Kolik cm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
30.10.11 20:58

Ahoj, taky nevychází. Současný přítel je spíše menší, má malé ruce, poměrně malou nohu (41), malý nosík…ale JEHO má opravdu dosti nadprůměrně velikého.
Naproti tomu exmanžel byl vazba, nohu 46, ale mezi nohama střízlík.

• Citovat
  • Upravit
10019
2.11.11 14:59

No to jsou hlášky, já jsem smíchy mrtvá, to až budu večer tlumočit manželovi… :mrgreen: Diskuse jak prase. Já se hrdě hlásím ke zde podprůměrným hodnotám, ale celonárodně kupodivu průměrným - 15,5 cm a miluju každý ten milimetr. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NO JAKO xD
27.12.11 17:25

NO JAKO xD

ja nevim proc ale mam velkyho ptaka asi jako kmen stromu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.11 23:04

15 cm asi a č-ř cm pruměr.pro mě je to tak akorát.

• Citovat
  • Upravit
3118
27.12.11 23:29
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fakt jsem se pobavila :palec:
anonymka111 píše:
Mě by jenom zajímalo proč vás to zajímá? :lol:

Já bych velkýho ptáka nechtěla :lol: Jednou jsem měla 19 a bolelo to jako svině!! Až se mi chtělo blinkat :poblion: :mrgreen: :lol: Teeda, teď se směju ale vždycky když jsem se svým bejvalým spala, myslela jsem že vyskočim z kůže :mrgreen: :lol:
Současný nemá nad 15, ale nemá ani pod 12 (tak si vyberte :mrgreen: ) a mě to vyhovuje, mám jí děsně krátkou :mrgreen: :lol: a i s ním mě občas zabolí pipka :mrgreen: Obzvlášť teda zezadu a nebo jakkoliv na tvrdo, to bych se taky občas tou bolestí poblinkala :nevim:

Za mě teda nechápu jak je to možný, že některý ženský nechtěj čurína pod 15 :mrgreen: Já bych zdochla na místě :-D

(Napadá mě jediné.. jsem docela malý pivo -156 cm- tak jestli se s výškou nezmenšuje i díra? :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 23:36

15-16 cm a je to tak akorát.

• Citovat
  • Upravit
2745
28.12.11 20:56

WY

Jde chlap na WC a všimne si, že vedlejší kolega má na přirození vytetováno WY.
Ptá se ho tedy, co to znamená a ten mu odpoví: ,,No,víte,já mám holku WENDY a když se mi postaví, je se mi tam objeví právě její jméno." ,,Aha, promiňte, že jsem byl tak zvědavý," řekne druhý a odejde.
Za dva měsíce se vše opakuje, ale vedle stojí černoch.,,Máte holku Wendy, že?" ,,Ne, jak jste na to přišel?" Když se Vám postaví, tak z toho WY je Wendy, ne?" Černoch mu odpoví: ,,No, skoro. Sice tam mám tetování, a také se objeví, když se mi postaví, ale mám tam WELCOME TO THE JAMAICA AND ENJOY HAPPY HOLIDAY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.11 21:02
katalyzator píše:
Jde chlap na WC a všimne si, že vedlejší kolega má na přirození vytetováno WY.
Ptá se ho tedy, co to znamená a ten mu odpoví: ,,No,víte,já mám holku WENDY a když se mi postaví, je se mi tam objeví právě její jméno." ,,Aha, promiňte, že jsem byl tak zvědavý," řekne druhý a odejde.
Za dva měsíce se vše opakuje, ale vedle stojí černoch.,,Máte holku Wendy, že?" ,,Ne, jak jste na to přišel?" Když se Vám postaví, tak z toho WY je Wendy, ne?" Černoch mu odpoví: ,,No, skoro. Sice tam mám tetování, a také se objeví, když se mi postaví, ale mám tam WELCOME TO THE JAMAICA AND ENJOY HAPPY HOLIDAY.

:mrgreen: :palec:
No ale auvajs…!!Pro mě je průměr vyhovující.. :pankac: Ono spíš záleží na tom,jak to s ním umí :lol:
Super diskuze,děvčata :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1906
28.12.11 21:15

Vítací Jamajka mě dostala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
28.12.11 23:04

:lol: :lol: :lol:
a já klíďo veřejně :P … 19 a měřila jsem osobně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.11 23:16

Však na tom nic není..Slušné čísílko..Asi si taky přeměřím,až bude veselo..Třeba na Silvestra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6326
28.12.11 23:24
Silwinka87 píše:
Však na tom nic není..Slušné čísílko..Asi si taky přeměřím,až bude veselo..Třeba na Silvestra :mrgreen:

tak to bude u vás teda veselo :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.11 23:30
Tera:)1 píše:
Silwinka87 píše:
Však na tom nic není..Slušné čísílko..Asi si taky přeměřím,až bude veselo..Třeba na Silvestra :mrgreen:
tak to bude u vás teda veselo :lol: :pankac:

To si piš :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
28.12.11 23:36

Dobrý téma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.12.11 23:38

U nás je to myslím 18cm..jednou jsme se na silvestra docela pěkně opili a měřili si snad všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí