Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím proč, mě to děsně rozesmívá, možná proto, že přemýšlím, jestli to píše zakladatel či zakladatelka. Tak já tedy taky anonymně, s ohledem na manžela. Má 19cm a spokojená jsem nad míru
Popravdě řečeno u mě na velikosti záleží, ještě jsem nezažila, aby to nějaký chlap žížalkou dohnal „technikou“
Jééžiš to je téma ![]()
19cm, průměr nevím, ale dost. A abych řekla pravdu, tak je to pro mě občas dost vražedná záležitost, takže si fakt musím dávat pozor na polohy. Upřímně, kdyby byl o kousek menší, vůbec bych se nezlobila. Ale měnit kvůli tomu partnera nebudu…
Jsem žena.A dekuji,muj pritel má 17,5cm a jsem taky nad miru spokojena ![]()
tý jo, to je téma. a jak to víte, kolik cm má přirození vašeho manžela
to jste mu měřily, nebo vám to řekl? Já teda vůbec netuším jak dlouhého má a neumím si představit, že bych vytáhla metr a začala měřit, to by se snad urazil ![]()
Anonymní píše:
tý jo, to je téma. a jak to víte, kolik cm má přirození vašeho manželato jste mu měřily, nebo vám to řekl? Já teda vůbec netuším jak dlouhého má a neumím si představit, že bych vytáhla metr a začala měřit, to by se snad urazil
Normálně se ho zeptej, néé?
KAŽDÝ chlap ví, kolik měří ![]()
Můj si ho minulý týden měřil sám,bylo to ze srandy a ejhle 17,5cm ![]()
Já mu ho neměřím.Je tak akorád,a vyhovuje mi
ale kdysi jsem měla chlapa,a zkončila v nemocni.
Wau, to je téma
mám přítele s 18cm a 5cm průměr, jak tu někdo psal, na velikosti záleží
![]()
L.
Anonymní píše:Anonymní píše:Normálně se ho zeptej, néé?
tý jo, to je téma. a jak to víte, kolik cm má přirození vašeho manželato jste mu měřily, nebo vám to řekl? Já teda vůbec netuším jak dlouhého má a neumím si představit, že bych vytáhla metr a začala měřit, to by se snad urazil
KAŽDÝ chlap ví, kolik měří
Anonymní píše:Anonymní píše:Normálně se ho zeptej, néé?
KAŽDÝ chlap ví, kolik měří
Přesně tak..každý si ho určitě aspon jednou v životě měřil,a když ne tak je nejspíš buzerant ![]()
Anonymní píše:
Asi tak nějak
Ale jinak myslím, že tak akorát
nějaké polohy až moc
M.
Ahoj holky,píši radši anonymně.Chci se zeptat jaké velikosti přirození mají vaše druhé polovičky a jestli ste s nimi spokojené.Je to čistě jen ze zvědavosti..