberte) a mě to vyhovuje, mám jí děsně krátkou
![]()
a i s ním mě občas zabolí pipka
Obzvlášť teda zezadu a nebo jakkoliv na tvrdo, to bych se taky občas tou bolestí poblinkala
Za mě teda nechápu jak je to možný, že některý ženský nechtěj čurína pod 15
(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra?Já bych zdochla na místě
)
tak takhle jsem se dlouho nenasmála
fakt suprově popsaný a jinak souhlasím, jsem na tom podobně, taky jsem malá, mám 160 cm ![]()
Můj má 18 cm a 4,5 cm průměr
(vlastnoručně změřeno) . A to se ještě vymlouval, že neni dostatečně vzrušenej
- kecá
. Jinak bych k tomu řekla asi tolik „Jde to, ale dře to“ ![]()
Ježiš to je zase jednou téma
Popravdě, taky mě udivuje, že máte všechny nadprůměrné drahouše
Ze které strany je měříte?
![]()
PetiteFillette píše:
Ježiš to je zase jednou témaPopravdě, taky mě udivuje, že máte všechny nadprůměrné drahouše
Měříte je od pytlíka nebo od kořene?
![]()
A ještě je třeba to pravítko pořádně zatlačit do břicha
![]()
Kurňa ženský!!!!
Co tady plkáte za blbosti ![]()
Raději hybaj ke sporáku,hladoví muži se vracejí z roboty.....
Míra - životní druh Mirisky
mag píše:PetiteFillette píše:A ještě je třeba to pravítko pořádně zatlačit do břicha
Ježiš to je zase jednou témaPopravdě, taky mě udivuje, že máte všechny nadprůměrné drahouše
Měříte je od pytlíka nebo od kořene?
![]()
![]()
Miriska píše:
Kurňa ženský!!!!
Co tady plkáte za blbosti
Raději hybaj ke sporáku,hladoví muži se vracejí z roboty.....Míra - životní druh Mirisky
Víš v kolika domácnostech dnes ženský nebude bolet hlava?
Si myslím, že živitelé ocení i studenou večeři, když bude žhavý zákusek za účelem měření ![]()
A já nemám komu měřit, jsem zase slaměná vdova
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3461.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3461.gif
Můj muž svému přirození někdy říká ze srandy „pětadvacítka“, když jsem se ho ptala, jak to měřil, tak pravil, že tam a zpátky
. Má smysl pro humor. Ale nikdy jsme to neměřili, možná dnes pro zpestření zkusíme. Jinak má teda docela malý kousek, na to že je hodně vysoký a má obrovský frňák (podle nosa poznáš kosa, že ano). Ale mně teda oproti vyvinutějším ex-partnerům vyhovuje víc malý kašpárek mého manžela. A děti s ním plodí nádherné, tož co
.
Raduš.ka44 píše:
Víte, proč mají ženy tak špatný odhad vzdálenosti?
Protože jim muži tvrdí, že toto: |--------------------------|je 20 centimetrů.
tak já se taky přidávím, bývalý měl kládu, ale byl to horor, vůbec s ním neuměl
zato manžel má 18cm, ale jak on říká sám, že má teleskopický obušek
v klidu královna a v pozoru král
ale někdy bych mu klidně kusek fikla
![]()
Januliiik píše:
tak já se taky přidávím, bývalý měl kládu, ale byl to horor, vůbec s ním neuměl![]()
zato manžel má 18cm, ale jak on říká sám, že má teleskopický obušek
v klidu královna a v pozoru král
ale někdy bych mu klidně kusek fikla
![]()
Ale holky, já vám něco řeknu, kdybych byla chlap a měla ho těch 18 cm, tak bych ho měla až ke kolenům
(v sedě teda .. zase to zkouším s krejčovským metrem
) ![]()
A anonymní „tam a zpátky“ tak to mě taky dost pobavilo
Je vidět, že se doma nenudíte ![]()
Podle mě stejně jako vysokej chlap ho může mít malýho, tak i vysoká ženská může mít krátkou pipinu.
Zkrátka to tak je, pak se musí najít vždycky ty velikostně kompatibilní a všichni můžou být spokojení, ať už je velikost jakákoliv