Kolik dát čertovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.12.18 07:17

U nas vcera parta 10ti pekelniku a andel s mikulasem. Penize si nevzali- byl s nimi kamarad a tak je soused pohostil slivovickou. To mi pripomina, koupit mu nejakou flasku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1494
6.12.21 05:03

Ahoj. Chtěla bych obnovit diskuzi. Byla včera u vás mikulášska družina :cert:? Můžu se zeptat, kolik jich bylo, zda rozdávali své balíčky nebo ty, které jste jim připravili, jestli žijete v malé či větší vesnicí, městě nebo velkoměstě a jestli a kolik ještě jim platili?? Děkuju :)!
Edit: opravila jsem slovo, ten mobil si píše, co chce :cert:

Příspěvek upraven 06.12.21 v 07:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
6.12.21 05:31
@mimart píše:
Ahoj. Chtěla bych obnovitelných diskuzi. Byla včera u vás mikulášska družina :cert:? Můžu se zeptat, kolik jich bylo, zda rozdávali své balíčky nebo ty, které jste jim připravili, jestli žijete v malé či větší vesnicí, městě nebo velkoměstě a jestli a kolik ještě jim platili?? Děkuju :)!

Napíšu ti z pozice, toho, kdo dřív chodil, Brno, v průměru 200-300/1 dítě, dávali jsme náš malinký balíček a pak co dali rodiče. Tak to bylo pár let zpět když jsem chodila já a má to tak i skupina, která to po nás převzala. Cena je dost individuální, někdo dá 500 a ani nemrkne, někdo 200 za rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
6.12.21 06:11

Pro 4-400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie