Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to jsou hlášky, já jsem smíchy mrtvá, to až budu večer tlumočit manželovi…
Diskuse jak prase. Já se hrdě hlásím ke zde podprůměrným hodnotám, ale celonárodně kupodivu průměrným - 15,5 cm a miluju každý ten milimetr. ![]()
ja nevim proc ale mam velkyho ptaka asi jako kmen stromu
![]()
anonymka111 píše:
Mě by jenom zajímalo proč vás to zajímá?![]()
Já bych velkýho ptáka nechtěla
Jednou jsem měla 19 a bolelo to jako svině!! Až se mi chtělo blinkat
![]()
![]()
Teeda, teď se směju ale vždycky když jsem se svým bejvalým spala, myslela jsem že vyskočim z kůže
![]()
Současný nemá nad 15, ale nemá ani pod 12 (tak si vyberte) a mě to vyhovuje, mám jí děsně krátkou
![]()
a i s ním mě občas zabolí pipka
Obzvlášť teda zezadu a nebo jakkoliv na tvrdo, to bych se taky občas tou bolestí poblinkala
Za mě teda nechápu jak je to možný, že některý ženský nechtěj čurína pod 15
(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra?Já bych zdochla na místě
)
Jde chlap na WC a všimne si, že vedlejší kolega má na přirození vytetováno WY.
Ptá se ho tedy, co to znamená a ten mu odpoví: ,,No,víte,já mám holku WENDY a když se mi postaví, je se mi tam objeví právě její jméno." ,,Aha, promiňte, že jsem byl tak zvědavý," řekne druhý a odejde.
Za dva měsíce se vše opakuje, ale vedle stojí černoch.,,Máte holku Wendy, že?" ,,Ne, jak jste na to přišel?" Když se Vám postaví, tak z toho WY je Wendy, ne?" Černoch mu odpoví: ,,No, skoro. Sice tam mám tetování, a také se objeví, když se mi postaví, ale mám tam WELCOME TO THE JAMAICA AND ENJOY HAPPY HOLIDAY.
katalyzator píše:
Jde chlap na WC a všimne si, že vedlejší kolega má na přirození vytetováno WY.
Ptá se ho tedy, co to znamená a ten mu odpoví: ,,No,víte,já mám holku WENDY a když se mi postaví, je se mi tam objeví právě její jméno." ,,Aha, promiňte, že jsem byl tak zvědavý," řekne druhý a odejde.
Za dva měsíce se vše opakuje, ale vedle stojí černoch.,,Máte holku Wendy, že?" ,,Ne, jak jste na to přišel?" Když se Vám postaví, tak z toho WY je Wendy, ne?" Černoch mu odpoví: ,,No, skoro. Sice tam mám tetování, a také se objeví, když se mi postaví, ale mám tam WELCOME TO THE JAMAICA AND ENJOY HAPPY HOLIDAY.
![]()
No ale auvajs…!!Pro mě je průměr vyhovující..
Ono spíš záleží na tom,jak to s ním umí ![]()
Super diskuze,děvčata
![]()
Však na tom nic není..Slušné čísílko..Asi si taky přeměřím,až bude veselo..Třeba na Silvestra ![]()
Silwinka87 píše:
Však na tom nic není..Slušné čísílko..Asi si taky přeměřím,až bude veselo..Třeba na Silvestra
tak to bude u vás teda veselo
![]()
Tera:)1 píše:Silwinka87 píše:tak to bude u vás teda veselo
Však na tom nic není..Slušné čísílko..Asi si taky přeměřím,až bude veselo..Třeba na Silvestra![]()
To si piš ![]()
U nás je to myslím 18cm..jednou jsme se na silvestra docela pěkně opili a měřili si snad všechno
![]()
Ahoj, taky nevychází. Současný přítel je spíše menší, má malé ruce, poměrně malou nohu (41), malý nosík…ale JEHO má opravdu dosti nadprůměrně velikého.
Naproti tomu exmanžel byl vazba, nohu 46, ale mezi nohama střízlík.