Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Můj muž svému přirození někdy říká ze srandy „pětadvacítka“, když jsem se ho ptala, jak to měřil, tak pravil, že tam a zpátky
Stensa píše:
Holky tak u nás bída
6cm, ale od země![]()
![]()
teď úplně hloupej dotaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V jakém stavu - partnerova- jste měřily? ![]()
Tak já vám trochu zkazím průměr ![]()
Manžel, ačkoli má nohu č.46 tak přirození má délky lehce podprůměrné… nevím přesně kolik..měřeno jen tak „po hmatu“ ![]()
Ale v posteli numero uno mezi všemi
![]()
Takže za mě rčení s malým kašpárkem platí na 100% ![]()
Jinak před tím jsem měla vcelku štěstí na obdařené pány, ale ne všichni to s těma kládama uměli.
Můj názor : Méně je někdy více ![]()
Tak popravdě je to asi takhle, chlapi si vždycky přidávaj, takže holky co jste si toho vašeho neměřily, nevěřte tomu, že to je tolik. Z vlastní zkušenosti: ten můj, když jsme se poznali říkal že má 19, ale já (měla jsem chlapů dost) jsem ho jen vzala do ruky a říkám to 19 neni, to je tak 16 nebo 17 no a on to přiznal a bylo to 16. Neni to tak moc ale stačí, za to průměr 6 je super
.
To je zase téma.
Já nemám komu měřit, ale divim se, že tu máte všichni nadprůměr.
A z vlastní zkušenosti vim, že si všichni chlapi aspoň pár cm přidaj. ![]()
Chlapů jsem měla víc, ve většině případů měli těch cca 15? Zažila jsem 2, co neměli víc, jak 12 (spíš tak 10) a bylo to divadlo
. Téměř jsem nevěděla, jestli je ve mě nebo ne, no a hrát takhle, jak se vám to líbí je dosti náročné
(takže jeden sex a pápá) . Partnera jsem si vybrala i s ohledem na jeho výbavu
.
Btw. už jsem psala, že má 18 cm a 4,5 průměr.
Chlapů jsem měla víc, ve většině případů měli těch cca 15? Zažila jsem 2, co neměli víc, jak 12 (spíš tak 10) a bylo to divadlo
. Téměř jsem nevěděla, jestli je ve mě nebo ne, no a hrát takhle, jak se vám to líbí je dosti náročné
.
.
Sorry za spam, ale nechtělo se to vůbec odeslat, sekla se stránka a následně jsem se nemohla na emimi vůbec dostat ![]()
To je sranda, já myslela, že si přidávají cm jen muži, ale koukám že tady přidávají i manželky
nevím kolik má manžel cm ale rozhodně si nestěžuju
Ty jo, to by jsme už rovnou mohli mluvit o tom jaký tvar penisu mají ![]()
Laskecka píše:
To je sranda, já myslela, že si přidávají cm jen muži, ale koukám že tady přidávají i manželkynevím kolik má manžel cm ale rozhodně si nestěžuju
Ty jo, to by jsme už rovnou mohli mluvit o tom jaký tvar penisu mají
Ještě tvar jo?
Tak to se špatně popisuje
. To už bych musela rovnou hodit fotku
. Ale žádnou pokrouceninu nemá ![]()
Když je v pozoru, až k pupíku
(jeho.)
No a jak se to teda měří? Jinak to nemá vypovídací hodnotu ![]()
Jinak - na velikosti záleží, s něčím podprůměrným je to prostě jiné. Dá se to samozřejmě kompenzovat různýma technikama… Záleží na páru, jak si to vymyslí, aby se to líbilo oběma ![]()