Kolik cm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
25.10.11 19:41
Anonymní píše:
Můj muž svému přirození někdy říká ze srandy „pětadvacítka“, když jsem se ho ptala, jak to měřil, tak pravil, že tam a zpátky :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.10.11 20:08

Holky tak u nás bída :oops:
6cm, ale od země :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
25.10.11 20:13
bych mu nedala ani za zlaté prase :lol: :lol: :lol:
Stensa píše:
Holky tak u nás bída :oops:
6cm, ale od země :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 22:07

Nemám sice černocha, ale má 24 cm :mrgreen: , pipina občas bolí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.11 22:26

teď úplně hloupej dotaz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: V jakém stavu - partnerova- jste měřily? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 00:55

Tak já vám trochu zkazím průměr :lol:
Manžel, ačkoli má nohu č.46 tak přirození má délky lehce podprůměrné… nevím přesně kolik..měřeno jen tak „po hmatu“ :mrgreen:
Ale v posteli numero uno mezi všemi :palec: :pankac:
Takže za mě rčení s malým kašpárkem platí na 100% :mrgreen:
Jinak před tím jsem měla vcelku štěstí na obdařené pány, ale ne všichni to s těma kládama uměli.
Můj názor : Méně je někdy více :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 08:33

Tak popravdě je to asi takhle, chlapi si vždycky přidávaj, takže holky co jste si toho vašeho neměřily, nevěřte tomu, že to je tolik. Z vlastní zkušenosti: ten můj, když jsme se poznali říkal že má 19, ale já (měla jsem chlapů dost) jsem ho jen vzala do ruky a říkám to 19 neni, to je tak 16 nebo 17 no a on to přiznal a bylo to 16. Neni to tak moc ale stačí, za to průměr 6 je super :palec: .

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
26.10.11 08:48

To je zase téma. :mrgreen: Já nemám komu měřit, ale divim se, že tu máte všichni nadprůměr. 8-o A z vlastní zkušenosti vim, že si všichni chlapi aspoň pár cm přidaj. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 08:57

Chlapů jsem měla víc, ve většině případů měli těch cca 15? Zažila jsem 2, co neměli víc, jak 12 (spíš tak 10) a bylo to divadlo :mrgreen: . Téměř jsem nevěděla, jestli je ve mě nebo ne, no a hrát takhle, jak se vám to líbí je dosti náročné :mrgreen: (takže jeden sex a pápá) . Partnera jsem si vybrala i s ohledem na jeho výbavu :wink: .
Btw. už jsem psala, že má 18 cm a 4,5 průměr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 08:58

Chlapů jsem měla víc, ve většině případů měli těch cca 15? Zažila jsem 2, co neměli víc, jak 12 (spíš tak 10) a bylo to divadlo :mrgreen: . Téměř jsem nevěděla, jestli je ve mě nebo ne, no a hrát takhle, jak se vám to líbí je dosti náročné :mrgreen: (takže jeden sex a pápá) . Partnera jsem si vybrala i s ohledem na jeho výbavu :wink: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 08:59

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 09:01

Sorry za spam, ale nechtělo se to vůbec odeslat, sekla se stránka a následně jsem se nemohla na emimi vůbec dostat :-(

• Citovat
  • Upravit
11689
26.10.11 09:04

To je sranda, já myslela, že si přidávají cm jen muži, ale koukám že tady přidávají i manželky :lol: nevím kolik má manžel cm ale rozhodně si nestěžuju :lol: Ty jo, to by jsme už rovnou mohli mluvit o tom jaký tvar penisu mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 09:15
Laskecka píše:
To je sranda, já myslela, že si přidávají cm jen muži, ale koukám že tady přidávají i manželky :lol: nevím kolik má manžel cm ale rozhodně si nestěžuju :lol: Ty jo, to by jsme už rovnou mohli mluvit o tom jaký tvar penisu mají :lol:

Ještě tvar jo? :mrgreen: Tak to se špatně popisuje :mrgreen: . To už bych musela rovnou hodit fotku :mrgreen: . Ale žádnou pokrouceninu nemá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 09:25

Když je v pozoru, až k pupíku :lol: (jeho.)

No a jak se to teda měří? Jinak to nemá vypovídací hodnotu :twisted:

Jinak - na velikosti záleží, s něčím podprůměrným je to prostě jiné. Dá se to samozřejmě kompenzovat různýma technikama… Záleží na páru, jak si to vymyslí, aby se to líbilo oběma :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky